![]() |
mai astazi cred ca am dat cu piciorul la un rolulet cu replica la prima tv ca dama de companie in bar,asa ca nu stiu daca e bine ca am refuzat sau nu.voi ce ziceti?
mi-a zis ca voi fi chiemata la urmatorul casting,dar ramane de vazut ok pupici,voi ce credeti? |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
in filmul"detectivi "de la primatv.sper sa am ceva mai bun ok pupici |
pupici
N-ai fäcut bine cä l-ai refuzat. merci Sau poate da. ok pupici Stiu eu...? merci ok Sper sä te ia la urmätorul casting. pupicuri ok merci Asta e. ok pupici merci pupicuri |
[quote="Pitbull"]pupici
N-ai fäcut bine cä l-ai refuzat. merci Sau poate da. ok pupici Stiu eu...? merci ok Sper sä te ia la urmätorul casting. pupicuri ok merci Asta e. ok pupici merci pupicuri[/quote HRISTOS A INVIAT! |
Irene,putea fi un rol mare
|
Originally Posted by 77ravens:
|
|
Originally Posted by Pitbull:
ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 22222222222222222222222222222222222222---------00000000000000000000000 pana acum pt noi steaua! sa speram ca si castiga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bafta steaua!!!!!!!!!!!!!!lupta steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ok.pupici |
IMM A (RE)INVIAT :)) |
cica am( re)inviata!acum am recazut m-am suparat si am plans de nu mai pot nu mai suport!
sunt atat de suparata ca nu mai pot am plans si plang intr-una pt un nimic pt o moaca care m-a umilit. am dormit doar doua ore sa ma duc de dimineata la o filmare si sa stau pana acum ca apoi una care mai dirija pe acolo sa imi zica sa ma duc in cladire ca ii stau in coaste deci nu am mai luat bani si nici sa stau pana la terminare si am plecat eu nu ma duc la filmare si nu dorm sa imi faca asa ca nu ma fac bani si nu m-au facut si chiar daca nu tot timpul ma supar acum mi-a sarit tandara si am plecat daca nu avea nevoie de mine ok am plecat poate trebuia sa fiu mai dura si sa lupt dar cred ca sunt lasa si suport in tacere ,deci ii fac pe plac eu sunt ffffffffffffffffff sensibila dar asta nu inseamna ca si rapid ma supar decat cand consider ca e cazul, deci poate sa ma faca luymea cum vrea si nu imi pasa dar sunt momente cand ma supar repede si nu ma mai intereseaza nimic si apoi m-am saturat sa ma descurc singura si uneori sa fiu umilita dar si sa fiu imitata si sutinuta din punc de vedere al valori sa par totul sa se invarta in jurul meu dar cand e cazul sa se faca ceva mai concret pt mine,nimic si sa imi fie greu implinirea viselor mele eu oricum nu pot fi responsabila pt toata lumea nu mai suport sa nu striu clar ce se vrea de fapt de la mine de ce toate astea sa par a fi ceea mai imp,iar eu in fond sa ma descurc cum pot si chiar sa fiu umilita si e doar problema mea nu mai suporttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt mai bine sa stiu ca sunt simpla,dar chiar sunt fara aceste aparente,sa am intimitatea mea originalitatea fiecaruia si atunci chiar ca nu mai conteaza daca ma descurc singura chiar nu.ca oricum sunt ca si simpla ca nu pot si nu stiu sa folosesc aceasta valoare macar stiu ca sunt asa e bine si in felul in care sunt poate multe persoane si-ar dori ,sa fie in locuol meu ca si cum ar fi o pers.foarte puternice,.totul sa se invarta in jurui...DAR eu nu vrewau asta nu ma intereseaza,ci am niste amarate de vise.. pe care daca nu le pot indeplini timp de un an ma