![]() |
Pitbull,tot ce ai scris e adevarat,dar ,nu nega,iti place la nebunie ca lumea sa te iubeasca,sa te respecte,sa te admire,sa-ti admire munca.Nu face pe modestul.
Despre partea cu Nume,sa ne abtinem,e prea de tot. In rest ai dreptate. "Dreapta legitima" e ilegala! |
Suspect de bizar l-a jignit pe ALS pe toate topicurile unde a postat la cafenea,si nu numai.
Iar faza asta Mistake,cu faptul ca te dai lovit,nu e barbateasca deloc.Tu ai inceput cu jignirile si atacurile la topicurile deschise de tine la animatie. Nu ma sperii de avertismente,bannari,dar am principii,si vedeti-va lungul nasului si defectele. |
suspect, banat 3 zile
|
iata o decizie inteleapta - pe care o salut...
k atare, ma si grabesc sa dau un link la 'hitchcock forever'... :P |
as vrea sa dau si un motiv (totusi) pt care consider k s-a luat o decizie inteleapta:
sint, k sa zic asa, 'decanul de virsta' al userilor dp cinemagia - fiind cu un an mai mare k pitbull; acest 'suspy' (de care habar n-aveam, pt k am lipsit mult dp forum) este un (post)adolescent dk am inteles bine - oricum, se comporta k atare... mi se pare, deci, elegant & salutar k ati luat partea 'moshului' vs mucosului in acest conflict, mai ales in aceste vremuri in care tineretea e 'cool' & face 'rating' & nimeni nu mai da 2 bani pe 'expirati' :D nu k nu mi-as cunoaste valoarea, mind u! oi avea eu multe defecte (cum a subliniat si pitbull), dar falsa modestie nu e printre ele...verdictele mele (la care eu tin) pot fi contestate, fireste, dar stiu f bine k nimeni - din critica de film de la noi - nu a mai scris un eseu dspr 'persona' precum cel din 'dc vdm filme'; sau dspr godard; sau dspr hitchcock... exista o carte extraordinara care va aparea in curind (e vba de cea dspr truffaut a magdei mihailescu), care este TOATA dspr un autor, documentata pina-n pinzele albe & 'traita' ani de zile pt k magda nu s-a grabit sa o scrie & publice... nu e o 'monografie' - cum s-au tot scris la noi, editate de ucin -, ci KIAR o carte de critica cinematografica in sensul cel mai inalt al cuvintului! truffaut care, tocmai, spunea 'vom ajunge sa fim judecati de oameni care n-au vazut in viata lor vreun film de murnau' - este, nu ma-ndoiesc, cazul acestui 'suspy' :( care, btw, crek stiu dc are ac aversiune irationala la 'zohan' & eventual la '300'... (care ramine, primul, 'cea mai spumoasa comedie a verii' trecute, iar al 2lea - un fenomen cinematografic care a provocat furtuni de interpretari) motivul n-are legatura cu valoarea filmelor, ci cu antisemitismul lui 'suspy' (de care eu habar n-aveam; thx, pitbull!). 'zohan' = naspa pt personajul principal e un evreu charismatic, '300' - pt k persii (deci arabii, ma-ntelegi...) sint aratati k niste monstri ridicoli. voila |
Pit, nu voi mai modera nimic.
Illo, la revedere! |
Päcat... Credeam cä Judex e destul de puternic ca sä suporte inevitabilele mizerii ale functiei... :(
Redmen, Bre sau Erectia la Cafenea...? |
nu, judex o sa ma ramana cateva zile moderator si-l intrebam apoi ce ganduri mai are
|
Aha, Judex e in preaviz! :D
|
cand se debaneaza Suspect?
|
maine seara la 10
|
Da, am discutat cu Stefan si voi continua.
|
Pauline trebuie de-bannata!
Stefan, Pit? |
nu, pauline trebuie sa se invete cand sa se opreasca
|
Va Rooog, Am O Urgentaaa!!!
Am postat un comentariu şi aş vrea să-l şterg cât mai curând posibil, vă rog să-mi spuneţi cum se face treaba asta!!!!!!
|
ăsta da, banc!! =)) sper că nu de acest comentariu e vb, nu?! :-O
|
Cred ca nu am fost prea atent pe forum.Cand s`a lansat concursul "Alegeti partenerul de cearta" ? Ca vad ca toata lumea se cearta cu toata lumea,si nici macar nu a venit "caldura mare". Pe mine nu m`a ales nimeni.Inseamna ca nu iau nici un premiu ?
|
Deci.
Incep ca inginerul, fotbalistul, tractoristul... Ce sa fac sa nu mai abuzeze de functia ei? |
Cine?
|
Ghici?
|
All times are GMT +2. The time now is 02:44. |