![]() |
hmm... greu d ales, sint bune amin2 :P
as zice milla, k angelina are roluri mult mai bune meryl streep sau helen mirren? ps mai sus eu as fi votat freud & tolstoi, k dostoievski detest! :sick: |
Helen Mirren
Elvetia sau Japonia? |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
als-ul e primul intelectual ( critic galonat, autor de carti, traitor printre dilematici ) pe care il aud detestandu-l cu atat aplomb pe dostoievski...may i ask, why? i mean, pot intelege ca nu-ti place un autor "mare".... dar pana la a-l detesta... e cale lunga... back on topic: Japonia Sinucidere sau moarte naturala ? |
Originally Posted by silver_boy:
Seppuku, ca o continuare fireascã a rãspunsului tãu la întrabarea anterioarã. Caþvencu sau Dilema Veche? (rãspundeþi doar dacã puteþi fi obiectivi :P) |
Dilema Veche.
Desi Ion Barbu, singurul caricaturist cu adevarat inteligent din tara asta, semneaza in ambele. Catavencu nu mai e ce-a fost... moment prielnic pentru scris: seara sau dimineata? |
Originally Posted by keepwalking:
In mod normal, cand iti vine. Noaptea e cel mai bine, cred eu, ca dimineata te sperii de ce-ai scris si cat de bine-a iesit (peste noapte, zâna scriiturilor vine si rescrie). Dimineata in nici un caz nu. Deci seara, cel putin. :) GMail sau Yahoo Mail? |
y! (g are un layout atit d nashpa!! :( )
desktop sau laptop? ps 1 dc 'detest' dostoievski? pt k nu-mi place (iar motivele pt kre nu-mi place sint idem cu cele marturisite d nabokov in cursul sau d lit), iar pt k este placut d atita lume, il si detest :P 2 eu nu scriu decit dimineata! |
Desktop
(Când oi avea si laptop, poate revin.) Nandu sau casuar? |
nandu.
ennio morricone: "chi mai" sau "le vent, le cri"? |
pai trebuia sa votezi :D cine te-a tinut? |
Celine.
Ralpf Fiennes sau Joseph Fiennes? |
ralph of course
britney sau lindsay lohan? |
E in Republika de numarul asta articolul ala cu + si - pt Britney si Linsday...recunosc ca ma depasesc barfele astea asa ca aleg Linsday ca e actritza.....
Kim ki Duk sau Park Chan Wook? |
Nici unul.
Iliada sau Odiseea? |
Greu tare: unul e spontan si foarte natural, scrie asa cum s-a intamplat, sub imperiul clipei, celalalt spune cele mai frumoase basme populare, pline de fantezie, care s-au sedimentat de-a lungul a generatii de batrani....nu pot alege, din pacate!
Sa aleaga altcineva :) A citi o cronica de film inainte de film sau dupa film? |
Ion Creanga desi "Tinerete fara batranete..." era(este) unul din basmele mele preferate.
Depinde de cronica si de film(nici eu nu pot alege, zic pas) Arghezi sau Blaga(ambii ca poeti)? |
arghezi
(si kim ki-duk si la mine!) 'ratatouille' sau 'simpsonii - filmul'? |
Originally Posted by thequietsurfer:
Blaga :love: Arghezi :sick: Dragoste la prima vedere sau relatie de lunga durata? |
Ma scuzi, am postat concomitent. Simpsons mi-a placut mult. Dar si soriceii sunt ok. Nu prea le pot compara, dar ca entertainment, aleg Simpsons. Intrebarea mea ramane. |
Sa inteleg ca cele doua se exclud reciproc?
|
All times are GMT +2. The time now is 17:56. |