Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Aici puteti intreba orice va trazneste(nu despre film) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94958)

chuckyfan 10 Mar 2011 13:29

am o curiozitate:

Oare cate pachete de tigari s-au folosit in timpul filmarilor seriei Millenium?

paul_aramis 25 Mar 2011 22:16

ce ediţie de Office ai?

paul_aramis 26 Mar 2011 16:46

la "Aspect pagină" al treilea panou e "Fundal pagină" iar acolo e "Culoare pagină". în rest comenzile sunt la fel ca şi la 2003.

paul_aramis 26 Mar 2011 19:07

ba este. ai colo posibilitatea de a folosi 2 culori. de sus în jos, de la stânga la dreapta, pe diagonală, alternativ, din centru, etc, etc.

paul_aramis 27 Mar 2011 02:34

deci tu vrei delimitare clară între cele două culori. atunci îţi creezi o imagine în Photoshop pe care o foloseşti ca şi imagine de fundal în Word. va trebui să te joci un pic cu dimensiunile pe verticală a celor două culori, ca să iasă ce vrei, dar se poate.

princess_peach 27 Mar 2011 14:59

Cine a creat site-ul asta?:-/

paul_aramis 27 Mar 2011 15:47

cine l-a creat ca şi deţinător al site/forum-ului sau ca şi platformă, interfaţă?

Medicate 02 Apr 2011 15:35

The Almighty !

paul_aramis 06 Apr 2011 04:45

Caut un motor de căutare specializat pentru subtitrări. Prefer pentru limba engleză, dar e mai greu de găsit probabil, serialul fiind american, aşa că mă mulţumesc/descurc şi cu franceză sau italiană.

Vreo idee, cineva, ceva?

MariaMona 06 Apr 2011 08:13

http://www.podnapisi.net/

bremen1980 06 Apr 2011 11:26

Oare asta nu avea cont pe cinemagia ??? Vad ca era cinefil.:-&

http://www.adevarul.es/stiri/actuali...tuia-nu-i-face

Windom 07 Apr 2011 08:18

Pentru subtitrari in engleza:
http://www.opensubtitles.org/en

paul_aramis 07 Apr 2011 14:00

nu m-aţi înţeles: caut subtitrare pentru un serial american, în altă limbă decât română.

MariaMona 07 Apr 2011 14:30

eu cred ca te-am inteles :) ;)

paul_aramis 07 Apr 2011 20:42

da, da' tot nu-mi foloseşte. că nu e de găsit. cred că mă apuc de făcut subtitrarea...

Windom 08 Apr 2011 10:48

Pai care-i serialul cu pricina?

paul_aramis 09 Apr 2011 00:22

The Andy Griffith Show.

jansic 09 Apr 2011 11:06

Cine e TAMARAINSA si ce vrea sa spuna in toate topicurile deschise :-/

paul_aramis 09 Apr 2011 15:11

haouăleo, după un an de cinemagia încă nu te-ai lămurit? hai că-ţi zic io pă privat.

dragonfly_drk 09 Apr 2011 22:46

ete fas... si io is tot de aproape un an si nici io nu stiu... =))

fresie 09 Apr 2011 23:25

Originally Posted by dragonfly_drk:

ete fas... si io is tot de aproape un an si nici io nu stiu... =))

O poti vedea aici: http://zzv.ro/video-39780-Romanii-au...d-Fuck%29.html . Concluziile vor fi ale tale. Eu ma abtin!:P

dragonfly_drk 09 Apr 2011 23:31

=)) =)) =))
(asta e reactia mea...nu pot decat sa rad la asa ceva... :)) )

fresie 09 Apr 2011 23:34

Daca te-ai amuzat atat de tare, uite aici inca o aparitie, dar de data aceasta impreuna cu fiul dansei: http://romaniiautalent.net/radu-coma...anii-au-talent

dragonfly_drk 10 Apr 2011 00:03

Doamne... nu mai pot sa rad... :( asta e prea de tot...

capodecina 10 Apr 2011 09:38

drogurile astea... :))

jansic 10 Apr 2011 11:54

La al doilea deja n-am mai putut sa ma uit. :| Tot nu inteleg ce vrea sa spuna... Mda.

