Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

dragonfly_drk 21 Jun 2011 10:26

cam nervos in ultima vreme... :))

on: ma enerveaza ingrozitor lipsa de respect a profesorilor fata de studenti... profesori care te lasa sa astepti pe coridoare ore intregi pana sa vina la examen, iti iau din timp si la sfarsit iti spun ca nu te pot lasa 2 ore ci numai o jumatate de ora pentru ca sala e rezervata si pentru altii... X( asa ca, pe langa faptul ca stai si astepti ca boul, mai si trebuie sa scrii un subiect de doua ore intr-o jumatate de ora asta dupa ce nu mai ai chef de absolut nimic.:|

iiii 21 Jun 2011 10:50

Originally Posted by dragonfly_drk:

cam nervos in ultima vreme... :))

on: ma enerveaza ingrozitor lipsa de respect a profesorilor fata de studenti... profesori care te lasa sa astepti pe coridoare ore intregi pana sa vina la examen, iti iau din timp si la sfarsit iti spun ca nu te pot lasa 2 ore ci numai o jumatate de ora pentru ca sala e rezervata si pentru altii... X( asa ca, pe langa faptul ca stai si astepti ca boul, mai si trebuie sa scrii un subiect de doua ore intr-o jumatate de ora asta dupa ce nu mai ai chef de absolut nimic.:|

ca sa rezolvi problema... 1 sticla de uischi luata din carfur , 45 ron, 1 punga de cadouri . si il prinzi si ii dai si apoi sa vezi instant cum te ajuta , cum interesul e crescut.

dragonfly_drk 21 Jun 2011 10:53

no way. nu imi sta in caracter. si asa astia se imbogatesc pe spatele nostru... cum vin ei mandrii la inceput de semestru sa ne spuna ca au mai scos inca o carte...X( pe care ar fi indicat sa o luam pentru ca ne trebuie la examen (mai pe romaneste: "boilor, de nu luati cartea, va pic pe toti")

ghost90 21 Jun 2011 11:07

Du-te tu si da-i la decan o sticla de uischi de 45 de lei,sa vezi daca iti mai iei licenta :)

iiii 21 Jun 2011 11:10

no way. nu imi sta in caracter. si asa astia se imbogatesc pe spatele nostru... cum vin ei mandrii la inceput de semestru sa ne spuna ca au mai scos inca o carte...X( pe care ar fi indicat sa o luam pentru ca ne trebuie la examen (mai pe romaneste: "boilor, de nu luati cartea, va pic pe toti")

asta e peste tot draga mea.... daca ai sti cate carti cu autograf chiar am eu acasa... cumparate fix pe acelasi principiu....

tin minte ca un nenorocit.. nu ii dau numele si nici materia, ne obliga la propriu sa ii cumperi cartea, dar la modul...ordinar. ne anunta cand e deschisa libraria si sa o cumparam, apoi la curs ne chema la el la catedra cu, cartea noua sa ne lase autograf. si tin minte ca aveam o colega care nu prea avea multi bani si gasise cartea la 2-3 ron la anticariat, si fara sa stie nenorocirea a cumparat-o , nebunu cand a vazut ca nu e noua a deschis-o si era semnatura lui de un an in urma.... si colega respectiva a luat examenul lui abia in vara...

sa sti ca sunt multi nenorociti de genul... dar cu o "atentie" de preferinta bani.... rezolvi totul.

@fantoma : la decat de duci si tu cu un sivas! :D sau pliculetu

dragonfly_drk 21 Jun 2011 11:17

sunt unii profesori care nu accepta asa ceva. stiu foarte bine cativa la care daca te duci cu sticluta, nu iti mai iei examenul nici in toamna...:))

deasta e bine sa nu riscam niciodata.B-)

marllenn 21 Jun 2011 11:19

Apoi mai si cer sa le cumparam cartile, sa ne mai documentam x( Daca nu le cumperi RESTANTA:)).:)). A si mai e o mare problema la noi la facultate poate pe la voi nu e (faza cu plagiatul). LA noi a aparut programul de plagiat sa vad cat la % din licenta e a ta sau copiata X( .

dragonfly_drk 21 Jun 2011 11:35

:-O la noi nu stiu sa fi aparut asa ceva. dar daca e, sunt la pamant...:(

nu de alta dar chiar nu am de gand sa imi fac lucrarea de licenta... >:)

