Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

dragonfly_drk 04 Sep 2010 21:23

a, deci sa inteleg ca tu mananci cu mana ca piratii?... :-O
da, am avut un prieten care isi lasase unghia mica sa creasca doar pentru ca se considera mai smecher asa... arata k curu. intr-o zi l-am facut si cu lac pe unghi ca sa fie mai femeie, ca si asa parca era gay cu unghia aia... si fraieru o acceptat... =))

Medicate 04 Sep 2010 21:32

:)) interesant ... Deci daca iti lasi unghia mica sa atinga dimensiuni inimaginabile poti sa-ti presari sarea mai bine in bucate si sa te scobesti in toate cavitatile trupului uman ! Acum am inteles :)) !

Willy4k 04 Sep 2010 21:37

=))))))))
Si plus de asta daca stau sa ma gandesc bine le dau dreptate si celor care isi lasa unghiile la picioare sa creasca peste masura: cataratul in copaci in acest sens poate deveni o adevarata placere!:))

Medicate 04 Sep 2010 21:40

:)) discipolii lui Tarzan !

dragonfly_drk 04 Sep 2010 22:06

ce rai sunteti... atunci ce sa mai zicem de domnisoarele care isi pun unghii tehnice de un metru...? :-/

Medicate 04 Sep 2010 22:13

Aveam astfel de specimene la facultate ! In practici ce tineau saptamani si care isi aveau locatia in munti , domnisoarele veneau cu unghii de juma de metru si cu slapi. Apoi se plangeau ca e grea geologia :)) !

dragonfly_drk 04 Sep 2010 22:15

lasa... toate am avut "problema" asta candva... unora ne vine mintea la cap... altele raman proaste pe viata... =))

Willy4k 04 Sep 2010 22:15

Nu suntem rai, suntem doar realisti!
In momentul in care iti dai seama ca anumite lucruri sunt inestetice, trebuie sa renunti la ele. Mai ales atunci cand vine vorba de igiena personala! Parerea mea.....

dragonfly_drk 04 Sep 2010 22:17

da mai, apropo de igiena... aveam o colega... super draguta, se imbraca foarte bine, avea bani... dar din pacate nu prea le avea cu sapunul... la fel si un coleg in liceu... asa ca de ziua lor, le-am cumparat: ghici ce: un sapun... =))

Medicate 04 Sep 2010 22:20

Iti dai seama ce nasol s-au simtit? :)) Poate nu aveau apa potabila .. dracu stie de ce renegau sapunul :)) !

dragonfly_drk 04 Sep 2010 22:28

nu, ca aveau... doar ca erau lenesi... cel putin tipul... si eu stateam in spatele lui... :-&
hai bine, poate na, nu apuci sa faci baie in fiecare zi, sau mergi la educatie fizica si nu ai posibilitatea sa te speli... dar sa puti in fiecare zi, mai da-o in colo... culmea e ca nici atunci nu si-au dat seama de subtilitate... pfff. ce prosti pot sa fie unii

Medicate 04 Sep 2010 22:30

...stii unele animale , pentru a reusi sa se imperecheze , emana niste izuri ciudate ! Poate asta incerca si tipul respectiv ... incerca sa te atraga in plasa lui ! :))

dragonfly_drk 04 Sep 2010 22:32

:-&
poate... ca se tot dadea la mine... pana intr-o zi cand i-am zis: "X-ulescule puti, ingrozitor!!!"
si culmea ca acuma la facultate am auzit ca o pus mana pe o pipita bunoaca... ce noroc au unii... =))

Medicate 04 Sep 2010 22:33

:)) ai vrea si tu una ?

Willy4k 04 Sep 2010 22:34

Poate tipa este infundata in permanenta!:))

dragonfly_drk 04 Sep 2010 22:34

nuuuuuuuuuu... Doamne apara si pazeste...
(sau oare vreau?...):-/ =)) =)) =))

@willy... infundata de ce? :-/ >:)

Medicate 04 Sep 2010 22:35

:)) sa stii ca e posibil sa aiba nasul infundat !

Daca iti doresti o pipita bunoaca ... e grav :)) pe urma urmeaza "dezalcoolizarea" !

dragonfly_drk 04 Sep 2010 22:36

:-/ no comment! :">

Medicate 04 Sep 2010 22:37

Ti-a mancat pisica limba ? :)) Sau incep sa forez din ce in ce mai aproape de adevar ?

dragonfly_drk 04 Sep 2010 22:38

daca ar fi sa raspund la intrebare, as fi off-topic... ;)

All times are GMT +2. The time now is 18:37.