![]() |
am o curiozitate:
Oare cate pachete de tigari s-au folosit in timpul filmarilor seriei Millenium? |
ce ediţie de Office ai?
|
la "Aspect pagină" al treilea panou e "Fundal pagină" iar acolo e "Culoare pagină". în rest comenzile sunt la fel ca şi la 2003.
|
ba este. ai colo posibilitatea de a folosi 2 culori. de sus în jos, de la stânga la dreapta, pe diagonală, alternativ, din centru, etc, etc.
|
deci tu vrei delimitare clară între cele două culori. atunci îţi creezi o imagine în Photoshop pe care o foloseşti ca şi imagine de fundal în Word. va trebui să te joci un pic cu dimensiunile pe verticală a celor două culori, ca să iasă ce vrei, dar se poate.
|
Cine a creat site-ul asta?:-/
|
cine l-a creat ca şi deţinător al site/forum-ului sau ca şi platformă, interfaţă?
|
The Almighty !
|
Caut un motor de căutare specializat pentru subtitrări. Prefer pentru limba engleză, dar e mai greu de găsit probabil, serialul fiind american, aşa că mă mulţumesc/descurc şi cu franceză sau italiană.
Vreo idee, cineva, ceva? |
|
Oare asta nu avea cont pe cinemagia ??? Vad ca era cinefil.:-&
http://www.adevarul.es/stiri/actuali...tuia-nu-i-face |
Pentru subtitrari in engleza:
http://www.opensubtitles.org/en |
nu m-aţi înţeles: caut subtitrare pentru un serial american, în altă limbă decât română.
|
eu cred ca te-am inteles :) ;)
|
da, da' tot nu-mi foloseşte. că nu e de găsit. cred că mă apuc de făcut subtitrarea...
|
Pai care-i serialul cu pricina?
|
The Andy Griffith Show.
|
Cine e TAMARAINSA si ce vrea sa spuna in toate topicurile deschise :-/
|
haouăleo, după un an de cinemagia încă nu te-ai lămurit? hai că-ţi zic io pă privat.
|
ete fas... si io is tot de aproape un an si nici io nu stiu... =))
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
O poti vedea aici: http://zzv.ro/video-39780-Romanii-au...d-Fuck%29.html . Concluziile vor fi ale tale. Eu ma abtin!:P |
=)) =)) =))
(asta e reactia mea...nu pot decat sa rad la asa ceva... :)) ) |
Daca te-ai amuzat atat de tare, uite aici inca o aparitie, dar de data aceasta impreuna cu fiul dansei: http://romaniiautalent.net/radu-coma...anii-au-talent
|
Doamne... nu mai pot sa rad... :( asta e prea de tot...
|
drogurile astea... :))
|
La al doilea deja n-am mai putut sa ma uit. :| Tot nu inteleg ce vrea sa spuna... Mda.
|
Oo, stati putin, aia chiar e TAMARAINSA ?! Cu FI-SU ?! Deci oamenii astia chiar exista ?! =))
Sunt prea tari !! Ea saraca, ce sa zic ... Viata ! Dar copilu ala ce vina are (de a cunoscut-o pe maica-sa) ? :-S |
OMFG! adică nu ştiai că există cu adevărat? credeai că toate postările alea de pe aici sunt sunt făcături? mon cher ami, dar e vedetă de mult. doar să cauţi pe iutub.
|
Ma asteptam sa fie doar o masca. Si eu port de multe ori una, pe forum. Dar femeia chiar se ia in serios si in viata reala.
|
deci înţelegi că nu e vina ei că e aşa?
|
cum ziceam: dar care o fi vina lui fi-su ?
|
3 Attachment(s)
Buna tuturor !!! Ce e aici cu camera asta de forum e un fel de disneyland?Am observat ca va bateti joc nu pot sa nu remarc acest lucru dar voi cu ce sunteti mai buni ca si ala de care radeti?Sunt de parere ca nu prea cu nimic voi toti dati dovada de proasta crestere poate atat il duce capu dar voi cum va vad,eu pareti niste finte rationale dece va batei capu cu o finta nerationala?Vad ca paul iubesti animalele scoti citate esti baiat citit ai 2 pasiuni frumoase cartea si animalele dar la cum te porti nu esti mai destept ca el cum se zice primul desteptul cedeaza si vad ca ai si 2 3 acoliti care rad si ei ca la circ nu stiu dece nu stiu?Este un lucru bun pentru un om needucat sa citeasca carti cu citate,asa cred ca esti tu dupa parerea mea incerci sa faci si sa actionezi in contrarietatea ta si mai iei dupa tine alti destepti ar trebui sa va faceti un club tu esti ciobanu ei. ele mioarele sunteti ca si o caricatura proasta . Orice smecherie, orice inselaciune este descoperita si in cele din urma aduce paguba; orice situatie este mai putin primejdioasa, daca omul se situeaza pe terenul sinceritatii.
