![]() |
@illo:
De fapt in urma cu cateva pagini am scris un mic comentariu prin care voiam sa evit ca lumea sa dea cu pietre in tine. Dupa parerea mea, tu voiai sa instigi lumea printr-un comment gen "rock-ul e penibil". Altfel nu imi explic. Adica stiai foarte bine ca acesta este un topic in care posteaza deseori cei care iubesc acest gen de muzica, nu? Bun, nu ai atacat nicio persoana individuala, ai atacat constient un topic frumos. Eu nu ti-am raspuns initial si i-am indemnat pe restul sa-ti ignore commentul, dar tu ai continuat cu alte comentarii care nu mi-au convenit si din cauza asta ti-am raspuns cam indecent. Atat :). |
Girafel are niste gusturi muzicale de cacat si, din pacate, a decazut ingrozitor din moment ce se lauda ca nu a raspuns la un sms prin care o felicitam de ziua ei.
|
Muta pedalatul la topicul dedicat, dra moderator. :-*
|
@moderatorii cafenelei
bai fratilor, la cafenea asta e si ideea sa ne aberam, ce dreacu stati cu biciul pe noi? voi la cafenea cand va duceti va suparati pe prieteni cand se mai abat de la subiect? fiti realisti, nu suntem in topicul de film clasic trezindu-ne ca vbim de sex, suntem in sectiunea de barfe si aberatzii....nu fiti inadecvati in atitudine. |
Bine, da' poti sa cobori tonul putin? Tipi prea tare.
|
Si ce putoare... Ptiii, tot acolo!:D , zise Jesus si muri de-a binelea...>:) (In sfirsit!...#:-S )
|
Originally Posted by danT:
|
Originally Posted by SoX:
Sox, cu gura deschisa...;) |
Vazand dimensiunile microscpice a ştromeleagului învârtoşat in mainile lu danT |
Originally Posted by BLACK-SPIDER:
OK, a intrat Sox in scena...
Originally Posted by SoX:
Asta se stie deja.;) Hai, ca poti mai mult...:) |
...adresandu-se scârbavnicului mădular ce se chinuia sa-l scuipe intre ochi. |
Asa, vezi ca se poate?!:-* Acum, odihneste-te putin - sa nu te suprasoliciti...;)
P.S. Cauta-ma miine.:) |
...zise satisfacut mangaindu-si madularul stors de puteri. |
Ai obosit...:( Incepi sa te repeti (cam mult madular in gurita ta:-? )...
|
dan T las-o balta mai bine, nu te mai saturi sa o incasezi non-stop? =))
|
Isi zise in sinea lui dupa o noapte grea de munca. Tocmai si-a dat seama ca inca o laba ar fi insuficient si incepu sa si-o bage-n gura. |
Si tu, Brutus?:( (Nu, nu ma satur. :| O asa stralucire intelectuala nu intilnesti in fiecare zi...;) ) |
I just enjoy the show si trageam concluzii :P Trebuie sa recunosti cand e unul mai bun ca tine ;) |
Vezi ca cu concluziile alea... nu e prea bine (intraba-l pe Flaubert;) ).
|
ssssoooooooooooooooomn
|
All times are GMT +2. The time now is 19:17. |