Pepper 21 Jun 2011 12:17

In privinta profilor sunt norocoasa #:-S isi castiga banii din alte proiecte asa ca nu-i intereseaza atentiile studentilor dar unora nu le displace sa iasa la o bere sau sa fie cinstiti dupa ce constiinciosul student pe care l-a indrumat si-a luat licenta :))
Daca situatia ar fi stat altfel cred ca ajungeam sa fiu exmatriculata din cauza restantelor :)) Nu stiu sa dau "atentii", mi-ar fi jena. Nu am dat niciodata mita (bacsis da) dar sunt constienta ca va veni ziua in care voi fi nevoita sa fac acest gest odios si enervant peste masura.

the_fairy 21 Jun 2011 12:39

Originally Posted by marllenn:

Apoi mai si cer sa le cumparam cartile, sa ne mai documentam x( Daca nu le cumperi RESTANTA:)).:)). A si mai e o mare problema la noi la facultate poate pe la voi nu e (faza cu plagiatul). LA noi a aparut programul de plagiat sa vad cat la % din licenta e a ta sau copiata X( .

Mda... E valabil si pt Universitatea din Bucuresti, cel putin la facultatea mea - Litere - chestia asta deja se aplica ( ma refer la treaba cu plagiatul, ca am dat quote la tot :P )

Cristina_ 22 Jun 2011 21:14

Ma enerveaza pacientii la care nu le poti face o anamneza corespunzatoare.Mai ma enerveaza unele asistente medicale care isi dau o importanta mare in spital.Acum cateva luni , o asistenta s-a legat de mine de ce pun prea mult sapun lichid ca sa ma spal pe maini.

dragonfly_drk 22 Jun 2011 21:16

Originally Posted by Cristina_:

Ma enerveaza pacientii la care nu le poti face o anamneza

misto... daca te enerveaza pacientii, chiar ti-ai gasit vocatia...;)

Cristina_ 22 Jun 2011 21:18

Am spus la care nu le pot face o anamneza cum trebuie.Nu am generalizat.Ai ajuns tu care faci o facultate de geografie sa ma critici pe mine.

dragonfly_drk 22 Jun 2011 21:20

da, am ajuns... pentru ca tocmai deaia nu m-am dus la medicina ca sa nu ajung ca tine...;)

Cristina_ 22 Jun 2011 21:21

Ar trebui sa ai gura mai mica.Nu eu fac o facultate de 2 lei ca tine.

White1 22 Jun 2011 21:23

Daca e ceva de 2 lei pe aici, acel ceva e mentalitatea ta.

dragonfly_drk 22 Jun 2011 21:24

cristina, draguta... cand o sa vrei sa mergi in Bahamas, la cine crezi ca o sa apelezi?=))

ah, and by the way, ziceai de colegele tale ca te enerveaza pentru ca sunt... (cum ziceai ca sunt?)... pai, cine se aseamana se aduna... nu?

indiferrent 22 Jun 2011 21:25

Originally Posted by White1:

mentalitatea?=)) ce cuminte esti ma white. chiar asa?

rvn 22 Jun 2011 21:27

Mai ma enerveaza unele asistente medicale care isi dau o importanta mare in spital.

aici iti dau dreptate. ai facut vreodata practica la terapie intensiva?

indiferrent 22 Jun 2011 21:28

eu tot sper ca ne minte cand incearca in fiecare postare sa ne spuna ca e la medicina si ca vrea sa ajunga medic in germania. chiar asa rau sa fi ajuns invatamantul in tara asta?

Cristina_ 22 Jun 2011 21:28

cristina, draguta... cand o sa vrei sa mergi in Bahamas, la cine crezi ca o sa apelezi?=))

ah, and by the way, ziceai de colegele tale ca te enerveaza pentru ca sunt... (cum ziceai ca sunt?)... pai, cine se aseamana se aduna... nu?

Ce am zis de colegele mele? Cred ca aberezi. Nu iti doresc dar majoritatea persoanelor care termina geografia dupa 4 ani de facultate sunteti someri.

White1 22 Jun 2011 21:30

Originally Posted by indiferrent:

Originally Posted by White1:

mentalitatea?=)) ce cuminte esti ma white. chiar asa?

Adevarul e ca vroiam sa spun ceva mai urat dar cum eu sunt o persoana incredibil de rabdatoare, mirific de ingaduitore si extraordinar de intelegatoare am ales sa ma exprim cu eleganta desavarsita care ma caracterizeaza. Chiar daca nu sunt la medicina.

dragonfly_drk 22 Jun 2011 21:31

uhhh... that was mean.

