![]() |
Rege european
pana mea, sau puii mei? |
Pana mea(e mai artistic :D )
Mikhalkov sau Tarkovski? |
Mihalkov, pentru cum i se umezisera ochii la Venetia... :)
Pitpalac intr-un copac sau Calule mananci ovaz...? |
Iart-o, Doamne, pe femeia care e malagambistä...
Bolnav, da' viu, sau mort, da' sänätos? |
1, ca la sedinta multinationalei daca toata lumea era de acord, numai Betty nu (din motivele invocate), inseamna ca Betty avea niste probleme/frustrari, etc (cu variante multiple de interpretare :lol: )
sa plec in franta sau in anglia? @pitbull care era pana la urma numitorul comun dintre grass si boll, ca nu pot dormi daca nu aflu (erau cumva prieteni sau dusmani :oops: ?) |
In Franta
Schlöndorff era numitorul comun (am spus, într-un mesaj cam ulterior...), c-a ecranizat si "Toba de tinichea", si "Onoarea pierdutä a Katharinei Blum". Ochiuri românesti cu mämäligutä si brânzä de burduf, sau omletä cu brânzä topitä si cartofi pai? |
aha, n-am vazut nici unul :( , de aia n-am facut legatura..
ochiuri cu mamaliguta dansuri de societate sau dansuri populare? |
dansuri de societate
"Evanghelia dupa Iuda" sau "Evanghelia dupa Maria Magdalena"? |
dar exista si "dupa maria magdalena"?
nici una, nici alta.. |
Pablo Francisco "Ouchh" sau Eddie Murphy "Delirious" ?
|
fie Pablo Francisco, desi nu-mi place comedia...
[quote="keepwalking"]dar exista si "dupa maria magdalena"? quote] da, exista. a fost descoperita in Romania, unde altundeva? si va fi publicata. la cate moashte avem noi pe aceste pamanturi imbibate de credinta si de glorie, era obligatoriu sa contribuim si noi cu ceva la trendul asta mistic-arhievistic revelator... dansul lui Maurice Béjart sau dansul lui Michael Flatley |
doamne, BEJART absolument!!
flatley e absolutely & completely horror :sick: ana are mere sau hannah arendt pere? :lol: |
pai si miss platnum are tupeu cu gabarit, deci ramane miss platnum...
anatomica Sandra Oh, anatomica Ellen Pompeo sau anatomica Katherine Heigl? |
Originally Posted by erectia eunucului:
Nici una, nu suport femeile exclusiv anatomice; färä ceva spiritualitate, tot degeaba, poa' sä fie si Milo din Spuma Märii. Poteras sau Videanu? |
Czlowiek z marmuru.
|
... sau?
(eu tot nu m-am prins kre e leg videanu/wajda, da asta pt k nu-l cunosc suficient p dl 'adriean' :lol:) ps c'mooon, cum puii mei poti sa n pui sa alegem intre miss platnum ( 8) ) si askilambicele alea uber-mega-dublu-kitchoase d cheekyzde ( :sick: )??? BUCURENCI (prietenii stiu dc...) alburnus maior sau gabriel resources? ;) |
draga Leo, datorita askilambicelor tot englezu' tembel si cu burta plina de bere grohaia la un moment dat prin discoteci "un' doi trei siiiiiiiiii" (bineinteles, fara sa stie ce inseamna). Sa le respectam pentru asta... :D
pai videanu cu ce face trotoaru', nu cu marmuru? :) alburnus resources si gabriel maior livid sau congestionat? |
draga stefando,
englezu d kre spui (englezII, rather!) aflau k exista romania si dupa c s trezeau cu portofelu gol dupa o intilnire d gradu 3 cu rromi de-ai nostri ;) iar videanu kiar habar n-am cu c face trotuaru - eu stiam k 'marmuru' e 'manopera' lu becali... livid, k e mai distins 8) sculata sau adormita? |
aha, si in portofelul gol gaseau bilet cu "numa' atata, boule? Salutari din Budapesta" :)
uneori sculata, alteori adormita priapica sau impotenta? |
eu ma refeream la frumoasa sculata in padurea adormita, but nice try: freud wd kiss u 4 that :lol:
priapik, normal gypsies sau niggers? |
All times are GMT +2. The time now is 10:26. |