![]() |
Originally Posted by Leonard:
|
L-as vota si pe Robert Downey Jr. ca seamana putin cu Tugor Giurgiu iar noi il iubim pe Giurgiu nu?
|
Originally Posted by Mala Portugal:
|
Daca e nevoie de un singur vot, atunci e treaba mea...Ralph!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Originally Posted by Mala Portugal:
Nu, pentru ca nu ne plac oportunistii netalentati. ------------------------- Viitorul suna ocupat. |
[quote="marcu"]
Originally Posted by Leonard:
Omule de cultura, stiai ca Dali se lua de lume pe strada pentru a provoca scandal si ca, pentru a scapa nesifonat, se baza pe Bunuel care facuse box? ------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Si iarasi a aparut votul_decisiv la momentul potrivit. Sustinatoarele lui Ralph ii sunt recunoascatoare :)
|
|
colinu farrelu, c-are mai multe kwaie decit ethanu :lol:
|
ALS da' tu la championshipu' cu femei nu votezi?
|
Nu-mi place nici unul. Il votez totusi pe Farrell, fiindca imi sunt simpatici irlandezii 8)
|
Colin Farrell
|
Daca tot mai sunt pe aici... sa-mi dau si eu cu parerea... Colin e un infumurat si se comporta ca atare (succesul uneori este invaluit in fum :lol: ). Asa ca, votul meu il primeste Ethan.
|
ethan
|
eu zic Collin, e un actor bun si mi-a placut tare in PhoneBoth...
|
Colin
|
Vot
Ethan e adevarat ! Celalalt e fake !
|
Ethan, ca Farell e doar actor nou pe langa el... :roll: Nu stiu ce am vrut sa zic cu asta... Conteaza ca votez cu Ethan! :lol:
|
hawke. poate sunt nostalgica, dar mi-a placut prea mult "reality bites", parca asa se numea... :roll:
|
Egalitate la 5! Hawke vs Farrell :roll:
|
All times are GMT +2. The time now is 00:41. |