![]() |
Nici asta nu-i greu :) Ginger Rogers.
|
Nu l-am mai vazut de ceva timp...
![]() |
Indiciu - post ghicitul de la Filmul dupa imagine, ar trebui sa fie small potatoes
|
Originally Posted by Im.Kino:
Pare un Kevin Spacey care a uitat sa se rada. @Mistah Bailee Madison? |
*im.kino, alex angulo? sau o fi higinio barbero ca nu-i gasesc fotografie nicaieri?:P
(bineintzeles ca sunt absolut pe langa) |
Evident ca e Angulo!
@MJ - ce anume n-are logica?! Pai sa vedem... "Post ghicitul de la Filmul dupa imagine" - adica la momentul la care am dat indiciul asta tocmai se ghicise un film pus de moi pe threadul celalalt, adica personajul de aici avea legatura cu filmul ala. "Ar trebui sa fie" - sunt predicate, n-am ce sa explic "small potatoes" = "foarte usor" (sintagma e folosita de Matti Pellonpaa in mod repetat in Shadows in Paradise si mi-a intrat in vocabular). Mai clar acum? |
sunt in graba, asha ca:
poate fi postat si la recunoashte filmul ![]() |
Nikolai Cherkasov?
|
poate postezi in continuare:-?
|
1 Attachment(s)
|
charlize theron
|
sa posteze im.kino o fotografie:x
|
daca tot ma inviti asa frumos... :)
![]() ar trebui sa fie simplu |
From the Cassavetes family, Mr. Seymour Cassel.
|
1 Attachment(s)
|
Moira Kelly, of course...
Dar cedez ca-s in pana de idei. |
1 Attachment(s)
|
Ben Kingsley, dar tot cedez :)
|
![]() |
Gillo Pontecorvo.
Sa puna altcineva... |
![]() |
Luis Bunuel?
|
![]() |
nu-i Bunuel
sorry ca am postat in acelasi timp cu poza precedenta |
Irène Jacob, doamna:D
|
Si cred ca The Aviator, domnul:D
|
yup doamna. one of my :x
|
Originally Posted by Chambord:
Pai vezi de-o trece la AILF...:P |
1 Attachment(s)
|
E milionarul aviator, daca era nevoie de confirmare...
Cum de nu reusesti tu, dupa atata timp, sa pui o poza netaiata :) ? |
Originally Posted by Im.Kino:
Mi-e lene sa ma complic cu Image Shackul:"> |
Originally Posted by Windom:
E chiar MILF de-acuma. Au trecut anishorii si peste ea, but still pretty :-* |
Hint: pe vremuri a jucat intr-un serial foarte popular si simpatic la care eu ma uitam pe PRO7, inainte de '89, cind erau la moda parabolele...:D
|
Hint: doamna cu pricina a mai jucat intr-un anumit serial, "transferat" apoi si pe marele ecran...
|
1 Attachment(s)
Hint
Attachment 284 |
Tulai da' chiar asa greu e?:( In poza de mai sus regizorul ii da citeva indicatii pe platou. Cele doua poze sint din acelasi film. Realizat pe parcursul a 5 ani. Cult... C'mon.:-w
|
bre windom, ti-am mai spus si altadata, sau daca nu tie, atunci lui im.kino, parerea mea e ca acest concurs nu trebuie sa fie un fel de defulare a unor cinefili neintelesi, care posteaza imagini din filme numai de 15 oameni vazute.
