![]() |
Sevrajul !
|
Ma enerveaza afisele puse pe cladirile de inchiriat pe care scrie "For Rent". In toata Timisoara de cand ma stiu cred ca am vazut un singur afis pe care scria corect in engleza "To Let"... Pur si simplu mie imi zgarie retina.
|
Originally Posted by StrangeHouse:
|
In loc sa fim uniti toti si sa-i uram pe tigani si pe unguri :(
|
=))
ghost, nu ai cunoscut in viata tu un rrom sau un ungur calumea?:D |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Tigan? Nu a fost si nu va fi. Ungur? Exista cazuri exceptionale. N-as fi crezut daca n-as fi intalnit. Bine ca nu-s multi unguri pe Valea Bargaului:| |
ba da,da' is mult prea putini pentru a-i compatimi pe toti :)..deci decat asa,mai bine fara niciunul.Si nu mai zice rrom,nu exista asa ceva nicaieri in lume
|
nu vreau sa ma bag prea mult unde nu-mi fierbe oala, dar asigur ca, desi sunt o raritate, exista si tigani cu bun-simt si buni la suflet;)
|
Originally Posted by bremen1980:
Placutut-o ? |
Tigan, nu rrom. |
Originally Posted by chuckyfan:
gresesti la faza cu tiganii... sunt destui calumea dar nah, inca nu ai iesit destul in lume nu iau partea nimanui si ghost are dreptate. sunt prea putini pentru a-i compatimi pe toti. dar vroiam sa scot in evidenta faptul ca exista si oameni calumea din cei mentionati. |
Originally Posted by arnoldroland:
|
Originally Posted by Gebeleizis:
|
|
Quote:
Poate n-ai fost in oras de ziua lor nationala.Sau de 1 decembrie cand au pus coroana de doliu la catedrala lor. |
Solutia pentru problemele dintre romani si maghiari, care sunt oameni si unii si altii, nu ar fi sa dispara ungurii, ci sa dispara cei care gandesc ca tine, fie ca sunt romani, fie ca sunt unguri.
|
Originally Posted by ghost90:
|
Quote:
Daca tie ti se rupe de ceea ce se intampla in tara asta,si de faptul ca batjocoresc ziua noastra nationala,si multe multe altele,nu ai patriotism in tine nici cat un muc din nas. |
Originally Posted by Gebeleizis:
esti sigur ca vorbim de acelasi Cluj?:-S... ala care ii in Romania, intre Carpati... mai exact in Depresiunea Colinara a Transilvaniei... acolo unde so "nascut" Dracula?:-/ |
|
eu nu urasc ungurii... sa fie foarte clara chestia asta. ce ma enerveaza cel mai mult este istoria pe care o invata ei la scoala. si crede-ma... am fost pusa in situatia penibila de a fi la o masa cu oameni de etnie maghiara care imi spuneau ca ei au fost primii in Transilvania si ca noi am venit dupa ei si tot felul de aberatii de genul... iti dai seama cum clocoteam? si chestiile astea le spune orice ungur de rand. ungurii din transilvania sunt urati de cei din ungaria... la fel cum si ei isi urasc semenii de peste hotare... si totusi, au o mentalitate care pe mine, sincer ma depaseste... iti dai sama cum ma simt eu, romanca in tara mea, sa intru intr-o casa in care sa mi se spuna ca eu nu am ce cauta in tara mea pentru ca nu am fost eu prima aici? pai, scuza-ma... asa ceva nu pot accepta. si stii care e culmea? am incercat sa ii explic unui tip cum sta faza cu istoria... cu dovezi palpabile. degeaba, nu a inteles si pace. fenomenul asta e foarte puternic... copiilor maghiari le e spalat creierul in scoala generala si li se baga tot felul de aberatii in cap... oare de ce? ca sa ii intoarca impotriva noastra si pe noi impotriva lor. cred ca cea mai mare greseala pe care au facut-o romanii a fost sa dea voie sa se intemeieze scoli maghiare... daca alea nu ar fi fost, altfel ar fi stat lucrurile si alta era mentalitatea.
|
Referitor la comentarile de mai sus cu privire la unguri si saşi,eu sunt impotriva xenofobismului si a rasismului.Este total gresit sa generalizezi un popor.Toate popoarele au si ierburi.Nu inseamna daca unii unguri din Romania sunt dobitoci atunci pe toti trebuie sa ii bagam in aceeaşi oala.Vedeti ce probleme avem in Europa tocmai datorita generalizarii unui popor.Sunt unele tari, cum aud ca cineva a furat ceva au perceptia ca gata este roman.Vedeti Italia cum sunt priviti romanii.Nu inseamna ca toti romanii sunt tigani sau infractori.Ce ar trebui facut in Romania? In primul rand ar trebui facut ceva cu drepturile minoritatilor care au ajuns sa aiba mai multe drepturi decat romanii.Ceea ce nu este normal.Sunt scoli unde copii tigani primesc de mancare datorita unor programe speciale iar cei romani nu.Apoi in unele judete daca mergi sa cumperi ceva trebuie sa stii neaparat limba maghiara.Nu este posibil asa ceva.Eu as desfiinta UDMR-ul.Pe lista pro unguri si sasi vreau sa adaug ca Transilvania arata bine tocmai datorita lor.Uitati-va la comunele si orasele unde au fost sasii ce strazi largi au, ce case deosebite sunt si ce trotuare aveau.
