![]() |
hai maaa :(( :D eu zic ca mai fac eu rost de timp pe ici pe colo si pana atunci ca altfel nu ma mai joc :|
|
Nu, stai linistita, nu ai sa gasesti timp nici pe ici nici pe colo. Decat daca te mariti cu unul batran si bogat :D
|
=)) gata m-ai facut sa rad
|
trec protestatarii pe victoriei si incepe sa ma doara capul de cata harmalaie fac :((
|
aha, deci de aia era atata politie pe acolo pe la amiaza =))
nu stiam ce dreacu se intampla |
Acum sunt foarte nefericit pentru ca nu-mi merge calculatorul de o saptamana. ( acum sunt pe un calculator unde nu pot decat sa stau pe interenet, fara sa pot vedea filme sau sa descarc programe :(:( )
|
Pentru ca nu stiu daca lui Ovidiu ii convine sa pictez icoane catolice. Nu l-as suna numai pentru asta :( .
|
..am pierdut azi 2 ore pe CineMagia.
|
Sunt foarte nefericit ca inca nu mi s-a reparat calucalatorul de doua saptamani.
|
da ce-are mai calcu ala de-i asa inchielitzat? :-/
|
"s-a stricat" ?? :)) =))
|
Originally Posted by bogdan0125:
Pun-te cu biciu' pe el! Si sä nu-i mai dai oväz pân-la Pasti! Auzi la el - al naibii, cal! Numai la cälätorii îi stä capu'! On-topic: - Sunt nefericit cä o grupä nouä de elevi peledisti si-au amânat începerea cursurilor cu o lunä jumate! :( Nu-mi mai iau miel de Pasti, îmi iau doar fleici de vitä de la mäcelärie... |
Sunt nefericita pentru ca tocmai am auzit de cutremurul care a zguduit America, in special zona Mexicali, Bajo California. Sper sa nu se lase cu victime.
|
măi buticuţ, sezi mămos, că la sudiştii ăia e ceva obişnuit să se dea huţa-huţa cu pământu'. ş-apoi america-i mare fată, la noi acilea la ţară nice că s-a simţit ceva ...
|
Oricum chestiile astea inca ma deprima...Haiti,Chile,Bajo California - mor oameni nevinovati, sunt victime colaterale, pentru ca raul de pe pamant ni-l facem cu mana noastra.
|
Azi credeam ca va fi o zi frumoasa, dar s-a dovedit a fi contrariul. Inca de dimineata ziua a fost de rahat. Am pus ceasul sa sune la 7, dar cand a sunat l-am programat la 7:30; ori n-a mai sunat, ori de somn am apasat inconstienta pe oprire, dar oricum a fost m-am trezit la 9:08. Simteam ca-nnebunesc, am pierdut controlul asupra situatiei stiind ca la 9 trebuia sa fiu in atelier. Urasc sa intarzii (mai ales cand vine vorba de domnul Ovidiu, unde-i respectul fata de el ? ).
Dupa frumoasa criza de nervi am ajuns intr-un final la atelier (pe la 9:40) . Am rasuflat usurata cand am vazut ca el nu era prezent. Mi-am salutat colegii, am vorbit cu ei si l-am sunat pe Ovidiu. A spus ca nu poate veni, asa ca m-am enervat din nou si am plecat impreuna cu Ioana si Coman. Ajunsa acasa mi-am manifestat nemultumirea facand curatenie, iar acum nu pot da de Cosmin pentru a-i spune ca nu ma pot intalni astazi cu el. Nenorocitul are telefonul inchis. Pfff, sper ca domnul Marius va fi prezent la teatru (si restul cetei) . |
Femeile...
|
Persoanele de care am acum nevoie fie sunt plecate din ţară, fie sunt... în altă reţea. :|
|
Hm.... :-?
|
Ce nu-i bine iar? :-/
|
All times are GMT +2. The time now is 17:56. |