un concurs presupune o miza care poate fi atinsa de o categorie larga de public. acum daca tu ai stat inchis in casa 30 de ani si a vazut numai filme "cult", ce vina avem noi, vulgul? |
*fiecare e liber sa posteze ce cacat de fotografie vrea. nu e vina cuiva ca sunt altzii, aka im.kino & windom mai deshteptzi. ignorantza gaghila dar nu doare. si s-a dus dreaq comunismu' cu <<totzi suntem mai egali decat altzii>> |
@omu cu camera
eu nu sunt foarte sigur ca desteptciunea e egala cu numarul de filme vazute. daca ar fi asa, bibliotecarul din orasul meu a vazut mii de cotoare de carti, dar ma indoiesc ca a devenit o enciclopedie ambulanta. |
Originally Posted by keepwalking:
Era vorba de Charlotte Stewart (actrita) si Eraserhead (filmul) si nu cred ca a fost vazut doar de 15 persoane. Postati voi de acum inainte doar din Avatar si LOTR, sa le poata recunoaste tot "vulgul". Eu m-am retras si de aici si de la Recunoasteti Filmul, sa nu mai bag pe nimeni in ceata... Nu m-am pretins niciodata destept si prefer sa stau 30 de ani inchis in casa pozind in cinefil neinteles decit sa pierd 2 ore la cinema cu o duda pe ecran si inconjurat de "vulgul" care bintuie cinematografele noastre si care pentru orice merge acolo numai pentru film nu... |
windom, da, taticu si un alt hint. mi-e cunoscuta mufarina, dama se uita cumva putzin crucish?
*nu discut cu <<vulgul>> decat ontopic |
|
Windom, las' ca-ti trece :) sper, eu una am multe de invatat din ce-ai vazut tu si nici nu ma supar daca n-am vazut, inca, unele filme sau nu recunosc personajele. Adevarul e ca recunoasterea asta a personajelor e mai grea pentru mine si doar actorii ii recunosc mai usor si aia daca-s in scene din film, pentru ca altfel nu prea ma uit la poze de actori/regizori desfasurind activitati sociale. |
for windom
![]() |
Sper ca nu te superi, Win... da' e Jack Nance...
|
@ keepwalking
Nu inteleg de ce simti tu nevoia sa jignesti asa de gratuit... si, pe deasupra, avand la baza si o teorie eronata. Un om care a vazut foarte multe filme (la fel ca unul care a citit foarte multe carti - nu care "a vazut cotoare", asa cum plastic te-ai exprimat), e mai cult decat ceilalti, care n-au vazut/ citit atatea. (stii, arta nu-ti asigura desteptaciunea, ci cultura). Astea fiind zise, un om care a vazut foarte multe filme (la fel ca unul care a citit foarte multe carti), si a si inteles/a ramas cu ceva din ele, are toate sansele sa-si fi largit orizonturile, adica sa fie mai destept (nu decat altii, ci decat sine insusi, inainte sa le fi vazut ;) ). |
Si pentru Windom, ca am furat randul...
![]() |
Daca l-am jignit pe windom, imi cer scuze.
Cu toate astea, eu nu prea pot pune semnul egalitatii intre un privitor de filme si un cititor de carti. Nu cred ca filmele iti pot asigura o cultura generala similara cu cea rezultata din lectura. De asemenea, mai cred ca nu numarul filmelor vazute asigura aceasta cultura, ci calitatea lor. Trebuie sa recunoastem ca este suficient sa vedem 100 de filme cu mesaje puternice. Restul, pana la 1000, pana la 10.000, nu face decat sa-ti incarce, zic eu inutil, memoria vizuala. |
Originally Posted by keepwalking:
Din ceea ce ai scris mai sus inteleg ca ma consideri un avid devorator de filme dar care se teme ca dracu' de tamiie sa se apropie de carti. Nu stiu de unde ai dedus asta, dar nu e adevarat. Ma uit, intr-adevar, foarte mult la filme, dar si citesc mult. In rest, e ok, nu m-am simtit jignit, iar supararea nu tine mult la mine.:) On topic: cred ca e vorba de Johnny Suede... |
Windom,
nu, eu am facut referire la afirmatia lui Im.Kino: "Un om care a vazut foarte multe filme (la fel ca unul care a citit foarte multe carti...". Acel "la fel" ma deranjeaza:) Ma bucur ca nu esti suparat. Sa continuam. |
All times are GMT +2. The time now is 07:48. |