|
ai mare dreptate, cristina :P
|
Originally Posted by Cristina_:
=)) Chiar au toate? |
pentru ierburi:
http://www.youtube.com/watch?v=G9fXbJ1tFIg \m/ \m/ \m/ cu mentiunea: "iarba" verde.... cine se va nimeri sa ghiceasca subtilitatea, thumbs up... |
|
Mersi! ;) |
Originally Posted by ghost90:
asta e rau - si apare pentru ca au si ei o gramada de tufe - da incrancenarea tuturor aici nu duce la nimic ok - de exemplu eu cred ar trebui sa fim si noi mai implicati sa ii luam imediat la misto cand fac asta si sa apara imediat in media ca reactie |
ma enerveaza oamenii care dau attend pe facebook la toate eventurile ca sa apara acolo, sa se vada ca ei sunt smecheri, ce viata sociala au, si ce se distreaza ei, si de fapt nu vin la niciunul. nu de alta, dar ai parte de o mare dezamagire cand vezi foarte putini oameni comparativ cu ce te asteptai. sau cei care vin pentru poze si cam atat. nu danseaza, nu nimic, sa nu li se strice freza. ma laaasi...
a, si faptul ca orice dobitoc poate sa creeze "eventuri" tampite, gen... "VARAAA :x:x:x:x" sau "Distractie toata vara :X:X:X" etc. ma bate facebookul, nu vad rostul lor, dar in fine, noi sa fim sanatosi. |
Renunta la el.
|
oamenii care profita de tine si apoi te arunca ca pe o carpa...
|
Ai revelatia asta lunar. |
si lunar iti spun un singur lucru: fuck you... ca habar nu ai despre ce vorbesti...
apoi, imi cer scuze si trec mai departe. who's next?;) |
Oh, boy... i can hardly wait.
|
well... you have a hand. use it...:))
|
actually... i have two.
|
that's better... you can use them both.;)
|
ma enerveaza ingrozitor nenorocitii care pun terase pe tot trotuarul, inafara de mese si scaune, pun si flori exotice sau gardulete de rahat, de nu mai poti sa mergi civilizat pe trotuar
|
ma enerveaza faptul ca mai am 3 saptamani de scoala. De ce sistemul din Romania face astfel de "discriminari"?
Anul trecut pe langa aceasta practica, care nu-si are nici un rost, clasele de economic am facut o saptamana de ore normale in plus. De ce? Pentru ca traim in Romania. Si apoi sa n-o bagi in p***a masii? |
Originally Posted by iiii:
Fa o poza iiii, sa vad si eu :)
In alte vremuri apuse se facea practica in agricultura, n-am idee daca in timpul scolii sau in vacanta, eu n-am avut norocul asta :)) Hai mai chucky, nu-i chiar asa rau, e fun in practica. |
Originally Posted by anaemona:
ha ha ha in clasa a IX -a am terminat anul scolar pe 15 iulie. in perioada 1-15 august am fost in practica agricola la recoltat ceapa.cazarea s-a facut in acelasi loc cu militarii in termen,care,in loc sa se antreneze pt.un eventual razboi nuclear,prestau si ei acelasi lucru.nu existau dusuri si nici wc-uri.doar niste camere imense cu paturi de campanie. nu cred ca am facut baie zilele acelea si cred ca nici mancare n-am servit.poate doar ceaiul de dimineata,primit intr-o cana ciobita,din metal.si-o felie de paine neagra,unsa cu gem. aia da dieta! |
Gemul iti dadea phytonutrientii si piinea necesarul de fiber/carbohidrati, ce bine se minca pe vremea aia :)) Ce-as mai minca gem adevarat de prune cu piine de graham :( uite asta ma enerveaza, ca-mi lipsesc lucrurile astea ;)
|
faina pe dracu'.
Anu' trecut mi-a placut, mai ales ca am avut un profesor super de treaba ca re facea sa te simti bine si-ti placea scoala. Din pacate a crapat acum vreo 2 luni si a venit una care nu stiu cum si-a terminat facultatea sau daca are facultate. Contabilitatea // cu profa:| + plus ca e foarte isterica + ca o supara adevaru si asta da nastere la note mici + ca e foarte enervanta si stresanta. Cred ca m-a batut Dumnezeu pentru ca nu cred in El. Cred ca asta va fi pedeapsa mea daca ajung in iad ( sau am ajuns deja =)) ). Vor fi 3 saptamani luuuuuuuuuuuuuuuungi. |
Spanking etern scrie pe tine.
|
as vrea sa-ti dau si eu cateva lectii.tot de conta.poate dupa ce le vei primi pe ale mele,profa ta va fi cea mai minunata dintre minunatele de pe pamant. p.s.eu mi-am adorat proful in cauza.dar i-am urat pe altii.raaau de tot! |
Originally Posted by boboManelistul:
Shoot yourself !:-& |
Viorel_Seducatoru' , id-ul meu, baga-l si te ajut.
|
Pai ai bagat id-ul?
|
ma Bobo. Tz-o mai zas cyineva ca ai moca de om facut din laba? Itz dai sama ca nu tye iubeshte fomeile ( asa ca pe Margineanu )?
Ashai ca-tz plashe cand te ieu in sama? Ashai ca mi-ash dori ca tu sa nu fi egzistat? ( :D ) |
Stai, nu mi-l enerva, ca il luasem incet:)) Ma enerveaza ingrozitor cu bobo are bmw si euroo (si in curand o sa aiba si o gagica sooper de pe forum) si eu nu.
|
All times are GMT +2. The time now is 13:23. |