![]() |
Mindhunters (2004)
Stiam eu ca tigarile pot sa ucida ;) |
If only :hmm: ....poate ar fi iesit ceva fara protagonista aia
Lista lui Schindler :love: |
Animal House (1978) regizat de John Landis (The Kentucky Fried Movie,The Blues Brothers,An American Werewolf in London) o comedie clasica despre viata la colegiu cu John Belushi,John Vernon,Donald Sutherland si Kevin Bacon (la primul sau rol).Check it out pentru cei ce nu l`au vazut inca.
|
Cele mai recent vizionate filme au fost 15 scutmetraje ale studentilor de anul I de la UNATC cu ocazia "Usilor deschise". Si cand te gandesti ca ele reprezentau doar examenul pe semestrul I... chiar esti tentat sa crezi ca cinematografia romaneasca va da nastere unor filme excelente peste 5-6 ani (in cazul in care tinerii regizori vor sta in tara si nu vor face prea multa publicitate :lol: )
|
Psycho (1960) Alfred Hitchcock
|
Si? Ti-a pläcut?
|
Originally Posted by redmen:
Originally Posted by Pitbull:
Eu am vizionat Psycho - Cum a inceput totul, turnat prin...prin...prin 1822 daca nu ma insel. |
Te înseli.
|
|
Da, da. Te înseli.
|
"Nu exista tara pentru batrani" - 9/10. Cronica aici:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...=196339#196339 |
Tot te înseli.
|
|
Aiurea... Nu e nevoie de nici o facultate de cinema ca sä stii cä filmele nu se pot turna prin jgheaburi.
|
Originally Posted by Neuptolem:
hai il banam si p asta si rezolvam balciul :? |
Se7en 10/10
Un film foarte frumos, nu ma asteptam la asa ceva si mai ales la un asa final (desi banuiam eu ceva la un moment dat, totusi bine ca nu a fost previzibil ca alte filme). Cei doi actori si-au jucat rolurile cu succes si cred ca nici eu nu l-as fi lasat sa traiasca pe nebunul ala, desi un chin mai mare pentru el ar fi fost sa nu moara. In rest, cred ca a reusit sa ridice multe semne de intrebare la vremea sa si cred ca si astazi: daca ceea ce ni se pare normal sau ca trebuie sa acceptam ca sa nu "discriminam" (ma refer la multe lucruri din viata de zi cu zi -- ca si in film), nu este de fapt ceva care ar trebui sa fie condamnat cu toata taria. Dar, oricum sunt alte interese la mijloc, iar in Romania, tara mititica ce vrea sa creasca (copiind uneori alte modele de "super-tari" si facand concesii daunatoare propriilor cetateni), in Romania nu se va schimba (sau respinge) ceva ce nu este normal pana la urma... |
Un film care nu mai are nevoie de cuvinte. |
Originally Posted by Supastar:
Vezi ce-a facut sor'-ta din mine? O epava... |
Rear Window (1954) film regizat de Alfred Hitchcock cu unul dintre actorii mei preferati,James Stewart, si cu Grace Kelly in rolul iubitei acestuia.James Stewart este un fotograf renumit nevoit sa petreaca cateva saptamani in casa cu piciorul in ghips.Totul se petrece la fereastra apartamentului sau,urmarindu`si vecinii si dramele lor pana intr`o zi (sau mai bine zis noapte) cand incepe sa il suspecteze pe unul dintre ei ca si`a ucis sotia.Fara nici o dovada si fara ca cineva sa il creada,el sta cu aparatul de fotografiat si astepta la "fereastra din spate".Desi nu aceleasi batai de inima ca in alte filme marca Hitchcock filmul reuseste sa te tina in suspans si constati ca devii paranoic in acelasi timp cu personajul principal.
|
Vantage Point (2008)
Un film interesant, care m-a cam obosit pe alocuri. Mi-a placut cum a jucat Forest Whitaker. Intr-adevar, fiecare a vazut altceva :) |
All times are GMT +2. The time now is 06:52. |