casatoresc si imi vad de viata mea chiar daca sunt singura si nu am cu cine e foarte nasol cand nu ai o pers sa imparti sentimentele reciprocwe de iubire si fara a mai fi singur pana la urma poate chiar o iau rasna cum multi ati cred si nu ma inteleg nu mai suporttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tttttttt finish nu imi mai pasa de nimic uneori se aface atata publicitate pe tot ce tine de mine sau ce activitati fac fie ele negative sau positive,dar ce folos ca nu am nici un produs sa folosesc acest lucru ok uitati tot ce am scris sunt niste aberati de ale mele asa imi debiteaza mintea |
SAU POATE CA SUNT DOAR O NOROCOASA SI SE VREA DOAR SA FIU PROMOVATA!DAR TOT TIMPURI SUNT TAISURI ASCUTITE SI MAI PUTIN,FIECARE PARTE BUNA SI MAI PUTIN SI NU SUNT OBISNUITA SI IMI FAC SINGURA RAU.CA NU AM HABAR SA FOLOSESC ACEST NOROC CI MI SE INTOARCE IMPORTIVA MEA.HABAR N-AM DAR NICI NU POATE NIMENI SA IMI DEA TOTUL IN PALMA PE TAVA SI BANUTI SI TOT.DAR CATEODATA E POSIBIL SI E ATAT DE PLACUT.E CEL MAI FRUMOS SA FI IUBIT SI RASFATAT.
|
|
adevarul e ca Irene cu jurnalul ei de actrita a devenit cea mai fascinanta lectura de pe forum.
Irene nu te deprima ca faci riduri si cearcane, mai bine ramai vesela si optimista, ca sa fii mereu iubita si sa-ti realizezi visele! :) |
Gura Bellhopului adevär gräieste! :)
De-o vreme-ncoace mä gândesc tot mai serios la vreo editurä care s-ar läsa convinsä sä publice Jurnalul Imemetic! |
MAI ASTA NUMAI CU ACCORDUL MEU,OK MAI INTAI SA VB. este si ceva intim,dar nu se stie totul e posibil-realitatea iti influenteaza si chiar realizarea fantasticului in carti filme etc. adevarul e ca intr-adevar pt mine aceasta modalitate de descarcare care am gasit-o in cinemagia este ca un fel de jurnal,la inceput era mai usor ca nu ne cunosteam,si apoi mi-ar placea sa ca cinemagia sa aiba viata cat mai lungA pt a fi cel putin undeva scrise gandurile mele in cazul in care voi avea nevoie sa revin sa le recitesc sau daca ani si peste ani se ajunge la ceva deosebit sau nu acestea sunt gandurile mele,si pagina mea si as dori sa ramana cat mai mult.nu stiu asa pur si simplu SIMT CA AM NEVOIE SI SA MA DESCARC.evident ca uneori ma descarc cu inima mai stransa ca ne cunoastem si nu stiu sa nu aiba urmari negative sau afirmative,dar atunci cand simt ceva sau chiar sa ma descarc nu mai tin cont de nimic si NU MA MAI INTERESEAZA NICI DE MINE SI ma descarc`!oricum ma ajuta mult altfel as fi explodat la cat de sensibila sunt si la cat as fi acumulat.merci ca si voi sunteti adevarati.si am avut si am aceasta posibilitate sa comunicam ,fie chiar si in centrul careia sa fie asiunea de arta si apoi sa devina un mijloc pt mine de descarcare. CHIAR DACA UNEORI POATE EXAGEREZ POATE SAU SUNT ABERATII SUNT GANDURILE MELE SI ASA SIMT UNEORI ASTA SUNT EU SI SPUN CEEA CE GANDESC UNEORI ASA CUM IMI VINE. :D |
vreti sa mai contemplati ceva,nu sunt eu ,dar e super
http://www.libertatea.ro/index.php?s...a&sid=15130 9 http://stiri.rol.ro/stiri/2006/04/el...pictoriale.htm http://www.onemagazine.ro/articol_47098.html http://www.hotnews.ro/articol_47435-...in-Romania.htm |
sunteti toti ocupati?mai demult erati mai virbareti,acum si peforum ma simt singurica :shock: ati mai facut ceva nou?intrunire,filme ...?pupici
|
Da, si am rämas virbäreti, dar mai mult vibräreti - nu vezi cum vibrrräm la lectura mesajelor tale?
