![]() |
Mi-a clacat hard disk-ul :|
|
Dupa cum era de asteptat, azi am primit confirmarea : am picat examenul :(
|
Nu mai vreau ca acest zid al plangerii sa fie in van; cel mai trist motiv al lunii va fi "inveselit" cu cate un film pe DVD. Ce ziceti?
|
Din partea casei? :D
|
Originally Posted by Gloria:
Şi cum vei şti că omul în "întristarea" lui... nu minte? :-? :D |
Aseara pe cand imi relaxam pleoapele pana sa adorm am avut o revelatie a mortii. Ca niciodata m-am simtit nimicit si ingrozit de sentiment. Ce am de pierdut ?
P.S : Cu toata ca zilele mi le innec in hohote de ras... pur si simplu. |
Sunt nefericit pentru ca masina timpului nu functioneaza asa cum mi-as dori, nu ma pot intoarce inapoi in timp asa cum mi-as dori. Pot castiga atitudinea din 2004 dar nu o pot mentine, functioneaza ca un motor vechi de Porsche, chiar daca e Porsche, dar e vechi....fiindca pur si simplu nu mai e 2004, e 2010 and the future is dark.
Totul e imprevizibil, succesul si reusita sunt puse sub indoiala pt ca s-au intamplat prea multe si asta imi da fiori. Nu stiu ce va fi, nu cunosc anii astia, nu asa mi-am imaginat viitorul, nu asta gandeam in 2004. Dar incerc sa-mi pastrez sangele rece si sa merg mai departe. (Nu stiu daca am tratat vreodata serios topicul asta, pur si simplu nu i-am vazut rostul pe site. Asta nu inseamna ca acum il vad.) |
Originally Posted by Neuptolem:
Dar ce ai tratat tu serios... în lumea virtuală, bineînţeles? :D |
Da, pai sunt subiecte de vorbit cu psihoterapeutul. De parca ala te poate ajuta cumva. :))
Ce cauta pe CineMagia??? Nu voi intelege niciodata. |
Nu că mi-ai fi răspuns la întrebare... oricum, topicuri de genul ăsta găseşti în mai toate cafenelele altor forumuri.
|
Originally Posted by vave:
Deci nu sunt singurul / nu suntem singurii. |
Nu te înnebunesc, stai liniştit... chiar nu am nicio legătură. ;)
On topic: mă disperă că încă nu am reuşit să le dau de capăt css-urilor şi altor litere. :)) |
Sunt nefericita pt ca nu am mai vazut un film de ceva vreme. Ca nu am mai avut timp :(
|
Eu nu am dispozitia necesara sa vad un film. Simt ca pierd doua ore indiferent ca e a masterpiece or not... SI hardu mi-e plind de capodopere...
|
mda, dupa filipineze care chicotesc 5 minute pentru 20 de euro te duci, da' o capodopera de doua ore nu vrei sa vezi... :)
|
Pai pt noi romanii, filipineze, care mai si chicotesc, mai rar, filme sunt cu gramada.
|
Originally Posted by StefanDo:
It happened once ! Hello ! It was an act of curiosity ! Nu frecventez cabarete cu iz de bordel in fiecare seara sau ocazional. :) Si viata nu e ca-n filme :) Incerc sa ma eliberez de aceasta constrangere dar parca n-am dispozitia necesara. Fiindca ma intereseaza anumite aspecte din domeniu consum multa energie belind ochii la fiecare cadru si cu aer de asta stiintific imi inhib empatia. But im trying you know. |
Hellsteed pt faza cu filipineza nu ai nici o scuza. Pur si simplu, este impardonabil. baietii de pe acest forum nu te vor uita niciodata.
|
lasa, hellsteed, ca-ti aduce illo o filipineza la intalnirea de la sfarsitul lunii si-ai sa vezi cum capata aripi empatia... :)
|
mda, 'fusai' si eu ca omu' la fotbal dupa o perioada destul de lunga de pauza.
ma lovii la tibie, se umfla, no more football for me... in the next weeks.. :( |
All times are GMT +2. The time now is 19:13. |