Chambord 10 Apr 2011 17:58

Oo, stati putin, aia chiar e TAMARAINSA ?! Cu FI-SU ?! Deci oamenii astia chiar exista ?! =))
Sunt prea tari !!

Ea saraca, ce sa zic ... Viata ! Dar copilu ala ce vina are (de a cunoscut-o pe maica-sa) ? :-S

paul_aramis 10 Apr 2011 18:08

OMFG! adică nu ştiai că există cu adevărat? credeai că toate postările alea de pe aici sunt sunt făcături? mon cher ami, dar e vedetă de mult. doar să cauţi pe iutub.

Chambord 10 Apr 2011 20:36

Ma asteptam sa fie doar o masca. Si eu port de multe ori una, pe forum. Dar femeia chiar se ia in serios si in viata reala.

paul_aramis 10 Apr 2011 20:37

deci înţelegi că nu e vina ei că e aşa?

Chambord 10 Apr 2011 20:48

cum ziceam: dar care o fi vina lui fi-su ?

EvaSergiu2011 10 Apr 2011 21:10

3 Attachment(s)
Buna tuturor !!! Ce e aici cu camera asta de forum e un fel de disneyland?Am observat ca va bateti joc nu pot sa nu remarc acest lucru dar voi cu ce sunteti mai buni ca si ala de care radeti?Sunt de parere ca nu prea cu nimic voi toti dati dovada de proasta crestere poate atat il duce capu dar voi cum va vad,eu pareti niste finte rationale dece va batei capu cu o finta nerationala?Vad ca paul iubesti animalele scoti citate esti baiat citit ai 2 pasiuni frumoase cartea si animalele dar la cum te porti nu esti mai destept ca el cum se zice primul desteptul cedeaza si vad ca ai si 2 3 acoliti care rad si ei ca la circ nu stiu dece nu stiu?Este un lucru bun pentru un om needucat sa citeasca carti cu citate,asa cred ca esti tu dupa parerea mea incerci sa faci si sa actionezi in contrarietatea ta si mai iei dupa tine alti destepti ar trebui sa va faceti un club tu esti ciobanu ei. ele mioarele sunteti ca si o caricatura proasta . Orice smecherie, orice inselaciune este descoperita si in cele din urma aduce paguba; orice situatie este mai putin primejdioasa, daca omul se situeaza pe terenul sinceritatii.

EvaSergiu2011 10 Apr 2011 21:13

O remarca pentru voi am acolo poate nu stiti despre ce am vorbit ca si in cazul lui bihoreanu am si niste poze pe intelesul vostru ca si la grupa mare.

Va multumesc!!!

paul_aramis 10 Apr 2011 21:38

trist lucru dar adevărat: incultul dacă nu-i fudul, parcă nu-i incult destul...

Liviu- 10 Apr 2011 22:33

Poate sa-mi traduca cineva? In romana, in caz ca exista dubii...

paul_aramis 10 Apr 2011 22:51

e greu liviule. că vorbele le poţi scrie, da' ce-a avut în minte ăla de le-a scris e aproape imposibil. de intuit (asta dacă bineînţeles avea ceva în minte când a scris).

dragonfly_drk 11 Apr 2011 23:40

am si eu o intrebare daca tot suntem la sectiunea de intrebari: de ce unii oameni scriu in chineza cu caractere romanesti? :-/ oare se cred mai inteligenti asa?:))

paul_aramis 11 Apr 2011 23:49

păi întreabă-i direct.

Sebyzuq07 14 Apr 2011 06:57

probleme

Va rog,poate s-am spuna si mi-e careva daca se poate,de ce nu primesc si eu puncte pt activitatile pe care le fac pe site....am urcat cateva poze zilele trecute si nu am primit punctele....oare dc?

the_fairy 14 Apr 2011 18:42

Hai sa le luam pe rand... Exista un topic separat pt intrebarea ta :), dureaza sa primesti punctele ceva mai mult, nu esti singurul user care face treaba asta si sunt luate in ordine cronologica. Si partea cea mai dureroasa a mesajului tau :-S pune mana pe GRAMATICA LIMBII ROMANE!!! Te rog, e urgenta treaba asta!!!!

