![]() |
@Redy
Quote:
Poate pe tine nu te intereseaza amortizarea bugetului, dar acest lucru este prioritatea numarul 1, cand vine vorba de un buget urias.De exemplu, un mare kix fiind filmul "The 13th Warrior" cu Banderas sau "Ali" cu Will Smith. Tot nu mi-ai raspuns la intrebarea: Ce intelegi prin marketing ?
Quote:
Sigur ca formatul 3D nu e ceva nou, doar de accea am folosit cuvantul "revigorare", dar nu poti nega ca folosirea RealD 3D sau IMAX 3D nu au contribuit la aducerea mai multor oameni.
Quote:
Quote:
Quote:
Nimic special ? Asta-i foarte tare, sa ai incasari de miliarde nefiind sustinut de nimic, doar de mintea lui Cameron. Tu spui ca reclama de la Coca-Cola a fost proasta si ca nu ar scoate pe nimeni la sala de cinema. Formatul 3D, nu reprezinta cu adevarat un stimul, pentru aducerea cetatenilor in sali. Filmul nu are o distributie cu vedete, deci nu are niciun efect asupra nimanui. Doar meticulozitatea pentru imagine a lui Cameron a creat acest blockbuster. Tare!
Quote:
|
Originally Posted by R_Afc:
Cu siguranta nu o discutie banala despre amortizarea bugetului, ceva ridicol cand vine vorba de un blockbuster ? Am spus ce inseamna marketing, am si dat exemple de elemente care se leaga de marketing ? Tu insa o tii una si buna cu amortizarea. Normal ca strategie de promovare isi propune sa isi "amortizeze" investitia dar ce-i nou in asta ? Imi spui niste banalitati de gradinita.
Asa si ? Asta e unu lucru stiut de toata lumea, unde vine abuzul sau promovarea excesiva? Orice film care apare in 3D acum il pui ca promovare excesiva sau abuziv a doar pentru ca e in 3D ? :-O
Corect cu partea ingrosata, pentru restul: Nu pe bune, tu postezi ca sa enervezi lumea sau care-i exact rolul tau pe aici ? Maestre de cate ori sa iti spun: - marketingul unui film 3D -> S-A MAI FACUT (nu-i primul film 3D) - reclame la Coca-Cola -> UAU Asta e tot ? Asta e marketingul si promovarea abuziva ? Hai las-o-n pastele masii de treaba.
Era vorba de tehnologie si familiarizarea cu ea pentru a judeca mai clar data viitoare anumite aspecte pe care acum din cauza lipsei de informatie pot fi apreciate superficial. Fa un efort si citeste mai atent. Am incercat sa iti si dau exemplul cu Alice in Wonderland. Ai sarit peste pentru ca asa ai tu chef. Nu mai am de gand sa ma contrazic cu tine. Ai avut destule posturi la dispozitie sa dovedesti ca nu ai vorbit aiurea cand ai scris despre "marketing" si cu singuranta posturile mele de atunci incoace au fost mai lungi cu explicatii detaliate despre marketing si promovare. Eu cel putin am terminat cu subiectul asta. |
Nu-i nimic nou in amortizarea unei investitii uriase prin alocarea unei sume in scop comercial (e si la mintea albastreilor din Pandora) , doar ca tu te incapatanai sa o recunosti si faceai filmul sa para ca un adevarat "vis american". Oarecum, s-a mai prins ceva de tine.
Aveam nevoie sa-ti stiu parerea cu privire la acea parte ingrosata, sa vad daca voi mai continua discutia sau nu. Asadar, faptul ca tu crezi doar mintea lui Cameron a produs atatea miliarde, spune multe despre tine. In concluzie, nu mai avem ce discuta. |
Producator, Scenarist, Regizor. Nu, nu a fost Cameron. Nu el a creat si a gandit sistemul de virtual cam cu care s-a filmat filmul. Nu el s-a ocupat de luminarea filmului care simuleaza stilul "fals" de luminare a unei scene intr-un film normal pentru ca scenele trebuie luminate special.