Cristina, draga, da tu nu stii ca pe mine ma asteapta o bursa in Anglia dupa ce termin facultatea? ah, ups... n-am zis, asa-i?
hmmm... cred ca trebuia sa vii si tu la Geografie, nu de alta dar o sa castig mai mult ca tine...:))

P.S. daca fata abereaza, eu de ce sa nu aberez?B-)

Cristina_ 22 Jun 2011 21:34

dragonfly_drk&White1&indiferent 3 persoane frustrate.

dragonfly_drk 22 Jun 2011 21:35

ceva mai pueril de atat nici ca puteai sa spui...
dar imi place, continua:D

White1 22 Jun 2011 21:36

Protecstez, vroiam sa fiu primul pe lista.

dragonfly_drk 22 Jun 2011 21:37

white, be happy... tu esti la mijloc... daca indiferrent era fata, banuiesc ca ai fi fost foarte fericit...

indiferrent 22 Jun 2011 21:37

eu imi cer scuze pentru nesimtirea mea, poate am exagerat, dar stiu din experientele anterioare ca tu esti o fata inteligenta si educata care nu se supara.

indiferrent 22 Jun 2011 21:41

la ce universitate studiezi medicina?

Cristina_ 22 Jun 2011 21:44

Nu sunt suparata.Dar imi dau seama ca voi astia 3 dragonfly_drk&White1&indiferent sunteti niste gunoaie sociale daca stati la panda pe forum ca sa vedeti cine comenteaza ceva.Ca apoi sa comentati in nestiinta de cauza.N-are rost sa mai vb pe tema asta,v-as da prea mare atentie pe care nu o meritati.

White1 22 Jun 2011 21:46

"Atunci cand tu privesti strafundurile abisului si abisul priveste in strafundurile tale" :))

FreakDoll 22 Jun 2011 21:46

Lol!Facultatea pe care o urmeaza libelula nu este deloc de 2 lei.Nu vreau sa imi imaginez ce parere ai despre persoanele de la salubritate, Cristina_!

dragonfly_drk 22 Jun 2011 21:47

doll, stai sa vezi ce crede despre zidari...:))

FreakDoll 22 Jun 2011 21:53

Si galbejitii se speriara :(X_X X_X X_X

Ah, isi revenira :))

indiferrent 22 Jun 2011 21:58

Nu sunt suparata.Dar imi dau seama ca voi astia 3 dragonfly_drk&White1&indiferent sunteti niste gunoaie sociale daca stati la panda pe forum ca sa vedeti cine comenteaza ceva.Ca apoi sa comentati in nestiinta de cauza.N-are rost sa mai vb pe tema asta,v-as da prea mare atentie pe care nu o meritati.

nu e bine sa ne bagi in seama, noi suntem frustrati si mai glumim. e important ca oamenii seriosi, care citesc forumul, stiu cu adevarat cine esti si te apreciaza pentru efortul pe care il depui sa ajungi o persoana care salveaza vieti. eu te ador. daca nu ai mai scrie cred ca s-ar rupe ceva din forumul asta.

indiferrent 22 Jun 2011 22:00

dragonica si doll sunt invidioase. la nivelul tau ar trebui sa le intelegi, nu sa te superi.

White1 22 Jun 2011 22:01

Scursuri umane si reziduri ale societatii. Iar stati la panda pe forum? La Medicina cu voi, nu la intins mana la Geografie!!

FreakDoll 22 Jun 2011 22:02

Ma, ce faci???Credeam ca suntem in relatii bune.Pai chiar asa??Sa ne dam de gol? M'ai dezamagit, sa stii :(

dragonfly_drk 22 Jun 2011 22:04

ah, gata... m-am decis. Cristina a fost ca o mana calauzitoare care mi s-a pus in cap... ma las de porcaria asta de Geografie si la anu ma inscriu la Medicina...B-)

Cristina_, serios vorbind acum, ma poti ajuta cu cateva ore de meditatie?:">

klaudya_e 22 Jun 2011 22:06

eu tot sper ca ne minte cand incearca in fiecare postare sa ne spuna ca e la medicina si ca vrea sa ajunga medic in germania. chiar asa rau sa fi ajuns invatamantul in tara asta?

=D>

AndreiStefan 22 Jun 2011 23:39

De asta duceam lipsa pe forum...sa se "tavaleasca" si domnisoarele/doamnele. Si totusi bine ca avem domni culti si cu aere de "civilizati" ca sa intervina si sa "salveze" situatia.

Ne numim "indiferenti" si "imaculati"...prestam roluri de domni...ce sa mai, dam pe din-afara de atata educatie. Si ce poate fi mai frumos si mai demn pentru un barbat fara ocupatie, cu dexonline pastrat in TAB, decat sa-si puna "barbatia" pe masa si sa intervina intr-o disputa feminina.

