![]() |
Eu am votat cu Monicaaa dar vad ca e condusa momentan... :(
|
Liv e pe ultimul loc...Demona-betrayer :evil: ....votezi impotriva elfilor...betrayer... :wink:
|
Originally Posted by raptor:
O inteleg... Pesemne asculta KREATOR! :lol: |
Touch down tilincutza! :roll:
|
Originally Posted by raptor:
Trust me! That was a real hard decision!!! :cry: ... |
Ambele sunt nashpa ... da' merg cu Mila ...
|
Egalitate... Ce aiurea... Sa sparga cineva egaliatatea asta frustranta...
P.S. Saraca Liv... A mierlito la poll-ul asta... |
Originally Posted by ogto:
Ciar ca... Saracuta liv, dak pana si demona a votat impotriva ei... Sad sad sad! :P P.s: mai sunt 7 zile mai e timp sa se schimbe egalitatea! ;) |
Vreau sa imi lamureasca si mie cineva chestia asta... Pana acuma au fost multe meciuri dintre care una a castigat, therefore, nr. fetelor s-ai injumatatit... Nu ar fi logic sa se faca meciuri in continuare intre fetele ramase?
|
Meciuri intre cine aici? Ca s-a dus turneul... Se termian in 4 zile sau cat au mai ramas din poll! :P |
Cred ca n-ai inteles bine... Sa zicem ca avem 2 meciuri: Kidman vs Ricci si Julia Roberts vs Sharon Stone... La primul castiga Ricci si la al doilea Stone... Ar trebui in sfarsit unul intre Ricci si Stone... Asa sa faci cu toate castigatoarele de la Best women etc.
|
Pai aia dak nu se va oferi nimeni sa o duca la bun sfarsit ma reocup eu de partea a 3-a! :lol: REVOLUTIA! :D Pana atunci imi iau o mica mare vacanta de cel putin 2-3 luni! ;)
|
Fac eu parte a treia... Sau nush... Vreau sa fac si eu o parte... :D... Eventual...
|
Ma mie sa zicem ca mi-a ajuns turneul asta.. Va las sa vedem dak o sa aveti adevaratul succes al acwestui topioc, care va ramane muult timp peste cel lotr! :lol: Si mai vedem cu partea a 3-a...
|
HAi ca eu tot cu a mea o tin
cica eu votez pe bellucci.....nustiu mi se pare cea mai dragutza... :lol:
|
Hopa, a fost rupta Sf. Egalitate... E grav... Presimt o batalie mare pana la sfarsit... This is gonna be WICKED!!!
|
|
Imi vine sa urlu precum Gene Hackman in Runaway Jury:
YOU LOSING ME MY JURY!!!!! |
mda , belucci si de la mine dak ar mere sa votez :D
|
egalitate din nou: 16-16. Ar fi misto ca finala sa se decida la diferenta de 2.
|
Originally Posted by Leonard:
|
Mama frate ce cosamr... 17-17... Will It EVER END?!? :roll:
|
Da se va termina pe 11 la ora 7 dimineata, cu scorul din poll! :P
|
Daca nu castiga nici una, n-am facut nimic...
|
Am votat cu Jolie. :P
|
Mutumim Edgar ca ai rupt egalitatea... Pun pariu ca asa o sa ramana pana la sfarsit... Macar nu o sa fie egalitate :P
|
|
TiLiDi vezi poate trisezi... sa vezi ce te bate tot staff-ul Cinemagia (in afara de Daniel care a votat Belluci) + Demona ... 8)
|
Originally Posted by BeNnY:
|
Ma gandeam ca faci un Attack of the Clones aici pe forum... mai stii.... The Force is strong in the Neobitt :lol:
|
18-17 pentru Jolie :)
|
Go Jolie Go!!!!!!!!!!!!!!
|
Atata agitatie pt nimik! :P
|
Este palpitant TLD... Un meci foarte nesigur care poate sa se schimbe in favoare adversaului in orice cilp... Culmea ar fi sa castige Liv :P
|
Mila Kunis.fata asta seamana pe Demona sau mi se pare mie? :roll:
|
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
Ti se cam pare... Diavolu' nostru e unic! :evil: :P |
Hehehe.... 19 - 17.... sa te vedem acum Master Neobitt ... Jolie o sa cam castige :lol:
Pana cand e deschis poll-ul asta? |
Nu va puneti cu master-mindul care a facut topicul asta! >:) |
Monica Bellucci :wink:
|
Eu am votat cu Angelina Jolie :lol:
|
Mi-am lasat votul si eu pt apetisanta Monica... :lol:
|
Hmmmmmm deja e suspect! Era 19-17 si acum e 20-19 ?! :evil: :x
|
Hopa! MAma frate... Bellci conduce cu un vot :(... Hm... Eh, macar nu e egalitate.
|
Vreau sa castige Jolie... :lol:
|
V-am zis sa nu va strofocati prea mult! :P Si tot va stau la dispozitie dak cineva crede ca am vreo clona pe acest forum! ;)
P.S: Meciul mai e deschis azi si maine, chiar si in dimineata lui 11 martie (pana la ora 7! :P ) Voturile s-au cam epuizat e randul meu sa zic ca asa va ramane poll-ul! :evil: :) |
Si daca va fii egalitate ce se va intampla?
|
Originally Posted by aditza2004:
Si in caz ca va fi asta e... 2 parti vor fi impacate... 2 locuri unu si un loc 3... Ce e asa de grav? :roll: |
Originally Posted by TLD:
De ce nu va fii?? |
Neobitt :evil: :evil: :evil:
Can`t trust the freakin Neobittchs .... :evil: |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
All times are GMT +2. The time now is 20:54. |