Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Aici puteti intreba orice va trazneste(nu despre film) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94958)

matmircea 26 Oct 2010 20:49

da am inteles,ms de raspuns :)

SNOWMAN34 02 Nov 2010 11:35

Hai ca azi intrec masura cu intrebarile tampite... :))

Deci, :D intrebare:

In anii '90 o trupa rock a realizat un videoclip in care apareau impreuna cu Claudia Schiffer.
Mai stiu doar ca femeia era in marime naturala, iar membrii trupei redusi la dimensiuni care-i permiteau Claudiei sa-i inghitta pe rand...
Daca cineva are idee despre ce am scris aici, as vrea titlul piesei, sau macar numele trupei.
Multumesc mult. :)

norww3 02 Nov 2010 14:59

Originally Posted by SNOWMAN34:

Hai ca azi intrec masura cu intrebarile tampite... :))

Deci, :D intrebare:

In anii '90 o trupa rock a realizat un videoclip in care apareau impreuna cu Claudia Schiffer.
Mai stiu doar ca femeia era in marime naturala, iar membrii trupei redusi la dimensiuni care-i permiteau Claudiei sa-i inghitta pe rand...
Daca cineva are idee despre ce am scris aici, as vrea titlul piesei, sau macar numele trupei.
Multumesc mult. :)

Sper ca imi amintesc bine.. :-? si cred ca e vb de un clip al celor de la Red Hot Chilli Peppers.. da' nu ii stiu numeleeee.. :) desi vad ca madam Schiffer apare si in anul 2000 intr'un clip Bon Jovi - Say It Isn't So ;)

SNOWMAN34 02 Nov 2010 16:50

Bon Jovi nu, dar 4000% e Red Hot.
O sa caut piesa cu piesa. :D
Merci mult.

Federico 03 Nov 2010 13:31

Vreau sa conectez un laptop la un TV si cica tre' sa dublez display-ul laptopului in primul rand. Cum fac asta?

paul_aramis 03 Nov 2010 23:44

ai mai multe opţiuni, funcţie de placa video din dotarea laptopului. cel mai simplu e cu combinaţia Alt + F5. cele mai multe laptopuri folosesc tasta F5, altele F7. uită-te după simbolurile care apar aici pe F7

[/url]

(tot) de regulă vei putea să alegi o între ecranul monitorului, televizor sau amândouă deodată

Federico 04 Nov 2010 18:10

Ok, mersi. Am facut asta, le-am legat prin cablu, dar monitoul secundar nu arata nimic - negru complet. Am vazut undeva pe net ca trebuie facut ceva de la telecomanda dar am apasat toate butoanele si n-am gasit nimic; am mai auzit de asemenea ca e nevoie de modificat niste rezolutii dar inca nu ma descurc. Poti sa ma mai indrumi de aici, te rog?

paul_aramis 04 Nov 2010 18:50

sigur. trebuie să selectezi din meniul televizorului ce intrare foloseşti:
- HDMI
- RGB
- AV
- COMPONENT

ce model de televizor ai?

rezoluia o ajustezi după aia.

Federico 04 Nov 2010 20:59

Samsung SyncMaster 933 HD

Intrarea nu stiu sigur de care e; eu credeam ca e VGA.
Arata asa:

paul_aramis 04 Nov 2010 21:30

mai omorât! ai zis că vrei să-l conectezi la televizor nu la monitor!

click dreapta oriunde pe ecran (dar trebuie să fi pe desktop, nu pe vreun program sau browser), selectezi properties, după aia Settings (ultimul tab din dreapta sus) şi vezi ce îţi spune la Monitor. deşi în mod normal ar trebui să îţi recunoască monitorul de singur.

Federico 04 Nov 2010 21:51

aa, scuze, credeam ca-i tot aia, eu sunt cvasi-analfabet tehnologic vorbind

am descoperit intre timp si metoda aia cu settings, click dr. pe monitor, atach.. etc
dar nu obtin nimic;
am vazut aici: http://video.acasa.ro/altele/cum-pot...d0c097ce8.html
ca dupa asta ar trebui sa se rezolve de la telecomanda dar nu stiu pe ce sa apas

paul_aramis 04 Nov 2010 21:54

iar m-ai omorât! pân' la urmă ce vrei să conectezi: televizor sau un monitor?

