Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Vreau sa fiu actrita (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85519)

Pitbull 11 Sep 2008 16:17

Originally Posted by Gloria:

Pitbull ia atitudine.

Iau!

EgOisM 11 Sep 2008 21:21

eu cred ca a vazut ca este luata peste picior si ne ignora :(

Pitbull 11 Sep 2008 21:31

Nu tocmai.
Când e luatä peste picior, I.M.M. poate avea numai o reactie din trei:
- nu se prinde
- râde aläturi de luäuätorul peste picior
- riposteazä luând peste picior la rându-i.
Dar nu se supärä si nu se repliazä în ignorare.

EgOisM 11 Sep 2008 21:34

reactioneaza exact ca marilyn poate este chiar ea :shock: Pitbull dvs ati lucrat cu ea,joaca la fel de bine ca marilyn?

Pitbull 11 Sep 2008 21:36

Nu. Joacä bine doar cu douä conditii:
- sä-si joace propriul rol
- sä se lucreze cu ea la sânge, cu multä räbdare si abilitate manipulatorie.
Oricum, experienta a meritat.

irene marlyne monroe 13 Sep 2008 09:11

salutare,
eu intru mai rar caci trebuie de fiecare data cu o alta parola ca nu o mai stiu pe a mea si deci trebuie sa dau ca am auitat parola.
dar ma bucur ca ma vorbiti de bine si sunteti alaturi de mine.
nu prea am mai intrata ca am fost prea profund implicata in situatile mele si uneori chiar ma mai si suparam.dar va dau o veste daca vreti sa ma mai vedeti voi fi la test de fidelitate antena 1 nu stiu inca cand dar acum si luni terminam filmarile,ieri a fost confruntarea si a trebuit sa ii tin piept unuia..oricum e mai asa ,sexi ,scandalors etc dar aveam nevoie si de bani si primesc bni frumosi sper sa mai fie alte filmari sau activitati sau sa pot sa ma angajez.toate bune.
si sa imi revin din toate punctele de vedere sa imi fie cat mai bine.

Gloria 13 Sep 2008 23:35

si,de fapt, ce se intampla in emisiunea asta, test de fidelitate? adica in episodul asta in care apari tu?

irene marlyne monroe 14 Sep 2008 16:48

salut,
pai a fost o scena mai aiurea,sexi de inselare a sotului etc si bineinteles de surprindere a a mea cu ispita intr/o camera/scandal etc.
dar bineinteles ca mie mi/ar fi placut sa joc intr/un mod mai frumos mai poszitiv ,si diplomatic,fara bataie ,far scandal si scene vulgare,fierbinti etc,ceva mai deosebit si frumos.dar ce sa faci in lumea asta a noastra fara canotati negative nu prea ai bafta,adica banii ,reiting etc.dar sper ca daca ma vor mai chema la filmari sa am scene pozitive in sensul de a face ceva bun si util frumos si omenos nu animalic etc.deci sa ma reprezinte etc.
parerea mea este ca nu prea vreau sa ma dea la tv ca sunt intr/un mod aiurea,dar banuti sunt buni deci ce puteam face ,mie imi place sa joc,sa iau si banuti dar mi/ar place sa joc intr/un mod constructiv ,educativ,pozitiv etc .dar poate pe viitor va fi o astfel de sansa. :D

Pauline Kael 14 Sep 2008 16:52

Irene,mai arata-ne poze.

EgOisM 14 Sep 2008 17:34

@I.M.M
cam de ce suma este vorba,cu aproximatie???chiar a meritat??? :shock:

Pitbull 14 Sep 2008 18:25

Originally Posted by irene marlyne monroe:

fara canotati negative nu prea ai bafta

Absolut corect. :happy: :love:

irene marlyne monroe 22 Sep 2008 19:56

salutare,
uitati/va daca vreti sa ma vedeti in seara asta la 20,30 la antena1 la test de fidelitate.sunt tipa cea cea din pat care isi inseala sotul.

andreimariusandrei 22 Sep 2008 20:18

SAL

SALUT SUNT ANDREI sunt nou

Neuptolem 22 Sep 2008 20:21

Esti nouuu???? :shock:
Ia te uita! E NOU! 8)

EgOisM 22 Sep 2008 20:28

andrei,tu esti gigolo din test de fidelitate din seara asta :oops: ????

