Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Revista noua: Re:PUBLIK (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86346)

Mala Portugal 09 Jan 2007 12:44

Originally Posted by RinTinTin:

Sa intelegem ca pentru colegi a fost excitant?
Omg..

Eu inlocul tau as fi inteles ca n-am colegi in birou but you instead..... :sleep:

Pitbull 09 Jan 2007 12:58

Dialogul vostru devine de-a dreptul pur si simplu avangardist!
Imi aminteste de o excelentä dramatizare radiofonicä dupä "Pâlnia si Stamate", de Urmuz, pe care si-a tras-o fi-miu de pe net asearä, si-am ascultat-o pe jumate la cinä.

RinTinTin 09 Jan 2007 16:30

Originally Posted by Mala Portugal:

Originally Posted by RinTinTin:

Sa intelegem ca pentru colegi a fost excitant?
Omg..

Eu inlocul tau as fi inteles ca n-am colegi in birou but you instead..... :sleep:

:w00t:
*speechless*
Un birou plin de caprioare..

Mala Portugal 10 Jan 2007 18:02

Auzi Bambi, caprioara era mamica ta (la noi sunt numai vipere)

RinTinTin 11 Jan 2007 09:22

speechless again.

I've raped and eaten Bambi for breakfast, babe.
Si nu neaparat in ordinea aia.

Anyway, kudos for Borat, you're a bold lass :)

Hilton 18 Jan 2007 18:15

http://www.facemcatavencu.ro/blog.php?id=0

Uncle Kiri conferentiind cu aplomb despre net si internauti.

Gaandalf 29 Jan 2007 08:51

nr din Decembrie cu Justin ptr ca nush daca a aparut si ianuarie:
greselile alea de ortografie le'a vazut cineva ? sau numai eu ?

Mala Portugal 29 Jan 2007 19:39

Numarul despre sex? Nu l-am gasit nicaieri , de unde si morala aia cu sexu' vinde . Pariez ca o sa ajunga numar d colectie si-o sa cantareasca greu in trade-urile din scara blocului. Nu mai stiu care sunt reperele acum dar pe vremea mea ar fi valorat cat o colectie completa de surpriza Turbo.

RinTinTin 30 Jan 2007 09:41

Numarul despre sex? Nu l-am gasit nicaieri , de unde si morala aia cu sexu' vinde . Pariez ca o sa ajunga numar d colectie si-o sa cantareasca greu in trade-urile din scara blocului. Nu mai stiu care sunt reperele acum dar pe vremea mea ar fi valorat cat o colectie completa de surpriza Turbo.

Nu aveati surprize cu omupaianjan? Alea turcesti.. cu ORUMCEK ADAM

Zlabotz.

Gaandalf 01 Feb 2007 08:44

e unul din cele mai bune numere. merita vanat pe la tarabe dar am sfarsit prin a indosaria toate paginile care incet dar sigur nu au intarziat sa se desprinda. mii de draci. e a2a oara cand se intampla aceeasi cacanarie. mi'a rupt tot cheful de lectura iar articolele unu si unu. si recenzii re:gale.
:(
deci, handle with care

jeleu 15 Mar 2007 14:14

dvd-uri misto, da' am vazut deja filmele de destule ori.

gunoaie cinematografice ce mi-au placut si le-as revedea oricand?
Mortal Kombat, Deuce Bigalow, Dune, Ali G Indahouse, Commando, Zoolander.
I plead guilty.

dupa ce a citit revista, colega-meu de banca a zis ca redactorii mai degraba incearca sa para interesanti decat sa scrie un articol ca lumea.

Alex Leo Serban 15 Mar 2007 14:29

colegu tau d bank e-un idiot

Mala Portugal 16 Mar 2007 20:34

Numar curent:

Best in show - articolul cu 24 de ore de Reykjavik

Ambiguu - Beth Ditto la superlativ . Tocmai am dat de ea pe NME - ain't funny :x

Salut atitudinea in insertul cu " mistourile crude la adresa starurilor " . Pe aceeasi linie , un articol de ieri din
The Guardian

Mala Portugal 10 Jul 2007 18:32

a vazut cineva p undeva numarul cu dvd-ul cu dancer in the dark?

marx 10 Jul 2007 20:23

in bucuresti sunt stive (mai ales la metrou la univ.)

Alex Leo Serban 10 Jul 2007 22:18

pai da - pt k publicu cu gusturi proaste e majoritar, nu stiai? :lol:

devil_doll 10 Jul 2007 22:45

Originally Posted by Alex Leo Serban:

pai da - pt k publicu cu gusturi proaste e majoritar, nu stiai? :lol:

e asta e lipsit de eleganta de la un colaborator :)) k veni vorba, am si eu un detaliu de mentionat: filmele de pe dvd-uri au o calitate f buna ca si imagine, dar I have to say, subtitrarile fac curcile sa ranjeasca daca aveti nevoie de ajutor la subtitrari ma ofer, am unele inestimabile ale veveritei... :lol:

Alex Leo Serban 11 Jul 2007 07:40

pai sint convins k subtitrarile nu l face re: vista, ci sint preluate la paket d la distribuitori, so...
ps u r missing the point cu interventia mea anterioara; my point was, precisely, k dk re: vista nu s vinde prea bine (gen la metrou), e pt k targetu ei e mai sofisticat. that was my point - si nu cre k e lipsit d eleganta... decit in c priveste 'publicu majoritar' (kre oricum n-ar recunoaste eleganta nici dk ii dai cu ea in cap :lol: )

Pitbull 11 Jul 2007 08:15

Originally Posted by Alex Leo Serban:

cap

Re:Ctificare - kp

Leonard 11 Jul 2007 20:57

apãruse la Cluj în ultimele zile ale TIFF dar l-am luat din buc cînd am ajuns, ca sã nu mã car cu el de acolo.
ºtie cineva ce dvd are numãrul din iulie?

All times are GMT +2. The time now is 07:58.