Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Offtopic Asylum (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95483)

shadowofnight 13 Feb 2010 21:25

Originally Posted by Mistah J:

Deci s-a ajuns la numărul 5.

Nici chiar asa. Nu e mai simplu sa se stearga mesajele #6, #8, #10-14, #19-23 si sa se mute #7 cu unul mai in fata?

Judex 20 Feb 2010 02:48

Drago, vrei sa te invat IN PULA MEA cinema sau jurnalism????????????????????

Dragomara 20 Feb 2010 08:21

Originally Posted by Judex:

Drago, vrei sa te invat IN PULA MEA cinema sau jurnalism????????????????????

Cum tu însuţi stai prost în toate cele (3) trei domeniile, mă văd nevoită să refuz. Din nou. ;)

Pitbull 20 Feb 2010 08:40

Jurnalism e un domeniu...
Cinema e al doilea domeniu...
Care pana mea o fi al treilea...? :-?

Gospin 20 Feb 2010 08:53

haha, Pitbull sigur nu stii? =))

Pitbull 20 Feb 2010 09:04

Nu-s tocmai sigur, în puii mei... :|

Windom 20 Feb 2010 09:12

The almighty cock, I reckon...:-? Asteptam dreptul la replica.:D

Pitbull 20 Feb 2010 23:25

Terminati cu mägäriile. X( Nu e momentul.
Reluäm de aici:
Originally Posted by Dragomara:

Şi morala ar fi: ai grijă ce-ţi doreşti, pentru că s-ar putea să se-mplinească! :(
(Glumesc, evident. :D )

Nu are chef pentru o cronologie a celor două decenii care s-au scurs de la Revoluţie. „Libertatea o aveam, n-am ştiut ce să facem cu ea. Dacă m-aş întoarce în timp, aş face la fel. Aş încerca însă să evit boala. Îmi pare rău că, în ’90, n-am luat un Kalaşnikov şi să-i împuşc pe toţi cei din frunte. Eram în birou şi cu Iliescu, şi cu Brucan, cu Petre Roman... Aş fi scăpat ţara de ei. Am fost un naiv, am crezut în nişte idealuri. «Lasă-i, bă, că pe ăştia-i judecă poporul», ziceam. I-a judecat pe naiba. Am făcut revoluţia boschetarilor. Asta am ajuns, un boschetar! Exact aşa să scrieţi!”.

:( :((

illotempore2002 23 Feb 2010 07:58

Originally Posted by Button:

Imi aduc aminte ca eram intr-o cabana cu un caine care avea in loc de botnita o funda de cadouri si maraia la mine, iar eu strigam sa vina cineva sa il ia! =))

Nu e asa ca tu esti rasfatata de fel, ori singura la parinti ori copilul mai mic?

On-topic: ce topic de cacat

danT 23 Feb 2010 08:24

Originally Posted by illotempore2002:

On-topic: ce topic de cacat

Pai, ca sa zic asa, tu l-ai facut.:) Doar nu credeai ca ne livram inconstientul pe tava, ca sa ne citesti tu@-) in cele mai secrete secrete?:D Sau sa faci moca studiu de caz (patologic) pe spinarile noastre.:-O

illotempore2002 23 Feb 2010 08:28

Ne cunoastem? Nu cumva esti novice pe-aici? sau esti mai vechi? pana una alta, chiar nu ma intereseaza ce visezi tu. sau altii, daca ai obsevat, nu activez pe acest topic.

Gospin 23 Feb 2010 08:39

Ne cunoastem? Nu cumva esti novice pe-aici? sau esti mai vechi? pana una alta, chiar nu ma intereseaza ce visezi tu. sau altii, daca ai obsevat, nu activez pe acest topic.

si .... de ce l-ai deschis?
nu te trezisi bine... sau ce?
ce ai cu omu' ? si-a spus visul, sunt altii care abereaza mult mai mult... nu inteleg de ce trebuie sa sari asa..

illotempore2002 23 Feb 2010 08:56

mai, dar nu am zis nimic de visul lui, ce nu intelegi? am zis de intreg topicul, deschis de mine. nu am pus nici o eticheta visului utilizatorului de mai sus. putina atentie inainte de a sari tu.

Acum daca iau la bani marunti situatia, de fapt el a sarit la mine primul. eu vbeam de topicul intreg, si el ma intreaba pe mine nu stiu ce.

copila_satanista 23 Feb 2010 09:01

Ne cunoastem? Nu cumva esti novice pe-aici? sau esti mai vechi?

ironica treaba ;) si eu sunt noua dar asta nu inseamna ca trebuie sa facem matanii sau ceva nu?
sunt diferite topicuri si diferite discutzii ... sunt unii carora nu le plac. in loc sa dea cu acid peste tot, pot pur si simplu sa se bage in alte discutii. dar asta doar in cazul in care chiar nu insista sa dea cu acid peste tot ;)

illotempore2002 23 Feb 2010 09:03

Intrebarea mea avea alt scop decat "mataniile". Dar nu stau acuma sa explic.

danT 23 Feb 2010 09:09

Ne cunoastem?

Sper sa nu.:-*

chiar nu ma intereseaza ce visezi tu.

=(( Dar...

#:-SM-am mai linistit putin...

P.S.

Novice nu prea mai am cum sa fiu - nici daca-as vrea.;)

P.P.S.

Sper sa nu comit o indiscretie (prea mare), dar daca nu esti tu aceea care activeaza pe acest topic:-/ atunci cine-ti scrie post-urile (ca sa induca lumea in eroare)?:-?

P.S. 45

Marsic pentru sustinere, Gospin.:x (Imi cazuse deja moralul...:( )

P.S. 87

Acum daca iau la bani marunti situatia, de fapt el a sarit la mine primul. eu vbeam de topicul intreg, si el ma intreaba pe mine nu stiu ce.

Mami, n-ai inteles nimic (cum o sa sar eu pe tine!?:-O )... Am spus doar ca e al tau - topicul (caci el era subiectul in propozitie). Nu e? Si daca tu l-ai initiat, iar acum il califici drept cocoa, ma intrebam retoric ce-ai fi vrut de la el. Apoi ai sarit TU, pe candorile mele, ca sa ma violentezi aprig...:-$ Reao mica!:D

illotempore2002 23 Feb 2010 09:17

Asa slab esti, ai nevoie de sustinera altcuiva? De ce complexe mai exact suferi? De ce nu crezi in tine?

Gospin 23 Feb 2010 09:25

Chiar asa, hai sa zicem aici, cand avem chef, ce-am visat. In masura in care putem, poate ne si analizam visele. Freudian sau jungian. :P

:)
ps: illo, nu mi-o lua in nume de rau, dar.. daca azi nu ai chef sa analizezi sau sa citesti vreun vis de aici, nu-i pb. da' lasa-l sa scrie cat vrea.

danT 23 Feb 2010 09:28

Asa slab esti, ai nevoie de sustinera altcuiva? De ce complexe mai exact suferi? De ce nu crezi in tine?

O am foarte mica...:(( (Si visez ca vreau s-o am foarte mare...:"> De fapt, nu visez - ca ti-am zis ca nu dorm; poate tocmai de-aia!;) -, chiar vreau s-o am... etc.:) )

copila_satanista 23 Feb 2010 09:33

eu una ii urez lui illo sa scape de ce stres o avea ea azi de se ia asa de lume :)

All times are GMT +2. The time now is 19:29.