Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

Mikala 18 Sep 2009 14:38

DA ! Mama il face :x

edelweiss31 18 Sep 2009 14:46

sunt fericita ca diseara ies la un ceai delicios pe lipscani. si cookies din partea casei

Mikala 18 Sep 2009 14:56

Ce faiinn mi-ai facut pofta de cookies si de ceai.
Avem si noi o ceainarie , Carturesti :) am baut acolo cam toate ceaiurile . Preferatul meu e Winter Cocktail :)

illotempore2002 18 Sep 2009 15:02

De la Carturesti mie-mi place Butterfly, e un ceai cu spirulina si ceai alb si verde, foarte diafan, energizant si frumos mirositor.....

iar dintre ceaiurile de iarna, ador Yogi power....yummmmyyy.....e picant, energizant si afrodisiac :)

Mikala 18 Sep 2009 15:07

Da il stiu . Prietenului meu ii place ala . Mai era si Grandma's Bascket . Imi place la gust . In general cele cu scortisoara imi plac . Unul singur cu fructe de padure imi placea cel mai mult Jelly Bear parca se numea .. Mai erau unele cu Mango , cu Papaya.

edelweiss31 18 Sep 2009 15:09

eu sunt mare fana mate carnivale din vasiliada . cu greu ma oblig sa mi iau altceva

vave 18 Sep 2009 15:11

... pentru că am internet.

Mikala 18 Sep 2009 15:11

Se face asa ceva la Carturesti ?
Stiu ca sunt si ceaiuri pentru cunoascatori , alea de le poti cumpara , dar nu am baut nici un ceai din categoria aia .
:(

edelweiss31 18 Sep 2009 15:18

pai mate nu e chiar un ceai, e o infuzie traditionala sud-americana care se bea pe frunze. asta carnivale se face din iarba de mate prajita, cu cacao, rooibos, petale de floarea soarelui, migdale, flori de cactus si albastrele. o stiu pe de rost :)) are o aroma foarte placuta

Mikala 18 Sep 2009 15:20

Da am vazut si eu ca si aici au infuzii . . doar ca , culmea [ scuzati cacofonia ] nu m-am uitat peste pagina aia .

Pitbull 23 Sep 2009 18:13

Originally Posted by Pitbull:

Sunt fericit cä mi-au intrat:
- o elevä la actorie (Hyperion)
- doi elevi la regie (U.N.A.T.C.)
(Si mai sunt si nefericit pentru eleva care mi-a picat la regie, DAR TOTUSI FERICIT cä s-a prezentat chiar mai bine decât cei doi colegi care au intrat! Da' ce sä-i faci, asta-i viata...)

Acum, sä le cântäm:

Welcome to the U.N.A.T.C.uuu...
What a lovely place,
What a lovely place,

E ca un sicriu...!
Sä te fut în U.N.A.T.C...
Cä mi-e foarte fricä,
Cä mi-e foarte fricä,
S-ajung ca Soptericä...! :-S

Update:
- doi elevi la regie (U.N.A.T.C.)
- o elevä la regie (Hyperion)
- douä eleve la actorie (Hyperion)
- un elev la actorie (Spiru)
:D

corinka 23 Sep 2009 18:15

Una la actorie, doua la primarie, trei la..., oare cum era in O scrisoare pierduta? :D

illotempore2002 23 Sep 2009 18:16

Bravo, Pit!
Congrats!

Sunt fericita ca mi-am sublimat starea nasoala intr-o metafora care sa ma cuprinda cu totul: durerea memoriei uitate.

Pitbull 23 Sep 2009 18:27

Originally Posted by corinka:

Una la actorie, doua la primarie, trei la..., oare cum era in O scrisoare pierduta? :D

Era asa:
- doi elevi la regie (U.N.A.T.C.), doi
- o elevä la regie (Hyperion), patru
- douä eleve la actorie (Hyperion), opspce
- un elev la actorie (Spiru), paspatru

vave 23 Sep 2009 18:38

Bravo Pitbull! >:D<
Chiar mă bucur mult pentru reuşită... şi parcă mai mare mi-e mâhnirea că nu am reuşit să mă înscriu şi eu [anul acesta].

On-topic: fericită voi fi mâine după ce mă voi fi răzbunat pe cineva care o cere de mult timp. >:)

Mikala 24 Sep 2009 12:29

Sunt mai mult incantata decat fericita , pentru ca o sa apara filmul Silent Hill 2 si abia astept sa-l vad.

obsessed 24 Sep 2009 20:13

Sunt fericita maine seara planuiesc sa ma imbat cu sampanie foarte foare scumpa cu sora-mea... Yeeeey... Party

miercuri 24 Sep 2009 21:15

Sunt fericita ca mi-am luat niste ankle boots la un pret de chilipir :)

Judex 25 Sep 2009 16:22

Sunt fericit ca m-a iertat iubita mea. :D

Judex 25 Sep 2009 16:29

Unguroaica. :D

All times are GMT +2. The time now is 06:10.