![]() |
poate ca dragoste la prima vedere inseamna one night stand...
daca-i asa, aleg relatie de durata audrey tautou sau jeanne moreau? |
Audrey Tautou(imi plac ochii ei mari si privirea ei dragastoasa din Amelie)
Die Fetten Jahre sind vorbei(The Edukators) sau Good Bye Lenin? |
In leg. cu Tautou et Moreau. O prefer pe Tautou doar k tipa, k femeie(se vorbise inainte de one night stand-uri si am raspuns si eu mai impulsiv).
Jeanne Moreau(desi f. frumoasa) a prins perioada celor doua blonde ultraapetisante(M.M. & B.B.) asa k eu privesc cam orice alta actrita blonda si sexy a anilor 60', 70'... putin cam... plictisit. Fara indoiala k Moreau este o actrita mai buna si k Tautou si k M.M. si k B.B.(rolurile din "Jules et Jim", "La Notte", "The Last Tycoon" sau k tot am vazut recent "Le temps qui reste" sunt memorabile). Nu mai stiu ce mare regizor spunea k este chiar cea mai buna actrita ever, deci k sa revin si sa indrept gafa: JEANNE MOREAU In Rocco si fratii sai(asta mi-a soptit-o maica-mea) Christian Bale sau Edward Norton? |
Norton.
Festen sau Mifune? |
mifune
neorealismul sau nouvelle vague? ps si eu o aleg p moreau d la mare distanta, 'edukators' e horror (makr 'g-b lenin' e doar mediocru!), iar decit o rel d lunga durata (btw, define 'lunga'! :lol: ) prefer un 1-nite stand bun d kre-ti amintesti toata viata... ;) |
Nouvelle vague, sans doute! :)
retaurant indian sau restaurant japonez? |
japonez!! (i :love: sushi!)
stan sau bran? |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
stan. gigi, giovanni sau victor becali? |
Exista si altcineva inafara de Gigi? :?
Henry Miller sau Anais Nin? |
Originally Posted by illotempore2002:
Henry Miller Enrico Caruso sau Luciano Pavarotti |
Caruso, cantat de Pavarotti :)
Maria Callas: "Troppo fiera" sau "troppo fragile"? (adica "prea mandra" sau "prea fragila", referitor la biopicul ei, cu - probabil - Penelope Cruz in rolul principal) |
of, bine k ne-ai deblokt dupa kestia cu callas kre ne-a bagat in ceatza... :lol:
derrida deleuze sau baudrillard? |
nicuna! (eventual sala radio)
tom sau jerry? |
Jerry
Sylvester sau Tweety? |
Originally Posted by Pitbull:
I think i taw a putty cat. I did, i did, i did tee a putty cat. Tweety, pentru accent! :) Canicula sau ger? |
canicula
zi sau noapte? |
Lungul drum al zilei catre noapte
Katharine sau Audrey Hepburn? |
Intre Tom si Jerry, il prefer pe Tom :love: . este unul din animatiile pe care le-am detestat tocmai din pricina ca cel cu care tineam sfarsea mereu cu ceva rupt sau parlit. in plus, saracu, n-avea nici o vina, isi facea datoria. tom si jerry - una din marile frustrari. cele mai misto episoade sunt alea in care fac front comun impotriva unui al treilea sau in care isi dau seama la sfarsit ca nu pot trai unul fara altul. in rest jerry e agasant
Originally Posted by StefanDo:
a mai fost pusa intrebarea asta. Katharine Cary Grant sau Gregory Peck? |
Peck
eternul Montgomery Clift sau gigantul Rock Hudson? |
Originally Posted by StefanDo:
Montgomery Clift. Imi parea un tip modest. o strada laturalnica, pustie, pietruita, tacuta, in lumina unui felinar singuratic sau o artera hipercirculata, zgomotoasa, invadata de oameni si reclame luminoase? |
All times are GMT +2. The time now is 23:40. |