![]() |
Probabil vroia sa-l buzunareasca. Mai sunt si din astia. Mizez mai mult pe ticalosenia romaneasca.
|
Nu cred ca voia sa-l buzunareasca, era pur si simplu cretin.
|
Cred ca cel mai tare ma enerveaza faptul ca am avut ghinionul sa ma nasc in Romania. Si de aici poate continua o intrega lista de nemultumiri!:))
|
hmmm... cum ar fi?:-/
|
-clasa politica si minciunile pe care le aud in fiecare zi la TV
-indiferenta oamenilor -parvenitii -elena basescu :)) -faptul ca se pune accentul pe bani si pile, mai mult decat pe calitatea si capacitatea oamenilor -pitipoancele care sunt ridicate la rangul de vedete -pericolele la care suntem expusi in fiecare zi (infractori, psihopati) fara a fi luate masuri drastice in acest sens -favoritismele de care beneficiaza persoanele publice, fara a le merita cu adevarat -faptul ca nu suntem solidari -lipsa de civilizatie E suficient?:D Eu as mai putea adauga multe....:)) |
of... e de ajuns... ieri eram gata gata sa spun:... "lasa si Romania e frumoasa"
dar cand am citit lista ta... mi-am adus aminte cat de :-& e tara asta... |
Romania este o tara frumoasa. La fel de frumoasa ca o femeie trezita la 5 pentru a merge la munca
Buba e la oamenii ce locuiesc intr-insa. La noi, adica. |
GHIOLBANIA... e plina Romia de asa ceva...:(
|
dacă credeţi că doar în România există de astea, vă înşelaţi. sunt şi pe la case mai mari.B-)
|
Așa este, doar că în România concentrația e mai mare de cât în restul lumii civilizate.
|
Originally Posted by paul_aramis:
E ca atunci cand eram la gimnaziu. Si veneam acasa cu o nota foarte mica. Ma scuzam mamei spunandu-i ca si colegii mei ai luat aceeasi nota. The same shit. In ce alte tari se construiesc 20 de km de autostrada/an? In ce alte tari, afara de India, mor copii in spitale? In ce alte tara Ministru al Educatiei este inginer? Ce alta tari isi bat joc de potentialul turistic? Etc. |
bine punctat BigOvi..:)
|
In Franta daca sunt taiate salariile sau daca se dau legi aberante lumea iese in strada,incendiaza masini samd.La noi ce face lumea?Se duce la bodega sa bea cateva coniace.A cui o fi vina?
|
Desigur că a francezilor! Coniacul e o băutură franțuzească! =))
|
O sa va amuze pe unii,dar pe mine ma enerveaza de moarte persoanele care-si sorb bautura
X( |
sau cei care molfaie la masa si sorb supa din lingura... :))
|
:)) si aia care mananca, copanele cu fruculita ... "burghezi" ce ...mea!
|
bine mai... hai ca asta nu e chiar atat de exagerata... la restaurant cum ai vrea sa mananci copanele?
in schimb ma dispera cei care isi rup painea in bucatele si o pun in supa... sau cei care isi fac soldatei din paine cu unsoare... =)) sau cei care au gura sparta si dupa ce mananca lasa prapad in urma... sau cei care nu stiu ca la masa furculita se pune in stanga si cutitul in drepata... :-& |
Si cei care isi lasa unghia mica de la mana sa creasca pentru a putea presara sare peste mancare!:)) Sau pentru a se scarpina in nas, sau in urechi!!!:-&
|
WTF ? Asta cu unghia mica e tare :)) ...
Si daca esti la restaurant ce ? Copanelele se mananca , cu mana si nu cu furculita ... :)) |
All times are GMT +2. The time now is 14:04. |