![]() |
Originally Posted by Mistah J:
Nici chiar asa. Nu e mai simplu sa se stearga mesajele #6, #8, #10-14, #19-23 si sa se mute #7 cu unul mai in fata? |
Drago, vrei sa te invat IN PULA MEA cinema sau jurnalism????????????????????
|
Originally Posted by Judex:
|
Jurnalism e un domeniu...
Cinema e al doilea domeniu... Care pana mea o fi al treilea...? :-? |
haha, Pitbull sigur nu stii? =))
|
Nu-s tocmai sigur, în puii mei... :|
|
The almighty cock, I reckon...:-? Asteptam dreptul la replica.:D
|
Terminati cu mägäriile. X( Nu e momentul.
Reluäm de aici:
Originally Posted by Dragomara:
|
Originally Posted by Button:
On-topic: ce topic de cacat |
Originally Posted by illotempore2002:
Pai, ca sa zic asa, tu l-ai facut.:) Doar nu credeai ca ne livram inconstientul pe tava, ca sa ne citesti tu@-) in cele mai secrete secrete?:D Sau sa faci moca studiu de caz (patologic) pe spinarile noastre.:-O |
Ne cunoastem? Nu cumva esti novice pe-aici? sau esti mai vechi? pana una alta, chiar nu ma intereseaza ce visezi tu. sau altii, daca ai obsevat, nu activez pe acest topic.
|
nu te trezisi bine... sau ce? ce ai cu omu' ? si-a spus visul, sunt altii care abereaza mult mai mult... nu inteleg de ce trebuie sa sari asa.. |
mai, dar nu am zis nimic de visul lui, ce nu intelegi? am zis de intreg topicul, deschis de mine. nu am pus nici o eticheta visului utilizatorului de mai sus. putina atentie inainte de a sari tu.
Acum daca iau la bani marunti situatia, de fapt el a sarit la mine primul. eu vbeam de topicul intreg, si el ma intreaba pe mine nu stiu ce. |
ironica treaba ;) si eu sunt noua dar asta nu inseamna ca trebuie sa facem matanii sau ceva nu? sunt diferite topicuri si diferite discutzii ... sunt unii carora nu le plac. in loc sa dea cu acid peste tot, pot pur si simplu sa se bage in alte discutii. dar asta doar in cazul in care chiar nu insista sa dea cu acid peste tot ;) |
Intrebarea mea avea alt scop decat "mataniile". Dar nu stau acuma sa explic.
|
Sper sa nu.:-*
#:-SM-am mai linistit putin... P.S. Novice nu prea mai am cum sa fiu - nici daca-as vrea.;) P.P.S. Sper sa nu comit o indiscretie (prea mare), dar daca nu esti tu aceea care activeaza pe acest topic:-/ atunci cine-ti scrie post-urile (ca sa induca lumea in eroare)?:-? P.S. 45 Marsic pentru sustinere, Gospin.:x (Imi cazuse deja moralul...:( ) P.S. 87
Mami, n-ai inteles nimic (cum o sa sar eu pe tine!?:-O )... Am spus doar ca e al tau - topicul (caci el era subiectul in propozitie). Nu e? Si daca tu l-ai initiat, iar acum il califici drept cocoa, ma intrebam retoric ce-ai fi vrut de la el. Apoi ai sarit TU, pe candorile mele, ca sa ma violentezi aprig...:-$ Reao mica!:D |
Asa slab esti, ai nevoie de sustinera altcuiva? De ce complexe mai exact suferi? De ce nu crezi in tine?
|
ps: illo, nu mi-o lua in nume de rau, dar.. daca azi nu ai chef sa analizezi sau sa citesti vreun vis de aici, nu-i pb. da' lasa-l sa scrie cat vrea. |
O am foarte mica...:(( (Si visez ca vreau s-o am foarte mare...:"> De fapt, nu visez - ca ti-am zis ca nu dorm; poate tocmai de-aia!;) -, chiar vreau s-o am... etc.:) ) |
eu una ii urez lui illo sa scape de ce stres o avea ea azi de se ia asa de lume :)
|
All times are GMT +2. The time now is 19:29. |