![]() |
Comparatia cu cititorul de carti a fost oferita de tine (faza cu cotoarele) - evident, pot renunta la ea. Dar sa stii ca, totusi, filmele iti ofera o cultura generala. Si daca le-ai vedea pe cele propuse de-a lungul jocului, ai vedea ca sunt si de calitate - tocmai cele grele, ca asa e viata, paradoxala.
Si nu l-ai jignit doar pe Windom, ci pe toti acei "fraieri" pentru care 10000 de filme (Jesus, n-am pretentia!) nu reprezinta o "incarcare inutila a memoriei vizuale". On topic - Windom, poza te rog |
1 Attachment(s)
Doua personaje, pentru mai multa siguranta...
Attachment 285 |
Alan Ladd si Miss Veronica Lake
Cedez... |
![]() |
Dupa acest frumos monument de fidelitate imbracat cu blana unui Akita, propun postarea unui gandac din Bug sau a unui sarpe din Indiana Jones.
M-am luat dupa rasa, pe ghicite, deci cedez. |
Numele cainelui ?
E un singura poza a cainelui , are statuie in Japonia , sa facut filme, sa scris carti ..... |
Of, Hachiko, asa e mai bine?
|
Dupa cum ziceam, cedez.
|
caut eu ceva
![]() |
hai ba datzion beepu masii de treaba e unul din cei mai talentati (si prolifici) tineri din bransa X(
|
Nu fii, draga, rasist!
Totusi, mi-e extrem de cunoscut (imi vine in minte un rol mai de prostanac, deci inclin sa cred ca e actor) dar nu stiu de unde sa-l iau - un indiciu se poate ? |
Aduce un pic cu "mucosul" din Thirst...:D Dar nu cred ca e...
|
Originally Posted by Im.Kino:
Hai ma kinooo, prostanac ?!?! :-O L-au pozat si pe el dupa o bauta sau ceva da' chiar sa-l faci prostanac pe unul din cei mai inteligenti regizori ai anilor 2000, mi se pare de-a dreptul ... rasist, homofob si xenofob la un loc :P Si nu, nu e Geoana (da. seamana putzin, dar nu e el). Uite, in poza asta cred ca e suficient de inteligent. :D ![]() Cine a mai fost pe la festivaluri s-a impiedicat de el mai peste tot :P |
Pai spune asa... L-am confundat cu cel din Thirst, asa cum a zis si Windom. Dar nu e el, ci Zhang Ke Jia, nenea cu Still Life. My bad...
|
Ramanem prin zona, dar cu ceva mai simplu, din fata camerei
![]() |
1 Attachment(s)
Din Infernal Affairs, Anthony Wong.
Attachment 289 |
Mme Cotillard
|
tot in zona, dar alt calibru
![]() |
josiane balasko. cedez. si e cu dedicatie pentru fanii Avatar... :)
|
pe care dintre cei doi trebuie sa-l ghicim? (ca am senzatia ca ai incurcat threadul...)
|
Pe ala care apare in Avatar probabil, ca respectivul are un fix pe filmul respectiv si l-a adus in discutie si pe aici sa ma 'nerveze pe mine dar nu prea reuseste...:D
|
Originally Posted by Windom:
Windom, cum le potrivesti tu pe toate...... Hai, curaj! Ca nu e actor de box office si nici filmul. Si l-am pus pe el, ca sigur iti ramane pe retina daca l-ai vazut. Curaj! Daca nu, puteti trece mai departe. Nu e suparare. |
Marsal al lui Vinko Bresan - dar cum am luat-o pe ghicite, cedez
|
Respectele mele, Im.Kino.
Actorul este Predrag 'Predjo' Vusovic. Memorabil rol. Cedez si eu. http://www.youtube.com/watch?v=lroy3cFaPeM http://www.youtube.com/watch?v=xItop...eature=related Enjoy! ) |
![]() sunt cam multi, e drept, dar daca l-ati prins pe unu i-ati prins pe toti |
Pai e Warhol, aici cu Velvetii (Nico included).
|
kino esti "venus in furs" ce mai B-)
|
Piesa, romanul sau ecranizarea dupa? :">
|
Tot cu grup, tot pe principiul "il stii pe unul ii stii pe toti"
![]() |
Originally Posted by Im.Kino:
Muza lor :-* |
No gata ca dau in diabet.:-q:P
On topic: Tenacious D? |
Jack Black, Jason Schwartzman, Justin Long, and Paul Rudd as The Beatles
|
"There's a rift between the Beatles..."
|
![]() |
Un mic soc numit Mireille Darc in varsta...
|
si vorbind de old age...
![]() |
Farrah Fawcett?
|
Desi seamana, nu
|
lauren hutton am rec din I-a
|
![]() |
Jayne Mansfield...
|
![]() Easy peasy. |
One of my favourites, Mr. Frank Black...
|
1 Attachment(s)
|
De neiertat.:( Cu totii am fost tineri odata...
|
Si ne-am schimbat asa de mult incat sa nu putem fi recunoscuti? :-S
|
Offf... O sa va simtiti nasol ca n-ati ghicit...:P Grof al hemoglobinei... Cin' sa fie?:-?
|
Originally Posted by Windom:
udo kier? |
Nope. "Regizorul veneric". Exprimare nefericita, al "filmului veneric" mai bine zis...
Unul dintre cei mai interesanti regizori in viata. Desi si-a mai "diluat" si cumintit stilul un pic... Un favorit de-al lui Im.Kino...:D |
All times are GMT +2. The time now is 04:45. |