Este el singurul responsabil ? Nu, dar nu asta vroiai sa spui, asta ca sa nu vii aici cu replici de genul " era si echipa" pentru ca discutam in alt context si de multe ori aici si in comentariile mele de pe pagina principala am pomenint de echipa Avatar ca este stupid sa spui ca un singur om a facut toate astea. El insa a gandit lucrurile astea si pe baza asta s-a lucrat. Acum ca am scapat de discutia de marketing & shit sa ne intoarcem la film si la realitati si fapte. Sound of Avatar: http://soundworkscollection.com/avatar |
|
Cham, the fanboys are watching...:D Sa vezi acum drepturi la replica si explicatii...(:| (:| (:|
|
Originally Posted by Windom:
Spuse Wisdom patruland in fata toaletei pe care o apara de fanboys Avatar. Nu cumva ca Avatar sa ii invadeze viata. Sa iti pui caciula ca e frig afara. |
Dupa cum spuneam: (:| (:| (:|
|
Originally Posted by Windom:
Pana si tu casti la trollismele pe care le faci. :)) PS: Cascatul indica si lipsa de oxigen. De unde, nu iti spun ca oricum nu te ajuta cu nimic daca aflii. |
aceeasi "opozitie" megaslabuta, exact ca in cruda realitate a Romaniei.
windom, tu ti-ai pierdut farmecul de la primul comentariu pe acest topic (cititul in stele inca nu e certificat). la unele discutii/sectiuni esti chiar interesant - pentru ca acolo esti pus in tema si stii despre ce vorbesti. aici descopar un fel de alter ego low cost. fara suparare. si nu esti singurul. p.s. si ar fi chiar jignitor si injositor pentru mine sa ma apuc sa citesc conversatii de pe mess....... !!!! (vezi comentariu Chambord) |
Originally Posted by Chambord:
Daca inspiartia unui autor se reduce la o sursa unica - e imitatie (sau remake); daca reproduce elemente din doua-trei filme - e plagiat; la 4 - e cel mult neoriginal; de la 5 in sus rezulta o opera noua de sine statatoare... (;) ) ... |
Adica daca tot furi macar fura de la mai multi ! =))
Corect. |
O fi si o suprasaturatie postmoderna. Amalgamul asta imbarligat nu poate acoperi esentele.
Dar uneori se poate sa ne inselam cand deconstruim, pelicula in cazul de fata. Iarasi lipsa individualitatii din lipsa de empirism duce la aceste superficialitati prinse cu elastic sau cu banda adeziva de proasta calitate. N-as zice ca se fura. Se interpreteaza, spunandu-se acelasi lucru, exact ca in manualele scolare. |
tot vorbind despre empirism, individualism si suprasaturatie moderna, ati mai inventat/adaugat un cuvant in "mitul" numit DEX: "a deconstrui". sunteti geniali, mon cher! cinste voua, ce plm!
|
am intalnit in numeroase texte acest termen si cred ca deconstructia (analiza) se face riguros, organizat. Pui toate lucrurile la locul lor (categorii, concepte, termeni, etc) . E ca si cum ai da un Expode in Catia , Delmia, SolidWorks, etc.
Deconstructia e un derivat... si nu opusul constructiei sau sinonimul reconstructiei... ia o piulita de la cuptoru cu microunde si construiesti altceva cu ea.. |
DEX-ul te contrazice. Zice ca nu exista, dar ce mai conteaza.....
p.s. daca puneai macar niste ghilimele (""), era cu totul altceva. p.s.2 un prieten a introdus la "status" pe YM "la dezapezit" (corect "deszapezit"). i-am spus ca daca tot il vede tot poporul, sa scrie macar corect. mi-a raspuns: "e mai kinki asa"........... |
e de parca numai DEX-ul ma contrazice... Cu totii facem greseli... si ei si eu..
Nu tot ce nu e in DEX se absolva ca si greseala fiindca nu merge pe principiul : Cine nu e cu noi e impotriva noastra.. Am zis: l-am intalnit si in alte texte, iar explicatia pe care o dau in mesaj anterior ii arata si sensul voit.. |
am zis ca nu mai conteaza. democratia romaneasca. cel mai bun exemplu. multumesc.
am auzit ca s-a descoperit o mina de aur in Moldova. o punem si noi de un El Dorado, daca tot ne reinventam? |
Originally Posted by pipes:
mai bine mergi acolo si vinzi tarnacoape , site , tot ce necesar exploatarii... profit in termen scurt, ca de aia ii zice febra (gold fever) :) |
nu sunt un bun comerciant. niciodata nu am fost si nici nu cred ca se va intampla asta.
e sansa unor oameni mai inzestrati decat mine. eu ma iau de lume pe forum. :) uita, te rog, de discutia noastra. nu era un atac la persoana. |
All times are GMT +2. The time now is 14:58. |