![]() |
Dragomara? Nu e moderator.
Illotempore? Nu abuzeazä. Corinka? E ireprosabilä. Buticut? Idem. Gloria? Too good for her own good. Si-atuncea..................................? |
Originally Posted by Pitbull:
|
N-ai bägat räspunsul la întrebare nici aiurea, nici de tot, nici de netot.
|
Pit. Ce vrei?
Sa-ti ispun ca o o iubesc?????????????? Dar stie toata lumea. Da, o iubesc. |
Pe CINE???
CARE e "functia" de care abuzeazä? |
Nu mai conteaza.
|
Bine.
|
De ce Răzvan Boboc nu apare pe forum cu numele real si poza, la fel ca ceilalti autori de articole pe cinemagia (Gloria si StefanDo) ?
|
razvan boboc nu scrie pe forum :)
|
Originally Posted by StefanDo:
Pai nu e in fisa postului sa scrie si pe forum ? E angajat "privilegiat" ?! Lui de ce nu-i cere shefu sa tina piept userilor recalcitranti ?:D |
razvan are rang de "colaborator". Scrie stiri si atat.
|
NU E un repros pt moderatori, dar nu mai am unde sa postez ca s-au inchis topicruile (nevoie fiind).
Deci, Pitbul & Stefan Do, Cinemania si Redman mai fusesera propusi pt Clasic, nu stiu, au declinat oferta? Ca nu i-am auzit sa zica Nu. Daca nici unul dintre ei nu vrea la Clasic, atunci ma bag. |
StefanDo,vreau sa stii ca daca ma bannezi ( a shaptea oara,cat pentru pacatele altora care zburda dupa bunul plac,se stiu care),n-as putea sa ma supar pe tine niciodata,m-a obosit atat forumul asta ,m-a dezamagit si m-a incantat ca nu mai conteaza.Canonizati-ma.
Stii bine,din experienta,oamenii nu sunt in viata reala ca pe forum,aici ne formalizam mai putin,si lucrurile nu sunt atat de serioase,sunt discutii,distractie si atat,schimb de idei,dezbatere(din pacate cenzura si limita unora nu permite). Oricum mi se pare caraghios,cum de la o simpla discutie despre euthanasie,pronazismul(mirobolant),prolegionarismu l(of,Iorga...) unora(n-au curaj pana la capat,sa-si asume preferintele),si alte dezbateri de idei,sa se ajunga sa se ceara ca in piata moderarea (inutila de altfel,sunt destui moderatori)pe ici pe colo,pt a demonstra ca nu-i asa,unii detin puterea,precum coana Nuti ministeru' de turizm. Nu inteleg de ce judex a sters postarile mele furibunde(dar de efect si cu temei) de la "in suturi" ,de la toate topicurile off topic,ca apoi sa zbiere pitbull(a cata oara?) sa se dea lovit exact ca mangafaua lu' conu' Iancu"ochi alunecosi,inima zburdalnica". Si astfel,stimabile domn,cum am zis,unii actuali,viitori moderatori (in devenire),in loc sa contribuie cu subiecte incitante,sa atraga useri,n-au altceva de facut,decat a ma zgandari,a incuia frumos topice,au de sters,de cenzurat,de trunchiat,de amestecat si ametit,de nu mai intelege nimeni nik,care e adevarul absolut,etc.Ai putea sa citesti macar(pt amuzament) postarile si topicul sters de la cafenea,cred ca le-ai putea pune si la offtopic. Si chiar e stressanta faza asta,numai noi avem dreptate ca suntem moderatori,n-aveti voie sa ne aratati adevarata fata nici la "in suturi".E normal ca pitbull sa se decalare pe un forum democrat"filo-nazist"?nu e ilegal si imoral? E normal sa fie inca moderatori illotemoare care provoaca asa ca intotdeauna scandaluri?(de cate ori n-a jignit pe altii?)Dar judex care o facea pe illotempore "vaca si proasta peste tot(din dragoste)?sau pe neuptolem? ce fel de moderator-exemplu este,ca in afar' ca se cearta cateodata cu neuptolem nu posteaza nik. Nu exista libertatea cuvantului,e un forum public,dar a juns la cheremul lui pitbull,caruia nu-i place sa fie contrazis,caruia ii place sa manipuleze ,alaturi de acesti doi picati din luna,judex,si miloaga forumului,illotempore(maine poimaine,vrea sa fie admin,si adio cinemagia,marx micul dictator ,here i come.Remember,marx si illo au inceput conflictul,stii bine). De asta nu mai scriu alti useri,pt ca desi Alex Leo Serban,Gloria incearca sa faca lucruri misto, vin altii mai mici in rang si mai nebagati in oala de fineturi, cu orgoliile si gusturile lor bizare sa "faca totul".Praf. Eh,oricum ma pricep la facut topice,la socializat,si la pictura.Si ma pricep la mai multe,dar nu vrau sa moara"concurenta" de ciuda. Ave si succesuri.:) Halebardul unde e? |
La un moment dat acceptase EgOisM moderarea la Clasic. De ce nu era buna?
|
Propun ca topicul "In Suturi" si altele asemanatoare sa fie sterse definitiv de pe acest forum pentru a nu mai incuraja userii (noi sau vechi) sa posteze numai in acele locuri.Fiecare abatere de la regulile forumului sa fie sanctionata imediat.
|
nu, in suturi si off-topic asylum sunt utile
|
mie mi se par doua topicuri toxice. nu zic sa dispara definitiv, dar cand se vede treaba ca lucrurile o iau razna, sa se inchida temporar topicurile. nu putem transforma formul asta intr-o cocina de scroafe doar pt ca e voie sa se injure in suturi.
|
Sunt toxic dumps, evident - si cel mai bine ar fi sä nu avem nevoie de ele. Din päcate, asa ceva e o dulce utopie.
Altfel, lllo, cred cä varianta sugeratä de tine e valabilä taman invers: tocmai ATUNCI e nevoie de ele, când lucrurile o iau razna - ca sä absoarbä razna (în hazna). Când e liniste si pace, dorm si ele, dorm si florile-n grädinä... Recunosc, am actionat cu o anume larghete asearä: ar fi trebuit sä sterg toate mesajele ofensatoare ale nebunei furioase, dar le-am mutat la Azil ca probe pentru bannarea ei pe termen nelimitat. |
O idee ar fi ca respectivele topicuri sa nu fie vazute de catre useri ci doar de catre moderatori.
|
Din päcate, n-ar merge - fiindcä atunci nimeni n-ar mai posta la "In suturi!!!" (pe care l-am creat anume pentru cei care nu se pot abtine, într-o vreme din regimul de tristä amintire, când aproape tot forumul era împänat de înjuräturi), si iar s-ar räspândi scandalurile. De fapt, vizibile numai pentru moderatori sunt TOATE MESAJELE STERSE (care, la nevoie, pot fi si recuperate total) - deci, formula asta existä deja.
|
All times are GMT +2. The time now is 20:01. |