Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

chuckyfan 14 Jun 2011 20:22

Originally Posted by White1:

Stai, nu mi-l enerva, ca il luasem incet:)) Ma enerveaza ingrozitor cu bobo are bmw si euroo (si in curand o sa aiba si o gagica sooper de pe forum) si eu nu.

=)) Si eu vreau gagici, si tu vrei........... facem echipa? Poate avem mai mult noroc si-l intrecem le Bobo.

White1 14 Jun 2011 20:26

Norocul nu e suficient. Nu poti concura doar cu "noroc" impotriva "bmw"-ului si a "euroo"-ilor. Pur si simplu nu poti. Asa ca nu vreau gagica, vreau bmw si euro, restul vine de la sine:D
In alta ordine de idei ma intreb daca noi radem de el sau el rade de noi?

Anna-Maria 14 Jun 2011 20:27

Ma enerveaza oamenii care se baga singuri in seama si apoi spun ca tot tu i-ai enervat :-j

chuckyfan 14 Jun 2011 20:40

Originally Posted by White1:

Norocul nu e suficient. Nu poti concura doar cu "noroc" impotriva "bmw"-ului si a "euroo"-ilor. Pur si simplu nu poti. Asa ca nu vreau gagica, vreau bmw si euro, restul vine de la sine:D
In alta ordine de idei ma intreb daca noi radem de el sau el rade de noi?

Mda, vrei sa fiu sincer? Da, stiu ca vrei, nu te rusina.

rade de noi.

Intrebarea mea: Oare de ce postez fara nici un rost? ( fara cur si cap )

Cinemania 14 Jun 2011 20:44

Originally Posted by boboManelistul:

cum agat o fata de pe forum? sa ma intalnesc cu ea?????

Mai bine agata un salam.

andreea1609 14 Jun 2011 20:45

Ungurii care trăiesc în România şi nu ştiu să vorbească româneşte. :| I hate them !

dragonfly_drk 14 Jun 2011 20:48

voi chiar nu intelegeti ca omul continua sa faca misto si voi va chinuiti degeaba? nu stiu ce vreti sa demonstrati insultandu-l dar va asigur ca baiatul e mult prea debil ca sa se simta afectat... va sugerez sa il evitati... poate asa da Sfantu Ilie sa dispara naibii...

White1 14 Jun 2011 20:49

Cine se chinuie? I was just trying to have some fun:(

dragonfly_drk 14 Jun 2011 20:54

well, imi cer scuze atunci... jucati-va in continuare... (sa ma anuntati cand ati terminat... si sper pana atunci ca o sa se trezeasca din nou adminii din amortire... ca nu stiu de ce am impresia ca in ultima vreme suntem ca niste oi ratacite... )

dragonfly_drk 14 Jun 2011 20:55

Originally Posted by dragonfly_drk:

voi chiar nu intelegeti ca omul continua sa faca misto si voi va chinuiti degeaba? nu stiu ce vreti sa demonstrati insultandu-l dar va asigur ca baiatul e mult prea debil ca sa se simta afectat... va sugerez sa il evitati... poate asa da Sfantu Ilie sa dispara naibii...

Fah stoarfo esti urata ca pula calului!!! iti place sperma

las' ca esti tu mai frumos...;)

danonino 14 Jun 2011 20:56

vazui poza unei gagici de pe forum vreu o prietena ca ea cum fac rost de numarul ei si id de messenger????? cine ma ajuta???? ma indragostiii de ea:-*

Curios, care fata?

White1 14 Jun 2011 20:57

Ok, de acum te anunt si cand incep si cand termin:P

chuckyfan 14 Jun 2011 21:02

Originally Posted by dragonfly_drk:

Fah stoarfo esti urata ca pula calului!!! iti place sperma

Ughhhh, this was nasty.
Tre'ia banat la prima "abatere" armasaru' asta. S-ar putea sa si-o bage pe unde nu trebuie. Nu ca mi-ar pasa, dar nu-mi place sa vad animale chinuite.

dragonfly_drk 14 Jun 2011 21:30

ce mistocar te dai tu, chucky... auzi la el, "animale chinuite"... cine te crezi, copile...?:-/

Sorin87 14 Jun 2011 21:55

ma enerveaza ingrozitor un coleg de munca pe nume Moncea as vrea sa il arunc intr-o rapa si sa-i dau foc

arnoldroland 14 Jun 2011 22:27

Originally Posted by Sorin87:

ma enerveaza ingrozitor un coleg de munca pe nume Moncea as vrea sa il arunc intr-o rapa si sa-i dau foc

=)) cred ca multi au asemenea "probleme" =))

Gebeleizis 15 Jun 2011 04:12

bre eu vreu o femeie frumoasa sa fac cunostinta cu ea!!!!!!
vreu sa fac cunostinta cu o fata de pe forum sa o plimb cu biemveul mieu

Acest mesaj releva gradul tau de dezvoltare mintala.

miercuri 15 Jun 2011 06:21

Eu cred ca acest mesaj reflecta faptul ca s-a infiltrat un troll.

iiii 15 Jun 2011 09:18

ma enerveaza ingrozitor nenorocitii care asculta muzica la masina in fata blocului, dar obligatoriu masina cu portierele deschise , si beau o doza de bere pe portbagaj.

Cinemania 15 Jun 2011 11:58

mda...genul asta de semintari me enerveaza si pe mine la culme...in fiecare seara

iiii 15 Jun 2011 12:38

Originally Posted by Cinemania:

mda...genul asta de semintari me enerveaza si pe mine la culme...in fiecare seara

nu ai inteles. eu ziceam de modelul ala de nesimtit cu masina. tu vb de aia care stau pe gardulete sau la intrarea in scara... si care mananca seminte. e alt model de nenorocit

jansic 15 Jun 2011 13:55

http://www.atlasdemitocanieurbana.com/

Cinemania 15 Jun 2011 22:02

Originally Posted by iiii:

nu ai inteles. eu ziceam de modelul ala de nesimtit cu masina. tu vb de aia care stau pe gardulete sau la intrarea in scara... si care mananca seminte. e alt model de nenorocit

Pentru mine toti sunt acelasi gen de oameni de cacat. Niste semintari care o freaca aiurea. Si ma enerveaza de-mi vine sa ii strang de gat uneori.

iiii 16 Jun 2011 07:20

Pentru mine toti sunt acelasi gen de oameni de cacat. Niste semintari care o freaca aiurea. Si ma enerveaza de-mi vine sa ii strang de gat uneori.

te cred, te cred... dar mai frumos e ca nu le zice nimeni nimic, sau nu le mai zice pt ca e lumea plictisita sa le mai faca observatie.... si in plus... sa nu mai vorbesc despre covorul de coji de seminte care ramane in urma lor.

Cinemania 16 Jun 2011 09:26

Io unul am chemat politia de vreo cateva ori. Am si urlat la ei de cateva ori. Nu s-a schimbat nimic. Daca ma apuc sa arunc cu oua dupa ei o sa zica lumea ca is la fel ca ei. :D

iiii 16 Jun 2011 09:28

WHAHAHAH sa tipi la ei??? e bun ca la mine in cartier nu mai sunt. dar sa nu omitem si boschetarii din casa scarii sau nenorocitii care vin cu flaiere in cutia postala... si sa nu mai zic ca gasesc zilnic seringi la ghena...

copila_satanista 16 Jun 2011 09:32

La noi in bloc drogatii si aurolacii erau bine goniti cu cate o bataitza zdravana :)) pana s-a pus cheie.

bremen1980 16 Jun 2011 10:58

Spre munca ma intilnesc cu un cunoscut si-l intreb daca a vazut eclipsa .Raspunsul lui ;
''-Ce eclipsa ba ??Da-o-n ma-sa ca m-am culcat '' Multi oameni traiesc ca niste animale cu ritul bagat in troaca lor zilnica .Sa explodeze o bomba nucleara in Botosani ,sa apara extraterestrii la Sibiu ,sa sara-n aer guverul - nu sunt interesati de nimic.Sa cistige un sac de bani ,sa-si spele toata ziua jafurile parcate in fata blocului ,sa-si ingrase nevestele si progeniturile si sa se culce beti in fata televizoarelor.Iata ce inseamna viata pentru cei mai multi dinte ''semenii'' nostri.
La sfirsit vine si doamna cu coasa.;)

dragonfly_drk 16 Jun 2011 11:55

well, bremen, sti si tu cum se zice: "tara arde si baba se piaptana"...

si apropo de chestia asta... ma enerveaza ingrozitor ca atunci cand sunt in oras, nu se intampla nimic interesant. dar cum plec, parca toata lumea incepe sa se invarte. data trecuta cand am plecat pentru cateva zile, la intoarcere am aflat ca cica trebuia sa fie sfarsitul lumii... si toata lumea zicea, "yes, am scapat" iar eu ma uitam ca bou la ei ca habar nu avea ce vorbesc... asa am patit si aseara. am parasit orasul pentru cateva ore, iar la intoarcere toata lumea luna-n sus, luna-n jos... pana sa aflu defapt ce se intampla, luna era deja rosie... si ce frumoasa era.:">

arnoldroland 16 Jun 2011 18:39

profii ciudati care se gasesc in ultima saptamana de scoala sa dea note la copii X(

hellsteed 16 Jun 2011 19:38

Ignoramus

Originally Posted by bremen1980:

Spre munca ma intilnesc cu un cunoscut si-l intreb daca a vazut eclipsa .Raspunsul lui ;
''-Ce eclipsa ba ??Da-o-n ma-sa ca m-am culcat '' Multi oameni traiesc ca niste animale cu ritul bagat in troaca lor zilnica .Sa explodeze o bomba nucleara in Botosani ,sa apara extraterestrii la Sibiu ,sa sara-n aer guverul - nu sunt interesati de nimic.Sa cistige un sac de bani ,sa-si spele toata ziua jafurile parcate in fata blocului ,sa-si ingrase nevestele si progeniturile si sa se culce beti in fata televizoarelor.Iata ce inseamna viata pentru cei mai multi dinte ''semenii'' nostri.
La sfirsit vine si doamna cu coasa.;)

Pe oamenii astia nu-i pot avea la suflet.