Adica, daca nu poti presta ca arbitru sau simplu spectator...este obligatoriu sa intervii si sa iei partea uneia dintre ele...altfel cum sa-ti faci prieteni...sau cine stie...poate-poate?!:))

Penibilul si ipocrizia de care dati dovada uneori...e substituentul perfect al "unui deget pe gat":-& Sunte-ti de vis!:)

dragonfly_drk 22 Jun 2011 23:44

Mesaj pentru AndreiStefan... prin insemnatele si valoroasele cuvinte insirate pe acest forum aflat in declin vizibil ametitor si dureros, da-mi voie sa te anunt, ca ai demonstrat pentru prima si intaia oara cine esti cu adevarat... raspunsul? il vom afla dupa o scurta pauza publicitara...:))

si acum am revenit in direct la Dan Diaconescu. Senzational, doamnelor si domnilor, domnul AndreiStefan ni s-a laturat discutiei si a decis sa puna punctul pe i si sarea pe carne... aaa... rana. Asa ca tot ce ne mai ramane sa spunem este ca:

"Dragul meu, Andrei... iti scriu din departare, ca esti o brutaaaaaaaaa"

ntzzz... c-am zis-oB-)

AndreiStefan 22 Jun 2011 23:50

Sti...m-am tot gandit...sunt gelos!:(

N-am limba bifurcata si nu pot sa prestez "senatiile" altor domni prezenti pe forum. De aceea spune-mi cum as putea sa-ti satisfac...dorintele.

Din pacate eu nu te pot curta asa cum poate iti doresti...singurul lucru care il pot face, e sa tin piciorul intins....nu voi spune nimanui ca te-ai impiedicat!:-?

FreakDoll 22 Jun 2011 23:53

Andrei, cine se tavaleste?Si care disputa??
Ai uitat ce discutii ai avut tu pe forum??
Chiar nu'si avea rostul aceasta interventie.Dai dovada de ipocrizie.Repet, interpretezi totul gresit. Nu a intervenit nici un domn pentru nici o domnisoara.Respectivii au fost vizati direct. Cum ne trezim noi sa facem educatie altora.

dragonfly_drk 22 Jun 2011 23:55

@Andrei... esti gelos? nu... esti o bruta.>:)

sa-mi satisfaci dorintele? ah, pai cum?... fara masina la scara si vila cu piscina, nu prea ai ce discuta cu mine... brutaaaaa...>:)

in final, apreciez ca nu vei dezvalui impiedicarea mea, dar tot bruta ramai.>:)

AndreiStefan 23 Jun 2011 00:08

Originally Posted by FreakDoll:

Andrei, cine se tavaleste?Si care disputa??
Ai uitat ce discutii ai avut tu pe forum??
Chiar nu'si avea rostul aceasta interventie.Dai dovada de ipocrizie.Repet, interpretezi totul gresit. Nu a intervenit nici un domn pentru nici o domnisoara.Respectivii au fost vizati direct. Cum ne trezim noi sa facem educatie altora.

Pardon...Doll. Eu nu m-am tavalit pe, sub, intre...sau in orice modalitate cu nici o dnsoara de pe forum, in nici o discutie.(de aici si gelozia:-?) Poate de aceea...n-am nici "fani"...offf:-S

Nu stiu unde vezi tu ipocrizia...una e sa vezi o "tavaleala" intre 2 cocosi....si alta e sa vezi 2 cocosi cum despart 2...doamne:) ce se "atingeau" intr-un mod specific feminin.:)...ca apoi sa arunce cu noroi intr-una dintre ele. Dar de fapt...de ce sa te contrazic?! Pana la urma am ajunge intr-o discutie de genul celor 2...si atunci unde ar mai fi punctul meu de vedere?

Si stai linistita ca nici mie nu mi-a placut "lipsa de bun simt" a Cristinei referitor la ocupatia domnului "indiferent"...si totusi m-am abtinut;)

@Andrei... esti gelos? nu... esti o bruta.>:)

sa-mi satisfaci dorintele? ah, pai cum?... fara masina la scara si vila cu piscina, nu prea ai ce discuta cu mine... brutaaaaa...>:)

in final, apreciez ca nu vei dezvalui impiedicarea mea, dar tot bruta ramai.>:)

offff bestie mica, unde ai fost atata timp sa scoti bruta din mine la lumina?!>:D<

dragonfly_drk 23 Jun 2011 00:14

vezi ca domnul "indiferent", e de fapt indiferrent... cu doi "r"
ca in
"Rica nu stia sa zica
rrau
rratusca
rramurica."

