![]() |
Originally Posted by K.I.D.:
m-ai spart cu astea. Sunt "la obiect" bine-bine. Parca ai fi vreo fufa de la tv, din aia care isi castiga banii cu gura, pe urma se ridica din genunchi si face pe moralista. Alea au texte din astea: "Nu imi place minciuna" "Oamenii este rai""Vai, vai! Ce limbaj!" "Ce te enerveza ingrozitor?" Raspunsul ar trebui sa fie palpabil, vizibil. Citesc "Idiotul" de Dostoevski, inca astept sa fiu impresionat. |
Originally Posted by K.I.D.:
Ms,ms :)) Ce te face să crezi că m'am referit la tine ? Oricum,nu m'aș fi legat de lipsa unei simple litere, fiindcă n'ar fi fost relevant . Îmi pare rău că nu m'ai înțeles .N'am chef să explic fiindcă vor urma alte și alte discuții și nu are rost . Anyway, nu m'am simțit jignită .Să fii sigur de asta !! Ms la fel !:-h |
dragonfly_drk
Because, m-a caftit rau la "Fazan". :P E drept, atacam pe Triburi de nebun, si-mi urla si Maiden in urechi, ceva de groaza lumii...da' tot n-o iert! :D |
Originally Posted by SNOWMAN34:
taci ma si muta-te la fazan ca nu ai vazut bine... zici ca eu am inchis cand defapt ai pus cuvant inainte... ia uita-te bine... si te-am rugat frumos sa nu ma pui aici... mno stai sa vezi ce fazani mananci in noaptea asta... nu te las pana nu te inchid de tot... :)) =)) :)) |
Bineeee....
Aseaza-te pe ceva.... RAZBOOOOOI! :D |
KID, ce inseamna comunisti pentru tine?
|
Originally Posted by danonino:
De idiotul de Dostoievski? ;) Mi-ai amintit de un rus pe la vreo 50 de ani, căruia, atunci când i-am arătat că(-i) aveam în casă (pe) Frații... lui Dostoievski, mi-a replicat: „Limba pe care o folosește Dostoievski e de slab nivel. Unui tânăr intelectual (sic!) ca dumneata...” Era interesant cum vorbea: „Foră iang intielekciuăl laik iu, ai ud ricămiend Buniîn!” (Ivan Alekseievici Bunin, primul rus laureat al Premiului Nobel pentru literatură) Nino, nu știu câți ani vei fi având, dar, după Idiotul, Crimă și pedeapsă, Frații Karamazov, Nopți albe etc. etc., ă iang intielekciuăl laik iu cred că poate trece și la Alei întunecate. |
E lucru stiut: pe cât de abisal era Dostoievski în planul sensurilor ("Fratii Karamazov", "Idiotul", dar mai ales "Demonii" te iau cu ameteli, nu mai esti acelasi om dupä ce le-ai citit), pe atât de slab era la nivel formal: stil plat si confuz, vocabular särac, structuri dezlânte, etc...
On-topic: indivizii care scuipä tot ce miscä, numai din cauza propriei lor lipse de imaginatie. |
Nu o gasesc interesanta, ma plictiseste. Povestea de dragoste o gasesc penibila. "oo, din prima clipa, cand te-am vazut, te iubeam" de tipul dragoste la prima vedere. Lucru care nu exista, refuz sa cred ca atractia e iubire. Stilul nu ma atrage, nu e cine stie ce.
|
Danonino, tu esti romanul actual. Meltean prin excelenta, cocalar. Rau, urat, imbecil. Iti pute tot, desi tu puti cel mai mult. Sfertodoct congenital, reprezinti tot ce poate fi mai rau in neamul asta! Rugamintea mea este sa te duci in mormantisorii ma-tii!
|
Originally Posted by Judex:
inainte de asta, ia fa gura mare! Vad ca o ceri cu disperare. |
Cine-l arunca pe asta de aici?
|
Originally Posted by danonino:
Interesanta comparatie, numai ca eu nu sunt de la tv, fufa nici atat iar moralista, da, din cand in cand Nu inteleg de ce imi sariti in cap doar pentru ca am raspuns la o afurisita de intrebare si nu inteleg de ce vin unii oameni mai ''destepti'' asa ca tine si iau totul peste picior, am spus doar lucrurile care ma enerveaza atata tot. |
Originally Posted by FreakDoll:
Mda, esti hilara, nu ai nici o treaba cu viata, viata trece pe langa tine iar tu nu ai nimic impotriva, cam asa sta treaba ;) |
Nu ma refeream la cei care au trait pe vremea comunismului sau la cei care inca traiesc intr-un stat comunist, ma refeream la acele persoane care inca promoveaza aceasta ideologie, la fanatici. |
Ok, unde ai vazut tu fanatici comunisti in Romania? Chiar ti se par o categorie atat de importanta la nivel politic? Sau ii confunzi cu aia de poarta tricouri cu Che?
|
Da ce ai cu ei? Sunt aşa de amuzanţi! Ai ascultat asta? |
Nu am nimic cu ei. De fapt, nu am nimic cu nimeni. Doar voiam sa ma conving ca KID stie despre ce vorbeste.
Server onot found. :P |
|
Merge daca-l pui asa. In text tre sa modifici paradigma, e o problema de care zicea si miercuri. ;)
Misto piesa. Windomiana. :D |
All times are GMT +2. The time now is 13:19. |