....

Ma enerveaza cand mai intreb pe unul , altul , cum e , ce-a mai facut, noutati - si-mi raspunde - nimic, tot asa, --- lipsiti de perspective

redmen 17 Jun 2011 12:56

Originally Posted by hellsteed:

Pe oamenii astia nu-i pot avea la suflet.
Ma enerveaza cand mai intreb pe unul , altul , cum e , ce-a mai facut, noutati - si-mi raspunde - nimic, tot asa, --- lipsiti de perspective

Subiectul asta ar trebui sa aiba propriul sau topic.

Cristina_ 17 Jun 2011 23:34

Ma enerveaza cand la TV se discuta sau se fac emisiuni despre divortul Columbenilor sau Pepe vs Zavoranca. Pe cine intereseaza asa ceva?

danonino 17 Jun 2011 23:48

Inca se mai discuta despre asta?

Cristina_ 17 Jun 2011 23:55

Dap.Ieri arata noua casa lui Pepe parca pe Pro Tv.

redmen 17 Jun 2011 23:56

Pe mine ma enerveaza vecinii care fac mancare (sau ce or mai face) si deschid usa de la intrarea in apartament de parca ar locui la casa si nu ar deranja pe nimeni chestia asta.

Cristina_ 17 Jun 2011 23:59

Originally Posted by redmen:

Pe mine ma enerveaza vecinii care fac mancare (sau ce or mai face) si deschid usa de la intrarea in apartament de parca ar locui la casa si nu ar deranja pe nimeni chestia asta.

Nu as putea sa traiesc niciodata la bloc.Te compatimesc.

rvn 18 Jun 2011 00:00

Originally Posted by Cristina_:

dar in padure, ai putea?
dar in baracile acelea insalubre din Africa? ei?

Cristina_ 18 Jun 2011 00:02

Originally Posted by rvn:

Originally Posted by Cristina_:

dar in padure, ai putea?
dar in baracile acelea insalubre din Africa? ei?

Cand vad blocul ma gandesc ca la un fel de inchisoare.Nu ai intimitate deloc.

redmen 18 Jun 2011 00:12

Ce dragut.Ma bucur ca ma compatimesti.Dar nu ai de ce.Pot sa stau la casa oricand ,dar mie imi place freamatul orasului.

Gebeleizis 18 Jun 2011 01:45

Ma enerveaza ingrozitor Basescu!

iiii 18 Jun 2011 09:21

Originally Posted by Gebeleizis:

ai uitat de Boc=))

Sorin87 18 Jun 2011 11:02

ca nu se face asfalt pe strada mea

Gebeleizis 18 Jun 2011 15:09

ai uitat de Boc=))

=))

Gebeleizis 18 Jun 2011 23:28

ai uitat de Boc=))

abia astept sa vina alegerile din 2012, sa vad cum pierd "portocaliii".

iiii 19 Jun 2011 12:13

ai uitat de Boc=))

evident evident :) dar pana atunci mai e, oricum sunt mai mult ca sigur ca lumea nu o sa ii mai voteze. :D
si bag mana in foc ca o sa iasa circ politic

Gebeleizis 19 Jun 2011 19:10

ai uitat de Boc=))

evident evident :) dar pana atunci mai e, oricum sunt mai mult ca sigur ca lumea nu o sa ii mai voteze. :D

In Romania circul e prezent de 20 de ani , asa ca nu-i stres. :D

iiii 20 Jun 2011 09:55

ai uitat de Boc=))

da, dar la anu vreau sa se ajunga la extrem . :D
iti dai seama ca e o paine de mancat pt media noastra de cacat.

Gebeleizis 20 Jun 2011 23:44

ai uitat de Boc=))

da, dar la anu vreau sa se ajunga la extrem . :D
iti dai seama ca e o paine de mancat pt media noastra de cacat.

Asta daca Becali nu scoate cumva un alt serial.... Atunci o sa treaca alegerile pe planul doi. B-)

iiii 21 Jun 2011 09:51

ma enerveaza ingrozitor cersetorii care vin pe la terase sa ceara bani, sau o tigara, sau vin si vand iconite, sau tipele care tin in brate hartii si "strang fonduri pentru copii bolnavi " si nenorocitii aia de tigani care trimit puradeii sa vanda trandafiri la terase

All times are GMT +2. The time now is 09:40.