![]() |
E pasta de branza amestecata cu smantana.
|
@mona: sa ne dai si reteta
|
Sigur - iat-o aici http://maria-mona.blogspot.com/
|
multumesc :)
ce bine arata blogul tau cu atatea poze pe margine.si imi place ca pui poze din diferite etape ale prepararii. m-am uitat si peste retetele postate pe culinar. cand vreau sa fac ceva dulce am de unde sa ma inspir:) |
Mersi! :"> Cum scriu acolo - sunt amatoare, dar imi plac retetele usoare si de efect si imi place sa le impartaseasca si altii cu mine pe ale lor - de aici micutul meu blog, fac si eu ce mi-ar placea sa faca altii pentru mine! :)
|
foarte mare gama de mancaruri, chiar o sa incerc una sau doua retete deacolo.mersi
|
![]() piept de pui cu sparanghel si sos alb |
bun.bun.bun.
si sparanghelul,dar si....pieptul.de pui,evident.... |
acela alb este orez fiert? :-?
|
Da, e orez cu bob lung.
|
5 Attachment(s)
|
5 Attachment(s)
|
5 Attachment(s)
|
4 Attachment(s)
|
urat din partea ta sa postezi asemenea poze. urat...urat...urat
|
ha ha ha...
ba e superb! POFTA BUNA! sa nu lesinati langa ecranele computerelor...urmeaza partea a II-a... |
Rvn, acum, te rog frumos sa treci sa ne spui ce reprezinta fiecare poza si sa pui si reteta - ca altfel ne lasi cu buza umflata. Ma intereseaza in special pozele 3, 6, 7, 8 si toate care urmeaza :)). Sau, mai bine, fa-ti un blog. ;) Arata foarte bine totul! Bravo!
Eu am gatit ieri toata dupa-amiaza - am facut Apple Crumble - Mere cu aluat faramitat si apoi Placinta alsaciana - in doua variante - originala si gen pizza pentru cei ce nu iubesc atat de mult ca mine ceapa. ![]() ![]() (imaginea imi apartine) |
imi pare rau ca nu va pot detalia retetele.tot ce vedeti in poze nu-i gatit de mine,ci de un...barbat!
probabil o sa vina el sa va faca schita manevrelor de lucru,daca nu,va trebui sa va imaginati.... in legatura cu blogul: poate o sa-l fac,cine stie!? combinat cu filme si de ce nu,cu...contabilitate.ca sa fie meniul complet! |
Nu pot sa zic decat - sa tot ai asa un barbat la casa omului! =D> Cat despre blog - m-ar interesa cate putin toate domeniile - ai putea sa-i spui Balanta cinegastronomiei :)
|
pai daca a avut rabdare si placere sa gateasca, inseamna c-o sa faca si putin efort sa tasteze sau sa dicteze:)
|
All times are GMT +2. The time now is 05:42. |