Neuptolem 22 Sep 2008 20:43

IMM tu cand esti? Ca incepu emisiunea fara tine! :( :lol: :huh:
__________________________________________________ _________
(Tineti pe Antena1, IMM in cateva minute). 8) 8) 8)

EgOisM 22 Sep 2008 20:44

@Neuptolem
sunt 2 cazuri i think...ea joaca in al doilea "caz"...oricum deja mi s-a facut de :sick:

Neuptolem 22 Sep 2008 20:49

Banuiam.
E tipa goala din pat, aflata sub acel tip...simt ca ma apuca ameteala, o credeam pura.

EgOisM 22 Sep 2008 20:51

pura si destul de buna :shock: asa-i????
chiar vreau sa ii vad prestatia si sa fac abstractie de faptul ca este sumar imbracata. :w00t: :w00t: sa vedem ce iese...iesi....!!!!!

Neuptolem 22 Sep 2008 20:52

Off-topic: EgOisM, tu esti pura?

EgOisM 22 Sep 2008 21:01

depinde din ce punct o privesti...in mod clar nu m-as injosi pentru bani :) asta mi-a fost educatia!dar cum spunea si IMM nu vreau sa o critic,asta este o arta si nu conteaza cum o vad ceilalti din moment ce banii sunt bineveniti,repet eu nu as face asta niciodata!daca la asta te refereai....am auzit recent ca IMM a scris ceva pentru copiii de gradinita sau cam asa ceva o admir si din latura asta chiar o consider pura!

Neuptolem 22 Sep 2008 21:15

Off-topic:

Originally Posted by EgOisM:

repet eu nu as face asta niciodata!

Pana aici te incadrezi in pretentiile mele.

daca la asta te refereai....

Nu ma refeream numai la asta... :oops:

---

Okay, daca...daca-DAACA, ai PM-ul meu unde se pot trimite adrese de e-mail dar te avertizez ca iti voi raspunde prea tarziu, de obicei scriu la fete pe Internet rar, o data pe luna ar fi cel putin ne-stresant. SI DACA-DACA-DACA, ma gasesti pe 25 decembrie in fata cinematografului Scala din Bucuresti la ora 19:00. Sunt blond-saten si am o geaca marfa ca a lui Christian Bale din Terminator: Salvation.
DACA NU, NU! Asta e, nu prea ma pricep la cuceriri si nu-s prea curtenitor, sunt un produs bun invelit intr-un ambalaj exceptional dar fara marketing si uneori cu o publicitate negativa. Deci sunt un produs bun, asta trebuie sa retii. Asta e.

Numai bine!

---

ON-TOPIC:

am auzit recent ca IMM a scris ceva pentru copiii de gradinita sau cam asa ceva o admir si din latura asta chiar o consider pura!

In primul rand, e f bine ce a facut cu cartea pt copii. E extraordinar! Mai bine de atat, ce putea sa faca? R: Test de Fidelitate! Iarasi BETON!
N-ar strica sa faca niste cursuri de actorie in schimb..nush de ce nu le face odata sa terminam cu acest serial care vrea sa bata pe Tanar si Nelinistit si s-o vedem ODATA ACTRITZA!
Dar o inteleg, nici eu nu fac cursuri de scenaristica ori regie.
Momentan.
(...)

EgOisM 22 Sep 2008 21:21

nu am intrat aici sa agat,eventual sa schimb pareri despre filme,sa comunic cu diversi oameni,nu imi place sa fiu luata peste picior,recunosc ca la varsta mea frageda,17,nu prea am intalnit pe aici...whateva'..nu consider asta ca fiind un site de matrimoniale :)

Neuptolem 22 Sep 2008 21:41

Pai tu nu ai intrat sa agatzi, eu te agatzam si oricum, nici eu nu am intrat sa agatz.
Eu m-am saturat sa schimb PARERI despre filme.
Sa COMUNIC cu oameni diversi NU m-am saturat.
Nu te luam peste picior.
Alea d p matrimoniale nu cunosc notiunea de: film.

recunosc ca la varsta mea frageda,17

A'...
__________________________________________________ _______
Hai ca IMM e mortala! Asa actritza nu am mai vazut in emisiunea asta! :lol:

EgOisM 22 Sep 2008 22:04

@imm
chiar mi-a placut :lol:
bravo!mi-ar place sa te vad intr-un film cu teenagers pusi pe fapte mari!mi-a placut replica aluia:ie nebuna de sex,o ciorba nu stie sa faca! :lol: :lol:
te puneau aia sa te urci pe pat si canapele sau era din proprie initiativa??

