![]() |
Vezi cu o pagina in urma,ultima poza e pt tine,adica ziceai ca ai vazut filmul.Nu te mai am in mess,daca nu-mi dai accept ,spune.:)
|
|
vasili...................
|
Originally Posted by Pauline Kael:
Edward Scissorhands?:D |
Nope,era si Cher in el.De unde ai scos-o p-aia cu Edward,girl?:-/(sunt initialele actorului,nu filmului)
Nu, e actorul din ultima poza din sirul de pe pagina nterioara sub grasa de Paltrow.:D |
Originally Posted by vicki:
@Mistah J,ce-are bre Jockeru' lu' Ledger? Sau te identifici cu Nicholson?Olsen talent actoricesc????In" Casa plina"?O,da,glumeai. |
Eh,mai glumim si noi :D. |
|
Tu te refereai la perechea aia de sani?! Nu-i din Fargo? Era deasupra lui Buscemi, inainte de a fi insfacata si trantita... Aia e? Nu stiu actrita, daca aia e. :-/ |
Originally Posted by corinka:
Am verificat, m-am inselat. Tipa se vede doar din spate in Fargo. |
Nu,era din "Masca" dar Vicki raspunsese deja.(Perechea de sani,am pus-o la plezneala,si mi-a fost lene s-o sterg,ce draguta esti ca ai gasit o corespondenta cu un film,m-ai salvat din penibilB-) ).
Vicki,Marcus Arcus ca au raspuns corect ,Buticut ca a intrat aici,sa ne dea pe spate cu o poza uluitoare. Pe fotbalistul rus il cheama Vasili Ivanov(poate a auzit cineva de el). Jocul se numeste "Recunoaste personajul",nu cred ca ar trebui sa fie doar actori/regizori.:) |
of, l-am recunoscut pe eric stolz, chiar am vazut filmul ala cu masca, cu cher, dar pana sa mai intru eu mi-au luat-o altii inainte. dar ma cerdeti pe cuvant si pun si eu o poza pana se gandesc ceilalti. e simplu, oricum
![]() |
nu e Hitchock? (nu stiu sa-i scriu numele )
|
nu
e francez |
jean renoir?
|
nu
dar prenumele incepe tot cu j hint: poet, a scris si scenarii |
Jacques Prévert ?
LE: keep de ce ti-ai sters jean cocteau ? |
cocteau?
|
Originally Posted by Chambord: