Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt nefericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95732)

Rapture 25 Feb 2010 19:35

E bine de tine, eu stau prost cu nervii.
Hai ca vin si eu cu pasurile mele, doar de dragul de a fi ontopic. Sunt nefericita pentru ca nu am pic de inspiratie, iar 7 compozitii asteapta sa fie create. As trage pe dreapta, dar nu vreau sa-l supar pe Ovidius.

copila_satanista 25 Feb 2010 19:41

In general cred ca daca te chinui mult fix atunci nu vine... goleste-ti nitzel mintea si-apoi incepe ceva fara sa te gandesti prea intens la cum o sa fie ... poate iese ;) . Baga daca vrei o melodie faina si fa niste atmosfera visatoare alea alea :)

omudindulap 26 Feb 2010 20:30

..pt ca m-am intors de la teatru. Back to the (fucking) real life..:(

SoX 26 Feb 2010 21:00

Man, esti deprimat? :|

omudindulap 26 Feb 2010 21:02

Oh, daaaaa...

SoX 26 Feb 2010 21:14

Viata e de cacat, tu fa-o sa para de zahar... :)

omudindulap 26 Feb 2010 21:20

:))

Ok, o sa-ncerc, desi is sceptic. Sa nu dau in diabet..

BLACK-SPIDER 27 Feb 2010 00:55

O vorba adevarata spusa de Parazitii "viata e ca parul din cur, scurta si plina de kkt! ";)

Liviu- 27 Feb 2010 09:52

Pentru ca mi-am aflat orarul pe sem 2 :| Lunea am 9 ore cu o pauza intre ele, deci o sa fiu plecat cam 11 ore de acasa. Marti am 8 ore cu o pauza de 3 intre ele, dar in care nu prea are sens sa ma duc pe acasa, inca o pauza de o ora, deci o sa fiu plecat vreo 13 ore de acasa. Miercuri, chiar daca e mai lejer tot am ore pana la 8 seara, deci iar nu pot vedea filmele de la cinemateca... de fapt de ce sa-mi fac probleme cu filmele de la cinemateca, in ritmul asta o sa vad maxim 4 filme pe luna acasa. Si ca sa fie totul perfect in fiecare zi incep de la 8 dimineata :|

vave 27 Feb 2010 10:19

Şi eu tocmai ajunsesem la concluzia că masterul mă solicită "cam" şapte zile pe săptămână şi ore cu nemiluita pe zi. :))
Norocul meu că pot sta în camera mea în tot acest timp. :P

Rapture 27 Feb 2010 10:43

Liviu, cam asa a fost orarul meu pe semestrul I (acum e ceva mai lejer) . Nici nu vreau sa-l stiu pe cel din anii ce vor urma.

SoX 27 Feb 2010 12:52

...ma paste o raceala...:-<

Liviu- 27 Feb 2010 13:11

Originally Posted by Rapture:

Liviu, cam asa a fost orarul meu pe semestrul I (acum e ceva mai lejer) . Nici nu vreau sa-l stiu pe cel din anii ce vor urma.

Problema nu e numai orarul, ci ca am 5 obiecte care par a fi destul de serioase si o sa fie foarte mult de invatat. Nu e neaparat o problema prea mare, doar au fost multi altii unde sunt si eu acum. Imi pare rau insa ca nu o sa-mi ajunga prea mult timp sa mai vad cate un film. In plus programul asta tine pana la sfarsitul lui iulie.

Abia astept anul 2, ca ala cica e mult mai naspa :))

BLACK-SPIDER 27 Feb 2010 15:21

Originally Posted by SoX:

...ma paste o raceala...:-<

Baga Coldrex tata :D

BLACK-SPIDER 27 Feb 2010 15:25

Maine cred ca o sa aflu rezultatul examenului de admitere in profesie sustinut joi si vineri, a fost grila si a fost jale, dupa baremul afisat la ultima materie am comis-o rau de tot. Nu-i nimic....e doar a 3-a oara cand o sa il pic >:)
M-am saturat de Romanica, ma bate gandul sa o tai pe dincolo ...:-S

paul_aramis 27 Feb 2010 16:46

Originally Posted by Liviu-:

Originally Posted by Rapture:

Problema nu e numai orarul, ci ca am 5 obiecte care par a fi destul de serioase si o sa fie foarte mult de invatat. Nu e neaparat o problema prea mare, doar au fost multi altii unde sunt si eu acum. Imi pare rau insa ca nu o sa-mi ajunga prea mult timp sa mai vad cate un film. In plus programul asta tine pana la sfarsitul lui iulie.

Abia astept anul 2, ca ala cica e mult mai naspa :))

liviu, dacă nu le ştii încă, citeşte legile lui Murphy pentru studenţi. ajută.;)

şi ... primii 5 ani sunt mai grei. pân'ajungi în anul 3.

Liviu- 27 Feb 2010 17:08

Simpatice regulile alea :)) Chiar nu le citisem.

Quote:

Orarul este astfel stabilit incat fiecare student sa piarda maximum de timp intre ore.

Problema mea de mai sus :))

Quote:

Daca un student trebuie sa invete, va sustine ce acel curs este absolut inutil

Daca e vorba de marketing la medicina atunci e perfect adevarat. Cam asta mi se pare singurul din primul an.

Asa am auzit si eu, din anul 3 diferenta dintre ani nu mai e asa mare. Oricum la un moment dat se ajunge la obisnuinta, indiferent de cat de incarcat e programul fata de inainte. Dupa o vacanta de 4 ani=liceu ceva munca e bine venita :D

paul_aramis 27 Feb 2010 17:22

un pic off-topic:

- dacă ai două cursuri la care vrei să participi şi ele sunt consecutive, vor fi programate în săli aflate în capete opuse ale universităţii
- 80% din examen se bazează pe singura carte din bibliografie pe care nu ai citit-o
- fiecare profesor îşi închipuie că nu ai altceva mai bun de făcut decât să înveţi pentru cursul lui.

vave 27 Feb 2010 17:25

Originally Posted by paul_aramis:

- dacă ai două cursuri la care vrei să participi şi ele sunt consecutive, vor fi programate în săli aflate în capete opuse ale ...

oraşului.

Păţită!!! :))

movie4 28 Feb 2010 10:52

am racit:(

All times are GMT +2. The time now is 17:02.