Neuptolem 22 Sep 2008 22:19

IMM mi-a lasat o impresie f buna ca persoana care stie sa se faca placuta, as risca chiar sa spun ca m-a impresionat: la modu': ca i s efacuse prea multa publicitate negativa pe acest forum incat la un moment dat incepeai s a"crezi" ca IMM e nebuna..
Ei, pur si simplu nu numai ca IMM e perfect sanatoasa, dar IMM are ceva al ei ce te atrage si pariez ca le face pe majoritatea femeilor care au criticat-o pe site.
Ca actritza mi s-a parut cam slabutza..nu slabutza pt ca nu ar avea talent, cat mai ales ca mi s-a parut si putin emotiva, iar scenariul acestui episod a fost de-a dreptul cretin: care a mai vazut femeie/fata sa cada atat de usor in bratze? :lol:
Mai are mult de lucrat dar cateva cursuri ar aduce-o pe un drum bun si nu vad imposibil ca ea sa joace in filme. Exista actori care sunt slabi dpdv teatral, dar sunt actori, sunt tot actori, au ceva al lor, se pliaza pe ANUMITE PERSONAJE, apropiate personalitatii lor, ori, in extremis, la polul celalalt personalitatii lor. Asa e si IMM. Aria ei de interpretare e redusa, doar daca are noroc sa fie descoperita de cineva cu un fler regizoralo-actoricesc ascutit.
In sfarsit! Am vazut-o la TV! Ce pagina e?...

irene marlyne monroe 22 Sep 2008 23:03

Originally Posted by Neuptolem:

Banuiam.
E tipa goala din pat, aflata sub acel tip...simt ca ma apuca ameteala, o credeam pura.

pai bine mai tu vrei sa scri scenarii si ai prejudecatii,un actor,scenarist nu are inhibiti
iar apoi ce are filmarea cu viata eu doar am jucat
faza e in viata reala am inceput sa nu prea a viata prea activa sexual.
asa ca nu se mai pune

Pelicula 22 Sep 2008 23:09

IMM, da-ne poze cu tine. Cu autograf. :w00t:

Neuptolem 23 Sep 2008 00:04

Originally Posted by irene marlyne monroe:

Originally Posted by Neuptolem:

Banuiam.

pai bine mai tu vrei sa scri scenarii si ai prejudecatii,un actor,scenarist nu are inhibiti
iar apoi ce are filmarea cu viata eu doar am jucat
faza e in viata reala am inceput sa nu prea a viata prea activa sexual.
asa ca nu se mai pune

Mai, IMM, mai, cum adica nu se mai pune??? :huh:
Nu prea activa sexual...auzi la ea expresie! :shock:
__________________________________________________ ________
Pai io ma crez scriinraitar (scenarist) si is plin de dezinhibitii nonconformisto-nonsalante..da' pa' foaie draga mea. Io cu aleasa-mea o sa fiu strict-Aushwitz, daca nu e cuminte, nu se intampla nimic, da' zboara cum a aterizat. Asa ca dupa emisiunea asta, iti creste tie ratingu' de actritza dar nu te mai ia nimeni, ca nu esti cuminte. Toti fug de actritze. Actritzele e pe post de amante. E bine, pan' la urma o amanta te excita mai rau decat sotia. Dar eu unul nu vreau sa am amante, femei multe da, dar cand ma insor, insurat raman. Cine m-o crede?...

Bine. Vorbiind serios. Eu ziceam tocmai invers: ca ai fost o actritza slaba si ca mi-ai facut impresie buna ca fatuca. Dar ai fost si emotiva asa ca nu-mi prea pot da bine seama cat d ebine ai jucat si mai ales care e valoarea ta.

Multa bafta, mult succes! ;)

Pelicula 23 Sep 2008 00:40

In ce film a jucat?