|
O remarca pentru voi am acolo poate nu stiti despre ce am vorbit ca si in cazul lui bihoreanu am si niste poze pe intelesul vostru ca si la grupa mare.
Va multumesc!!! |
trist lucru dar adevărat: incultul dacă nu-i fudul, parcă nu-i incult destul...
|
Poate sa-mi traduca cineva? In romana, in caz ca exista dubii...
|
e greu liviule. că vorbele le poţi scrie, da' ce-a avut în minte ăla de le-a scris e aproape imposibil. de intuit (asta dacă bineînţeles avea ceva în minte când a scris).
|
am si eu o intrebare daca tot suntem la sectiunea de intrebari: de ce unii oameni scriu in chineza cu caractere romanesti? :-/ oare se cred mai inteligenti asa?:))
|
păi întreabă-i direct.
|
probleme
Va rog,poate s-am spuna si mi-e careva daca se poate,de ce nu primesc si eu puncte pt activitatile pe care le fac pe site....am urcat cateva poze zilele trecute si nu am primit punctele....oare dc?
|
Hai sa le luam pe rand... Exista un topic separat pt intrebarea ta :), dureaza sa primesti punctele ceva mai mult, nu esti singurul user care face treaba asta si sunt luate in ordine cronologica. Si partea cea mai dureroasa a mesajului tau :-S pune mana pe GRAMATICA LIMBII ROMANE!!! Te rog, e urgenta treaba asta!!!!
|
Mersi pentru raspuns,iar treaba cu gramatica:P sa sti ca pot sa fiu si serios cand trebuie...dar mersi orcum pentru asta.......iar cu puctele e ca mi-au confirmat ca am contribuit la pagina actorului dar punctele nu le-am primit.mersi petru tot;).Respect!
|
Sorry daca te-ai simtit ofensat... In ceea ce priveste punctele si validarea de poze ai sa vezi ca uneori astepti cam multisor dupa ele :-S Spor!
|
Care e diferenta dintre germana vorbita in Austria si cea vorbita in Germania? E o diferenta de tipul engleza britanica - engleza americana, sau engleza scotiana - alta engleza ( aici ma refer la accent )
|
în vorbirea curentă, ca între ardeleni, moldoveni şi munteni. de altfel, e la fel şi în Germania, între diferitele landuri.
|
Originally Posted by chuckyfan:
|
multumesc pentru raspuns:)
|
Cu placere! Nu stiu daca este doar o curiozitate sau ai nevoie sa te descurci in Austria vorbind limba germana. Daca e a doua varianta, cu siguranta tu vei fi inteles de cei de acolo, dar tu greu vei pricepe ceva, fara o perioada de acomodare. De obicei cand inveti o limba straina, o inveti pe cea literara, iar in practica lucrurile stau putin altfel: cei care vorbesc limba respectiva in mod curent nu pronunta chiar atat de muzical cum te astepti, iar ritmul vorbirii este alert. E destul de amuzant cand ajungi pe alte meleaguri pentru prima data si esti increzator ca ai cunostinte solide in ceea ce priveste o limba straina.
|
Originally Posted by fresie:
Deci degeaba am cunostinte de germana=)) |
Originally Posted by chuckyfan:
Nu degeaba! E foarte bine pentru inceput, doar sa nu ai asteptari foarte mari de la prima conversatie cu un austriac. Poate tu esti o exceptie si te vei descurca de prima data. Eu si multe cunostinte de-ale mele nu am reusit decat cu multa bataie de cap. :P |
Am o intrebare despre film.
In ce ordine tre' sa vad seria Mortal Kombat? Intai serialul ( conquest ) sau filmele? |
All times are GMT +2. The time now is 13:18. |