Da' ai grijä, nu mai zi cä te simti singuricä peforum, cä imediat te trezesti cu careva, dornic sä-ti testeze peforumantele: "Singuricä, singuricä?" (Sau, cum se zice mai nou: "Shinguricä, shinguricä?") Intâlniri si filme n-am mai fäcut, numai pupici. ok pupici merci |
bai cred ca ma termin singura,nu se mai poate in fiecare zi plang chiar si azi 1 mai,cred ca si eu sunt cauza un caracter dificil,nu imi place umilire ,ignorarea judecarea gresita.nu stiu ce se intampla dar e aiurea eu raman si fara banuti si poate cred alti ca sunt okei si am putere,periculoasa ,bani dar de unde trebuie sa ma descurc singura si daca nu se schimba ceva sa pot face ceva concret eu imi bag picioarele,desi sunt fraieri ca nu ma folosec desi ar avea mult de castigat caci de obicei mi se face publicitate,dar fiind prea multa nu stiu ca poate e exacerat si nu stiu de ce le e teama,sau nu stiu ce se intampla in capul lor dar nu stiu de ce nu sunt utilizata ? DE EXEMPLU AM FOST SUNATA PT A MERGE LA LANSAREA UNEI TELEVIZIUNEI CA ACTOR SA AM NISTE REPLICI CU GHIORGHE,DAR ACOLO AU LUAT CATEVA FETE SIMPLE CATEVA REPLICI SI PE MIE NU DAR SE VROIA SA STAU LANGA CEILALTI SI IN MULTIMEA DE FIGURATIE SIMPLA ,IAR EU M-AM SUPARAT SI AM PLECAT,IAR NU AM LUAT BANI,SI NICI NIMIC NU A IESIT CI CONTRARIU.M-AM SIMTIT IGNORATA SI TOCMAI EU NU NIMIC -REPLICSA SI CELELALTE MOACE DA,POATE EXAGEREZ DAR MAI BINE NIMIC SA MA SIMT AIUREA.CRED CA ESTE O PROBLEMA LA MINE CACI MULTE AM PIERDUT PRIN ACEST COMPORTAMENT CHIAR O DATA PREZ.LA O EMIS STRAINA,.DECI NU MA DERANJEAZA SA FIU CHEMATA CA OM SIMPLU,FIGURATIE SIMPLA,DAR NU SA FIU CHEMATA CA ACTOR SI SA MA TRATEZE CA SI SA MA POSTEZE LA FIG.SIMPLA NU IMI PLACE.ASDA CA CRED CA AM TERMINAT-O SI CU ALTA AGENTIE CA AM PLECAT.NU IMI PLACE CUM AM FOST TRATATA.ADICA DOREAU SA AIBA IMAGINE CU MINE DAR CEEA CE IMI SI DOREAM EU NU.ASA CA MAI BINE LIPSA.INCA O ZI DE NIMIC SI DE PLANS.SAU CRED CA MA OBISNUIESC ,UFF NU STIU CE SE VA INTAMPLA DAR,DAR EU CHIAR IMI BAG PICIOARELE SI MAI ASTEPT UN AN NU SE SCHIMBA NIMIC M-AM CASATORIT CU PRIMUL VENIT CINE VA FI NOROCOSUL SA FIE LA MOMENTUL POTRIVIT ASTA E,RAMANE DE VAZUT.DAR NU MAI SUPORT ,ASA CA SUNT DETERMINATA SA FAC ASTFEL DE LUCRURI DEOSARECE SUNT SI EU DIFICILA SI NU SUNT INTELEASA.SI LUMEA NU ISI DA SEAMA CA E FOARTE BINE SA MA UTILIZEZE ATAT PT EI CAT SI PT MINE. |
All times are GMT +2. The time now is 09:28. |