eh, si daca erai gelos, uite ca acum ai parte de atentie din partea a doua domnisoare frumoase. vezi numai sa nu te epuizezi...>:)

eu tare ma tem ca tu ai fi vrut sa vezi aici un "cat fight" de toata frumusetea...:))

L.E. brutaaaaaa

FreakDoll 23 Jun 2011 00:18

Asta a fost alegerea ta.Nu poti cere tuturor oamenilor sa procedeze la fel ca tine. Nu toti raman indiferenti ca tine cand aud/vad niste cuvinte de genul respectiv.
Oricum, fac pariu ca daca te'ar fi provocat sau jignit o persoana de sex feminin ai fi reactionat la fel.Sau mai rau.Dar, cu siguranta, nu te'ai fi abtinut.Dovada sunt si replicile date libelulei. Poate ca nu le putem compara, dar reprezinta, totusi, un punct de plecare :-j

danonino 23 Jun 2011 00:20

Ai ajuns tu care faci o facultate de geografie sa ma critici pe mine.

Ar trebui sa ai gura mai mica.Nu eu fac o facultate de 2 lei ca tine.

Nu iti doresc dar majoritatea persoanelor care termina geografia dupa 4 ani de facultate sunteti someri.

Ok. Sa lamurim cateva lucruri.
Nu esti Dumnezeu pe pamant, Dumnezeu e barbat, tu femeie, deci nu.
Faci facultatea de medicina. Bravo. Felicitari. Si nu sunt deloc ironic cand zic asta. Dar asta e argumentul tau suprem? Faptul ca esti la o facultate, una extrem de dificila ce-i drept? E ilogic.

Faptul ca esti inteligenta sau nu esti inteligenta, nu ar trebui sa reiasa exclusiv dintr-o diploma, dintr-o institutie. Vorbind si vazand ce te duce capul, mi se pare mai graitor.
Observ ca perseverezi pe treaba asta cu inteligenta, let's go to the next level, IQ test.

Aaa, da. Si banii. Cel mai penibil si mai prost argument. Si stii de ce? Unul dintre motive este ca poate fi folosit impotriva ta.
Cam muritori de foame, 6 milioane ca rezident nu e chiar the american dream.

eu imi cer scuze pentru nesimtirea mea, poate am exagerat, dar stiu din experientele anterioare ca tu esti o fata inteligenta si educata care nu se supara.

Cojones, buy some, might get useful from time to time.

AndreiStefan 23 Jun 2011 00:32

vezi ca domnul "indiferent", e de fapt indiferrent... cu doi "r"
ca in
"Rica nu stia sa zica
rrau
rratusca
rramurica."

eh, si daca erai gelos, uite ca acum ai parte de atentie din partea a doua domnisoare frumoase. vezi numai sa nu te epuizezi...>:)

eu tare ma tem ca tu ai fi vrut sa vezi aici un "cat fight" de toata frumusetea...:))

L.E. brutaaaaaa

Am rrrrrrrrramas dator :( Ca de obicei...nu pot satisface pe toata lumea:D

Lasa ca stiu ca ati bate amandoua la mine...ca la covoare:)) Parca o vad pe Doll cum inteapa papusa acum...daca maine ma trezesc intepenit, stiu cum sa-i multumesc. :)

Si...oh...cata rautate zace in mintea ta de libelula, nu vreau sa ma gandesc:-S

Originally Posted by FreakDoll:

Asta a fost alegerea ta.Nu poti cere tuturor oamenilor sa procedeze la fel ca tine. Nu toti raman indiferenti ca tine cand aud/vad niste cuvinte de genul respectiv.
Oricum, fac pariu ca daca te'ar fi provocat sau jignit o persoana de sex feminin ai fi reactionat la fel.Sau mai rau.Dar, cu siguranta, nu te'ai fi abtinut.Dovada sunt si replicile date libelulei. Poate ca nu le putem compara, dar reprezinta, totusi, un punct de plecare :-j

Pffff...nu stiu cum ai perceput schimburile mele de replici cu libelula...dar cred ca o poti intreba linistita si afla ca nu au fost sageti. Daca uitam sa zambim, ce viata mai avem?!

Te cam grabesti sa judeci...dar chiar nu ma deranjeaza si nu te contrazic. Totusi pana la proba contrarie...nu ma vad a intra in polemici de genul celei de mai sus.

All times are GMT +2. The time now is 02:58.