Federico 05 Nov 2010 14:42

Nu stiu.
Care-i diferenta?

paul_aramis 05 Nov 2010 14:50

e diferenţă. monitorul este recunoscut direct de câtre laptop, nu ar trebui să faci nimic altceva decât switch între LCD şi monitor, fără nici o altă setare din telecomandă. dă-mi timp să găsesc un manual să mă lămuresc.

dragonfly_drk 08 Nov 2010 09:32

am o intrebare... ciudata, idioata... aaa... si din nou ciudata:

nu stie nimeni un inlocuitor pentru cafea?
faza e ca mai nou, ma trezesc foarte greu. cafeaua nu o pot suporta, ziua e lunga si am nevoie de ceva ce sa ma tina pe picioare toata ziua.
am incercat cu ciocolata... bun, e ok... insa ingrasa. asa ca, imi permit sa ma rasfat din cand in cand, insa am nevoie de ceva sanatos si fresh... ;)

copila_satanista 08 Nov 2010 09:46

incearca ceai negru sau ceva mai "light" - cel verde (foarte sanatos)
evita abuzul de energizante
cel mai bine este totusi sa iti organizezi timpul incat sa nu ajungi la epuizare si sa ai grija sa iti faci somnul necesar

dragonfly_drk 08 Nov 2010 09:48

ala negru nu imi place... verde inca nu am baut. dar voi incerca. ms mult. :*

chuckyfan 08 Nov 2010 17:00

Eu recomand un somn bun la amiaza si kile intregi de cola. O sa mori mai repede da ce conteaza:)

redmen 08 Nov 2010 17:28

Bai dar ce naiba se intampla in Iasi acolo,ca mereu vad la stiri cazuri cu tineri internati in spital din cauza etnobotanicelor.Sunt si in alte orase magazine d`alea si se consuma,dar numai despre Iasi vad la stiri.Sunt asa multi drogati pe acolo?

dragonfly_drk 08 Nov 2010 23:43

Originally Posted by chuckyfan:

Eu recomand un somn bun la amiaza si kile intregi de cola. O sa mori mai repede da ce conteaza:)

1. nu am timp sa dorm la amiaza
2. cola mi-a distrus stomacul... :))

matmircea 08 Nov 2010 23:49

1: nu te "culca" tarziu pentru ca organismul sa se poata odihni
2: fructe,vitamine,si ceai verde e f bun....eu nu beau cafea si am terminat o facultate :d
3. e cel mai indicat dupa masa un pui de somn de jumatate de ora te face un alt om ca ai timp sau nu te descurci tu :)

dragonfly_drk 09 Nov 2010 00:04

1. greu de realizat
2. good point
3. bis de la 1.
:))

Federico 09 Nov 2010 08:55

Originally Posted by paul_aramis:

e diferenţă. monitorul este recunoscut direct de câtre laptop, nu ar trebui să faci nimic altceva decât switch între LCD şi monitor, fără nici o altă setare din telecomandă. dă-mi timp să găsesc un manual să mă lămuresc.

Am rezolvat in cele din urma cu Fn + F8, insa nu s-a produs si translatia de sunet. Se poate face si asta?

paul_aramis 09 Nov 2010 11:42

da, îţi trebuie un cablu pentru sunet. cablul VGA nu transmite sunet. probabil jack de 3,5 tată-tată
deci aveai semnele alea pe F8...

Federico 09 Nov 2010 17:25

Originally Posted by paul_aramis:

da, îţi trebuie un cablu pentru sunet. cablul VGA nu transmite sunet. probabil jack de 3,5 tată-tată
deci aveai semnele alea pe F8...

Dar, dar pana acum eu il apasam singur sau cu Alt; prima oara nici cu Fn n-a mers dar apoi prin nu stiu ce minune s-a dat pe brazda.
Si mai e o chestie - cand vede plasma se stinge display-ul laptopului. Stiu ca pot vedea ambele, in oglinda (chiar am reusit sa le fac asa din intamplare dar n-am fost atent cum am facut si acum, inca, nu-mi mai dau seama) sau in mod complementar. Stii cum le fac pe ambele sa vada?
(Mersi pentru raspunsurile de pana acum; daca e simplu spune-mi si la ultima, dar daca nu e, nu te deranja ca o sa ma lamuresc singur curand; e doar o chestiune de timp).

paul_aramis 09 Nov 2010 18:25

asta o faci din setarea plăcii video sau dând Fn+F8 de două ori (sau la prima apăsare a combinaţiei). fiecare laptop e cu ale lui...
o chestie mişto e să setezi fiecare display să se vadă diferit. laşi laptopul ca primary şi pui monitorul ca secondary. în felul ăsta poţi să vezi un film pe monitor şi tu să lucrezi ce mai ai de făcut pe laptop.

Alice_Fluture 15 Nov 2010 23:29

Urgent!

Lamuriti-ma si pe mine, va rog, de ce nu merg culorile si alte features ca sa editez postarile mai vizibil? Trebuie sa fie o smecherie de care nu stiu eu, ca pina acum mergeau. Ce trebuie sa fac?
Multumesc!

Liviu- 15 Nov 2010 23:30

Incearca aici.

omudindulap 15 Nov 2010 23:37

Probabil sa fie de la tine.

