![]() |
:)) mi-a placut raspunsul.
|
ăăăă... am citit mai toate postările noi (de azi). 90% sunt offtopic, s-a schimbat cumva profilul site-ului în Matrimoniale şi/ sau astrologie?! doar întreb... :(
sau o fi şi mai "cool", adicătelea dădură cumva colţu toţi "moderatorii"?! :-O |
Scumpomara, ai dreptate în genere, dar ai gresit la "urmätoarele" detalii:
1) Nu sunt 90% offtopic, ci 9% (ai gresit cu un 0; nu-i bai, 0 e zero, deci nu "se" pune - aici, nu în general). 2) Nu ("doar" räspund). 3) Nu dädurä coltu', ci luarä "cu" împrumut curba ("unde" sinele trosnesc). 4) Nu toti, ci doar jumätate din ei (jumä"tate"a cea bunä). * * * Dacä vrei sä continui "acest" dialog, trebuie sä treci urmätoarea probä de foc: Observä aparenta stranietate din acest mesaj "si" explic-o. |
@Judex & Pitbull
hai ca sunteti penali la faza cu AmbraBlu.....ce dracu, ii inchideti toate topicurile, si alea de offtopic? lasati-l sa zica, nici macar nu a inceput cu injuraturi......va purtati ca niste cenzori de la centru , nu va pierdeti totusi uzul ratiunii X( |
Asta e - avem noi ceva cu bietu' puradel... Nu ne plac jucariile lui! :))
|
si ti se pare un act de inteligentza? /:)
|
Nu, doar un act gospodäresc.
|
ma cam cac in Offtopic Asyllum, daca-mi permiteti.
Solicit ca tot ce e postat de mine si a ajuns acolo sa fie sters definitiv. La ce bun sa zaca pe-acolo? Sunt sanse sa se intoarca de unde a plecat? Nu. Isi pierde sensul acolo? Da. Si altadata cand o postare de-a mea nu-i convine unui moderator, il rog sa o stearga direct, fara remuscari. Multumesc discret. |
Hai, nu te mai criza.
Au fost trimise CALUPURI, care erau off-topic integral; nu întotdeauna le declansasesi tu, adesea doar räspundeai. Prin fragmentare, mesajele si-ar fi pierdut si brumulita de logicä pe care o aveau. Au ajuns si de-ale mele acolo - si nu fac circ. Vä agätati de mesajele astea de parc-ar fi Sfintele Scripturi - tu nu vrei aia, Ambrablurica nu vrea ailantä, Scumpomara nu vrea nimic... Mai chill, mäi... |
Bai Fratilor, A Incetat Sa Mai Fie Amuzanta Si Utila Toata Treaba Cu Mutatul Post-urilor, Editatul Mesajelor, Merge-uitul Din Propria Initiativa A Moderatorilor. Mai Gata Atata Proactivitate Nesolicitata Ca Ne Innebuniti Pe Toti De Cap.
S-a Pierdut Orice Urma De Coerenta A Topicelor Si Nu Din Cauza Ca Unii Utilizatori O Mai Dau In Offtopic (e Un Proces Firesc, Ni Se Intampla Tuturor Si Cand Vorbim Fata In Fata) Ci Din Cauza Moderatorilor Care Toata Ziua Nu Au Alta Treaba Decat Sa Stearga, Mute, Editeze, Blocheze Topice. Da Mai Frana Ca Incepe Sa Ne Irite Pe Toti Treaba Asta Si Sa Ne Apuce Dracii Unul Pe Cate Unul. Ce Dracu, Alta Treaba Nu Aveti? X( |
Corect.
(oricat de antipatica ti s-a parea treaba asta, iti dau dreptate :) ) Eu insist sa mi se stearga definitiv postarile de-acolo. INSIST. Sau deschideti-l, si sterg eu. |
şi io, şi io! să se şteargă tot forumul, sau să se mute totul acolo, după care să se şteargă. :">
|
Originally Posted by halebardul:
Cine mai vrea sä si le steargä, n-are decât. (Topicul e încuiat ca sä se evite postarea IN EL, prelungindu-se astfel unele conflicte incipiente; pentru asa ceva, "In suturi!!!" e de ajuns.) |
Originally Posted by illotempore2002:
Originally Posted by illotempore2002:
dar uneori e bine sa facem "merge", nu ? |
what a nap!
:-* nu la astfel de merge-uri SOLICITATE ma refeream. |
Cinemagia "merge" mai departe.
Eu nu inteleg necazul cu off-topicele: urmeaza sa se publice maine cartea forumului si fiecare topic trebuie curatat, verificat, dereticat, sa nu se vada nici urma de offtopic, nici fir de digresiune? Materialele postate trebuie trecute "pe curat"? Micile divagari ar trebui tolerate, dau farmec si oricum sunt cumva produse prin asociatii de idei cu ce e on-topic. Cand e grav off-topic, da, mai inteleg. Altfel, grija asta de a face fiecare topic un mediu aseptic mi se pare... sa nu zic. |
nu nu.....intai trebuie sa scriem pe ciorna ce avem de scris, si abia apoi trecem pe curat. si ciornele, nu ai voie sa pleci cu ele acasa, sa predau la domnul/doamna profesoara la sfarsit.
|
Ceva e putred in Danemarca !
|
=))
Traindo sperando, murindo cacando. Geniala semnatura! Si cum se lipeste ea la fix pe toate posturile! |
Originally Posted by halebardul:
prima caracteristică a unui forum, mă rog, prima după conţinut :P este spontaneitatea, cea care este afectată major dacă tot ştergi, muţi, lipeşti postările.:| io cea care le-am scris nu mai înţeleg nimic, darmite altcineva care nu are de unde şti în ce context a fost scrisă cutare sau cutare postare îngrămădită de-a valma la off-topic căruia chiar nu-i văd rostul. :D părerea mea e că unii moderatori nu au ce face, asta ca să nu o spun pe-a dreaptă, şi anume că o fac intenţionat. :-/ |
All times are GMT +2. The time now is 06:52. |