Sebyzuq07 15 Apr 2011 13:03

Mersi pentru raspuns,iar treaba cu gramatica:P sa sti ca pot sa fiu si serios cand trebuie...dar mersi orcum pentru asta.......iar cu puctele e ca mi-au confirmat ca am contribuit la pagina actorului dar punctele nu le-am primit.mersi petru tot;).Respect!

the_fairy 15 Apr 2011 16:16

Sorry daca te-ai simtit ofensat... In ceea ce priveste punctele si validarea de poze ai sa vezi ca uneori astepti cam multisor dupa ele :-S Spor!

chuckyfan 15 Apr 2011 21:42

Care e diferenta dintre germana vorbita in Austria si cea vorbita in Germania? E o diferenta de tipul engleza britanica - engleza americana, sau engleza scotiana - alta engleza ( aici ma refer la accent )

paul_aramis 15 Apr 2011 22:11

în vorbirea curentă, ca între ardeleni, moldoveni şi munteni. de altfel, e la fel şi în Germania, între diferitele landuri.

fresie 16 Apr 2011 00:32

Originally Posted by chuckyfan:

Care e diferenta dintre germana vorbita in Austria si cea vorbita in Germania? E o diferenta de tipul engleza britanica - engleza americana, sau engleza scotiana - alta engleza ( aici ma refer la accent )

Din proprie experienta pot sa iti spun ca limba oficiala a Austriei este germana, dar ca si in alte tari, exista dialecte. De exemplu, eu am fost in Neunkirchen, la aproximativ 80 de km de Viena si mi-a fost imposibil sa inteleg ceva din limba germana. La fel am patit si in Italia cand am ajuns in provincia Liguria, iar dialectul era genovez. Pot spune ca daca nu cunosteam si un pic de portugheza, nu ma puteam intelege cu cei din Liguria.

chuckyfan 16 Apr 2011 07:27

multumesc pentru raspuns:)

fresie 16 Apr 2011 11:14

Cu placere! Nu stiu daca este doar o curiozitate sau ai nevoie sa te descurci in Austria vorbind limba germana. Daca e a doua varianta, cu siguranta tu vei fi inteles de cei de acolo, dar tu greu vei pricepe ceva, fara o perioada de acomodare. De obicei cand inveti o limba straina, o inveti pe cea literara, iar in practica lucrurile stau putin altfel: cei care vorbesc limba respectiva in mod curent nu pronunta chiar atat de muzical cum te astepti, iar ritmul vorbirii este alert. E destul de amuzant cand ajungi pe alte meleaguri pentru prima data si esti increzator ca ai cunostinte solide in ceea ce priveste o limba straina.

chuckyfan 16 Apr 2011 13:22

Originally Posted by fresie:

Cu placere! Nu stiu daca este doar o curiozitate sau ai nevoie sa te descurci in Austria vorbind limba germana. Daca e a doua varianta, cu siguranta tu vei fi inteles de cei de acolo, dar tu greu vei pricepe ceva, fara o perioada de acomodare. De obicei cand inveti o limba straina, o inveti pe cea literara, iar in practica lucrurile stau putin altfel: cei care vorbesc limba respectiva in mod curent nu pronunta chiar atat de muzical cum te astepti, iar ritmul vorbirii este alert. E destul de amuzant cand ajungi pe alte meleaguri pentru prima data si esti increzator ca ai cunostinte solide in ceea ce priveste o limba straina.

Deci degeaba am cunostinte de germana=))

fresie 16 Apr 2011 14:27

Originally Posted by chuckyfan:

Deci degeaba am cunostinte de germana=))

Nu degeaba! E foarte bine pentru inceput, doar sa nu ai asteptari foarte mari de la prima conversatie cu un austriac. Poate tu esti o exceptie si te vei descurca de prima data. Eu si multe cunostinte de-ale mele nu am reusit decat cu multa bataie de cap. :P

chuckyfan 22 Apr 2011 10:08

Am o intrebare despre film.

In ce ordine tre' sa vad seria Mortal Kombat? Intai serialul ( conquest ) sau filmele?

All times are GMT +2. The time now is 13:18.