Alice_Fluture 15 Nov 2010 23:47

M-am lamurit, mersi. Tb. sterse ghilimelele, inclusiv la link-uri, daca vrei sa mearga... :)

bremen1980 17 Nov 2010 11:23

Mai apar ziarele astea de cultura :''Infractorul'' si ''Infractoarea roz '' :)) ???

crin3l 17 Nov 2010 12:49

Originally Posted by redmen:

Bai dar ce naiba se intampla in Iasi acolo,ca mereu vad la stiri cazuri cu tineri internati in spital din cauza etnobotanicelor.Sunt si in alte orase magazine d`alea si se consuma,dar numai despre Iasi vad la stiri.Sunt asa multi drogati pe acolo?

Nu cred ca e vb ca sunt mai multi drogati, ci doar ca sunt mai incostienti si nu stiu cand sa se opreasca.

Medicate 20 Nov 2010 17:47

Zici ca sunt inconstienti ? Tin sa te anunt ca nu inconstienta te duce spre magazinul cu etnobotanice ci prostia si incompetenta oamenilor. Astia sunt ahtiatii dupa filmele de cacat americane gen American Pie sau Van Wilder unde ne sunt puse pe tava idei precum : "Drogurile te duc pe culmile visarii" sau "Orgiile sunt benefice sanatatii si popularitatii". Now that's purely Bullcrap !

redmen 20 Nov 2010 19:00

@Medicate

Vezi ca ai dat quote gresit.Nu vreau sa fiu confundat cu vreun amator de droguri.

Medicate 20 Nov 2010 23:39

:)) my bad ! Lasa ca se prinde lumea, in general ar cam trebui sa citeasca toata ideea , de unde incepe pana unde se termina !

redmen 21 Nov 2010 14:56

Totusi insist ... nu cred ca iti ocupa prea mult timp sa faci chestia asta.Merci.

Alice_Fluture 22 Nov 2010 00:06

dezabonare...

gasesc eu threadul daca mai am ceva de intrebat...

bremen1980 22 Nov 2010 11:06

Are cineva blu -ray player /writer la calculator ???

SNOWMAN34 23 Nov 2010 15:49

Am eu, dar tre' sa mai stiu sa si manevrez cu unitatea aia.
Pana acum am reusit performanta sa stric 3 discuri a 16 giga / bucata, spatiu irosit... :))

andreiu7z 24 Nov 2010 11:08

Am şi eu nevoie de sfatul vostru. Doresc să îmi procur un laptop Asus K52F-SX384D şi vreau să postaţi păreri despre el(caracteristici, fiabilitate, preţ etc.)

http://www.mediagalaxy.ro/catalog/in...1&itemId=34952

Mulţumesc anticipat!

bremen1980 24 Nov 2010 11:14

Am eu, dar tre' sa mai stiu sa si manevrez cu unitatea aia.
Pana acum am reusit performanta sa stric 3 discuri a 16 giga / bucata, spatiu irosit... :))

In cit timp scrii un blu ray de 25 GB la o viteza medie ??

SNOWMAN34 24 Nov 2010 11:18

Nu am decat discuri de 16 G, si le misca destul de repede.
Cand voi avea unul de 25, te voi anunta.
Oricum, nu durata scrierii conteaza, aceasta e oricum mica, tinand cont de marimea discului.

bremen1980 24 Nov 2010 11:20

cit mai costa un disc gol de blu ray ?? a coborit sub 10 lei ?

SNOWMAN34 24 Nov 2010 11:40

Da, de la A**ex am luat cu sub 10, de 16.
Nu mai stiu foarte exact pretul, si nici nu m-a interesat, DAR, 4000% cred ca era sub 10. :)

andreiu7z 24 Nov 2010 11:50

Da, de la A**ex am luat cu sub 10, de 16.
Nu mai stiu foarte exact pretul, si nici nu m-a interesat, DAR, 4000% cred ca era sub 10. :)

Altex, cel mai mic preţ din România :))

andreiu7z 24 Nov 2010 13:26

Originally Posted by andreiu7z:

Am şi eu nevoie de sfatul vostru. Doresc să îmi procur un laptop Asus K52F-SX384D şi vreau să postaţi păreri despre el(caracteristici, fiabilitate, preţ etc.)

http://www.mediagalaxy.ro/catalog/in...1&itemId=34952

Mulţumesc anticipat!

!!!

capodecina 24 Nov 2010 14:12

Andrei... FUCK Media Galaxy :))

hellsteed 24 Nov 2010 14:26

Cum se face ca la zile de nastere , pe cinemagia, apare in lista pe langa Katerina Heigl si altii , incontestabilul Jean de la Craiova... =))

andreiu7z 24 Nov 2010 14:52

Originally Posted by capodecina:

Andrei... FUCK Media Galaxy :))

I love MG! Hate Altex :))

dragonfly_drk 24 Nov 2010 15:14

cine imi poate spune de unde pot achizitiona niste boxe cat de cat ok dar ieftine?
ale mele s-au ars azi-dimineata... :((

All times are GMT +2. The time now is 23:38.