![]() |
Salutare, frate!
|
Salutare, frate! :))
|
Kiar, daca ti se face pofta de placinta cu doleac in bucuresti, la 11 noaptea si nu ai parintii langa tine sa-i pui sa-ti faca, cum faci?
adica ce vreau eu sa zic e ca mi-ati lasat gura apa cu discutia asta |
Adica daca discutia asta se petrecea acum cateva zile, te-as fi chemat cu un dovleac si-ti faceam eu. Dar asa...
|
Originally Posted by illotempore2002:
Stie cineva unde se vinde placinta cu dovleac, noaptea, in Buc? sunt deosebit de trista daca nu mananc dovleac in placinta in noaptea asta. |
Stiu ca am mancat o data o placinta de dovleac buna de la mega image facuta de ei chiar acolo.. in mega de la baba novac ca e mare si sunt mai bazati decat restul. In rest mai stiu de o patiserie pe lipscani care avea .. aia de langa suburbia. Insa la ora 11 noaptea, poti sa bei un pahar cu apa :)
|
|
am facut comanda la homemarket dar livreaza pana la ora 22
:| |
A ajuns?
|
Sunt happy ca mank Milkinis :) Mie chiar imi plac ciocolatelele alea
|
Sunt fericita ca am mancat dovleac copt :D mult dovleac copt, cu scortisoara. bun-bun.
Sunt fericita ca am aruncat o gramada de harburi din casa, e incredibil cate porcarii aduna omul si-l ingroapa de viu. Sunt fericita ca s-a deschis chiar langa mine o spalatorie auto doar pentru femei. HA :)) |
Si eu sunt fericita ca mi-am luat tzoale noi :D
|
Si eu mi-am luat trei perechi de cizme dintr-o suflare ca mi s-a pus pata , da nu sunt prea fericita de treaba asta. :))
|
SI eu mi-am luat niste pantofi si se pare ca acum nu mai sunt asa de buni pe cat credeam . :(
|
Pantofii perfecti sunt ceva in cautarea caruia merita sa alergi toata viata? :D
|
Nu chiar , dar macar daca dau un ban , sa si merite . Si eu am crezut ca merita .
|
Originally Posted by illotempore2002:
:)) Imi dau seama ca vei fi o nevasta teribila (in sensul de "terrible" :P ) dar o amanta minunata (in sensul de "wonderful"). Nu o lua ca pe o invitatie. E doar o constatare. Esti simpatica uneori ... ok, de multe ori. :-* |
Sunt fericita ca voi manca cozonac :x :x
|
Uuuu, baby, s-a intors Chambord :-* Unde-ai fost, am intrebat de tine peste tot <):)
|
Originally Posted by Mikala:
de care cozonac cumva de casa? :X |
All times are GMT +2. The time now is 04:36. |