Pitbull 23 Sep 2008 01:43

Ni:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=6221

irene marlyne monroe 01 Oct 2008 17:21

@imm
chiar mi-a placut :lol:
bravo!mi-ar place sa te vad intr-un film cu teenagers pusi pe fapte mari!mi-a placut replica aluia:ie nebuna de sex,o ciorba nu stie sa faca! :lol: :lol:
te puneau aia sa te urci pe pat si canapele sau era din proprie initiativa??

salutare,
ma bucur ca v/a placut sau nu conteaza daca mai putin.
ai dreptate aici ca nu prea le am cu gatitul.
iar faza cu urcatul in pat si pe canapele a fost din initiativa caci eram prea scunda si ala paluga inalta si apoi cum era sa ma confrunt pe la buricul lui?
caci putea sa bage o imana in parsi matura cu mine pe acolo.caci confruntarea au cam luat/o de/adevaratelea,adica nu s/a facut ca face scandal si deci nu prea vroiam sa se joace in capul meu.
in legatura cu cursurile de actorie.
pai eu vroiam sa fac faultatea si nu am intrat ,am incercat de doua ori odata la stat si o alta data la particular,si deci nu prea eram nixci pregatita caci m/am dus doar cu o poiezie ,molog si nu era suficient etc.
cursuri de teatru nu am facut ca am facut de televiziune,si ma gandeam ca nu sunt suficiente pentru a fi actrita.dar acum vreau,dar gratis.sau cand voi avea mai multi bani.sau daca imi recomandati ceva ,ar fi ok.eu vroiam sa si fara studii si vreau sa fiu actrita.dar mai demult eram mai inflacarata.acum as vrea ,dar sa mi se deschida o usa o oportunitate mai mare,si avand in vedere ca a fost cea mai dificiala perioada din viata mea mi/a fost greu sa ma ocup si de pasiunoi cand ,am intrat un pic si pe social ca la o astfel de facultate suint,iar apoi am avut probleme cu sanatatea,acum analizele spun ca numai am si deci m/am facut bine.ce bine daca pe bune mi/am recapatat sanatatea caci numai puteam face mai nimic.oricum eu ma simt mai bine si sper sa imi revin si cu banii si sa imi fie bine din toate punctele de vedere.

mafalda 02 Oct 2008 09:29

Textul lui IMM mi-a amintit de un monolog scris de Tudor Musatescu, tot despre una care voia sa se sacrifice pe altarul artei si sa se "reproduca" la Radio. Daca ar fi fost contemporani, puteai sa juri ca atunci cand a scris, Tudor Musatescu a cunoscut-o pe IMM.

Pitbull 02 Oct 2008 10:31

Eu merg si mai departe.
Cum am spus si în prefata cärtii "Vreau sä fiu actritä", I.M.M. vibreazä pe aceeasi lungime de undä cu Urmuz, Beckett, Ionescu, pe alocuri chiar si Joyce. (De pildä, în zona Arborelui Vietii.)

mafalda 02 Oct 2008 10:36

Doamne! Oare mai sunt multe fatuci ca IMM care vor sa se faca actrite?
:shock:

Pitbull 02 Oct 2008 10:44

Care vor sä se facä actrite, da.
Ca I.M.M., nici una.
Da' de ce întrebi?

redmen 02 Oct 2008 10:44

Originally Posted by mafalda:

Doamne! Oare mai sunt multe fatuci ca IMM care vor sa se faca actrite?
:shock:

Sunt mai multe ca daciile :lol:

Pitbull 02 Oct 2008 10:51

Chiar si ca greciile.
(Desi, decât romele... nu stiu...)

mafalda 02 Oct 2008 11:04

Originally Posted by Pitbull:

Care vor sä se facä actrite, da.
Ca I.M.M., nici una.
Da' de ce întrebi?

Pai, ma intreb cu groaza! Ce-o fi in mintisoarele lor? Au o imagine atat de falsa despre profesia asta. Si eu am cunoscut vre-o doua, pe una chiar am trimis-o doamnei Geta Angheluta si a meditat-o pentru admitere la Actorie. Geta s-a chinuit cu ea ingrozitor pana i-a facut un repertoriu care sa se caleze pe personalitatea ei. A si intrat! Dar Geta mi-a spus sa nu-mi fac iluzii ca nu va face niciodata profesia asta pentru ca nu va rezista psihic. Si a avut dreptate!
De atunci m-am lecuit sa-i mai trimit Getei Angheluta candidate la actorie.

