![]() |
....am luat 10 în test la fizicăăă! :X
|
Originally Posted by princess_peach:
Felicitari princess_peach! |
Mersiii!:">
|
=)) grea-i viata de licean. Si eu am luat, dar nu-mi amintesc exact cand:-? |
:)) E grea...dar e frumoasa! Deci nu imi vine sa cred ca am luat 10!:))...niciodata nu am avut 10 curat in test la FIZICA!...mereu 9.50 sau mai putin...La mate mi se pare mult mai usor!
|
Fizica si matematica sun doua chestii paralele cu mine:D
Sunt fericit pentru ca in sfarsit am reusit sa vad The Evil Dead, si mi-a placut. Urmeaza continuarile:x |
Nu cred ca o sa ma uit vreodata la filmul asta!:)...
Pare groaznic!:))...inspaimantator adica! |
La educatie fizica :-? Pai daca ai luat 10, inseamna ca faci niste tumbe minunate! :)) Bravo, bravo!! :P |
:)))
La educatie fizica am fost de 3 ori tot anu'...doar ca sa dau probele! Deci daca imi punea note si dupa prezenta la ora...2 clar! Mersi!:)) |
Nu frecventezi educatia ? :-o Gata [-( nu'mi mai place de tine! :P |
:)) Ba da, dar nu la scoala!:D...Fac inot de la 6 ani si am facut basket, pentru ca tata e prof de sport si nu scap!...
|
Familie de profesori? Din cate am inteles mama si bunica ta predau romana, tatal tau sport. Bunicul tau ce face / a facut?
|
Da, am scris de mama la "De la lume adunate..."
Bunicul e profesor de matematica:)...si e pe bune acum!:))... Si mama a terminat romana-franceza, dar preda franceza.:D... P.S. Suntem total off-topic!:) |
...dar tu esti inca fericita pentru ca ai luat 10 la fizica. Ce de ani trecura..
|
:D
|
bv bv ;)
Sunt fericita ca am luat biletele de tren pentru Viena :) |
Ooo super! Viena e grozava!:X
Apropo, Casa de piatra!:) |
ms;)
|
:D Casa de piatra!!! Si the perfect wedding and honeymoon dupa! ;)
|
Sunt aproape fericit (se pune aproape?) :)) ca ma rup o perioada de Cinemagia.
Va doresc succese nemasurate si recomand prezervative...prea ne-am inmultit doar cantitativ. :D |
Drum bun si cale batuta, eu n-o sa-ti duc dorul ( just kidding )
|
Prematur chucky... :)
Mai stau noaptea asta, asa ca bate tu calea aia. :)) |
Poti sa te rupi de tot, nu cred ca se supara nimeni. ;)
|
Stiu Jansico, de asta am si postat aici, sa imprastii fericiri. :D
Pana acum sunteti doi... Nu te mai pune sintactic si morfologic cu mine...ca ti-o iei. :) |
![]() ![]() Da unde pleci, sau mori? Daca mori primim pomana? |
Ehh... Parasesc orasul meu natal, baicoi, si ma mut in crevedia, deci, pentru tine mor Chucky.
Si tot pentru tine, natalul ala poate fi pronume de politete, asa...de pomana. :D |
Hai sa ne bagam in seama. Continuati pe subiect, si peste aproximativ trei ore o sa revin pentru a raspunde ironicilor zilei.
S-aveti ce posta maine la "Sunt nefericit pentru ca..." :D |
De unde atata nefericire? :))
|
Sun fericit pentru ca omul de zapada se topeste si am mai mult aer de respirat:D
|
:-O Sunt socata. (:|
Ai pretentii calitative cand tu.... Ia-ti nasul de pe sarma, draga SNOWMAN34. Avand in vedere activitatea ta pe forum, ma intreb oare cine se baga in seama cu cine. Si mai ales de ce. :) Eu tot ma bucur ca dispari :D , chiar si pentru cateva zile. |
Jansico, sincer regret socul tau.
Uite, imi cer scuze ca am postat aici, ca te-am bagat in seama, caci eu te-am bagat in seama. :D Ti-e mai bine acum? Pentru bucuria ta...Tom & Jerry poate te regasesti... :) Farewell! :D |
Go to sleep (:|
|
snowman is nice... don't be rude, people... :-S
|
Eu un magar de zapada, m-a sters de la prieteni.
Am vazut si ca el s-a bagat in vorba cu nervoasele, si-a cautat-o. ;) Sunt fericita pentru rautatea de femeie, si sper ca nu voi avea niciodata una de tanti. :) |
Originally Posted by Tania26:
Ce dracu' ai zis? Lipsa de coerenta a frazelor tale e foarte amuzanta=)) |
mda... e atat de amuzanta incat stau sa ma gandesc daca sa o pun motiv de fericire sau de tristete... inca ma mai gandesc...:-O
|
Au venit tricourile de la spiraldirect helll yeeee \m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/
|
Sunt fericit pt ca...:-? nu prea ma mai "misca" nimic...sau cel putin in momentul asta, cam asta e starea:)
|
Pentru ca in seara asta urmeaza un Gore Fest ( Splatter Farm, To Kako ) si pentru ca in sfarsit am gasit fillmul Metal Messiah>:)
|
ca pot
|
Ca in sfarsit ajung si eu la mare de 1 mai:D
|
am inteles ca nu o sa ploua prea tare acolo :))))
|
1) Azi atelierul a fost doar al meu si al altor 2 prieteni.
2) Pentru prima data in cei 2 ani, al nostru mentor si-a aratat aprecierea fata de noi 3, facandu-ne un tur in atelierul si curtea lui, dezvaluindu-ne proiectul la care lucreaza de 2 ani. A fost ceva inedit (si proectul, si ziua)! |
Pentru ca in concediu am aflat o veste buna - mi s-a marit salariu!
|
Asta e ceva nou.
|
pentru ca e nor afara>:)
|
Pentru ca au venit eleve (;;) ) din Bulgaria la noi la scoala ( ceva schimb de experienta cred ).
|
ca dulapul a rvn-it dupa o mica pauza. nu de alta,dar aveam o problema cu "pusul"...aaa...pozelor...
|
E vreme de doom 8->
|
Am dat peste serialul asta de desene animate .Doar pentru nostalgici.:P
http://www.vplay.ro/waiting/2f399eza/ ![]() |
All times are GMT +2. The time now is 11:46. |