Pitbull 02 Oct 2008 11:10

O-ho-ho, si cât de adevärat! Am gravitat si eu prin jurul Getei, si le tin minte - dar ea avea discernämânt, o cotä fireascä de exigentä, în a accepta eleve. Marile showuri erau la Adriana Popovici si la Gabriel Oseciuc, unde se adunau cele mai incredibile faune (si flore - apropo de drägälasul eufemism "plante"...)!

mafalda 02 Oct 2008 11:17

Stiu ca show-uri mari cu candidate la actorie se faceau la Mihaela Juvara, ca si ea mai medita pentru admiteri. A meditat-o pe Marela Juganaru si ce mare actrita a ajuns? Ca de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere!

Un bun pedagog de teatru a fost si regretatul Petrica Gheorghiu. Au iesit multi actori remarcabili din mainile lui!

Pitbull 02 Oct 2008 11:37

Imagineazä-ti, Micheta mai pregäteste si acum - si mai prost decât pe vremuri, cä stii cum e: viata merge înainte, numai noi däm înapoi. (Eu am avut treabä cu "metoda" ei cam acum cinspe ani, când avea clasä la ecologisti - si era deja de mult dusä prin päpusoi). Un prieten al lui Collins a început acu' doi ani pregätirea cu ea, si când a väzut ce se-ntâmpla acolo, a fugit îngrozit. S-a pregätit cu Brätilä, care pare sä fie bun, dar încä lipsit de experientä. In sfârsit, anul ästa a nimerit unde trebuie (pelsoanä însemnatä!) si a intrat.
Marela fusese un caz ciudat... Däduse de vreo zece ori, pânä sä intre... In facultate, le lua mau' la toti; eu terminasem deja, dar am väzut-o în anul III ("Richard al III-lea" si "Bolnavul închipuit"), si mi-au cäzut ochii-n gurä, imediat mi-am trecut-o pe liste, pentru distributii. Dar... a absolvit, si de-atunci n-am mai auzit nimic de ea.
Petricä, Dumnezeu sä-l ierte, fusese foarte bun în tinerete - dar, de prin '78 asa, o cam luase razna si el. Metoda se învechea, trivialitätile se acutizau, si tot mai multi îi picau din eliminatorii. Iar spre sfârsitul anilor '90, deja devenise un "must not".

mafalda 02 Oct 2008 11:43

Cu Petrica Gheorghiu s-a pregatit si Daniela Nane si a pus-o sa invete monologul lui Blansche Dubois din "Un tramvai numit dorinta" a lui T. Williams. Sa-ti spuna Daniela Nane cat a chinuit-o Petrica Gheorghiu. Nu stiu cat de bine i-a prins!

Pitbull 02 Oct 2008 11:52

Da, mi-a povestit - i-am luat Danielei un interviu în '93, în calitate de fostä Miss România ajunsä actritä. Din vorbä-n vorbä, s-a arätat foarte interesatä de rolul principal din "Neînvinsä-i..." - si cum ea era pe val, si aräta si superb, am zis cä gata, l-am luat pe Dumnezeu de picior! Dar, ce sä vezi? La probe, nu m-a convins - si când mi-a spus c-o distribuiserä în nu stiu ce "Romeo si Julieta" si nu mai putea veni, am räsuflat usurat si-am luat-o pe Dana Mägdici. Si bine am fäcut.

mafalda 02 Oct 2008 11:57

Dana Magdici e o fata talentata dar nu am mai auzit nimic de ea. Ce mai joaca (in afara de rolul pe care l-a avut in telenovela aia "Secretul...")

Pitbull 02 Oct 2008 12:03

Nu mai stiu nici eu. Ultima oarä am väzut-o demult, la înmormântarea lui Mache, odihneascä-se în pace.

mafalda 02 Oct 2008 12:13

La inmormantarea lui Dinu Manolache am fost si eu dar nu am vazut-o, am vorbit tot timpul cu Daniela Nane. Pai da ca Mache a fost asistent la clasa lor!

blublu 23 Oct 2008 09:05

Actrita

Ce prost crescuti is unii, daca o persoana feminina vrea sa joaca in film deja o asimileaza cu rolulri in filme xxx.E iti respect visul si vointa,dar nu te cunosc ca sa pot zice ce talent ai.

Pitbull 23 Oct 2008 13:54

Frumos räspuns! :)
(Fä-ti timp si citeste tot topicul, pe-ndelete si cu cea mai mare atentie; your life will never be the same.)

Olive 23 Oct 2008 14:45

daca ea vrea sa se faca actrita si are de model pe Meryline Monroe ce aveti voi impotriva?

All times are GMT +2. The time now is 06:33.