![]() |
Originally Posted by RinTinTin:
|
Dialogul vostru devine de-a dreptul pur si simplu avangardist!
Imi aminteste de o excelentä dramatizare radiofonicä dupä "Pâlnia si Stamate", de Urmuz, pe care si-a tras-o fi-miu de pe net asearä, si-am ascultat-o pe jumate la cinä. |
Originally Posted by Mala Portugal:
:w00t: *speechless* Un birou plin de caprioare.. |
Auzi Bambi, caprioara era mamica ta (la noi sunt numai vipere)
|
speechless again.
I've raped and eaten Bambi for breakfast, babe. Si nu neaparat in ordinea aia. Anyway, kudos for Borat, you're a bold lass :) |
http://www.facemcatavencu.ro/blog.php?id=0
Uncle Kiri conferentiind cu aplomb despre net si internauti. |
nr din Decembrie cu Justin ptr ca nush daca a aparut si ianuarie:
greselile alea de ortografie le'a vazut cineva ? sau numai eu ? |
Numarul despre sex? Nu l-am gasit nicaieri , de unde si morala aia cu sexu' vinde . Pariez ca o sa ajunga numar d colectie si-o sa cantareasca greu in trade-urile din scara blocului. Nu mai stiu care sunt reperele acum dar pe vremea mea ar fi valorat cat o colectie completa de surpriza Turbo.
|
Nu aveati surprize cu omupaianjan? Alea turcesti.. cu ORUMCEK ADAM Zlabotz. |
:( deci, handle with care |
dvd-uri misto, da' am vazut deja filmele de destule ori.
gunoaie cinematografice ce mi-au placut si le-as revedea oricand? Mortal Kombat, Deuce Bigalow, Dune, Ali G Indahouse, Commando, Zoolander. I plead guilty. dupa ce a citit revista, colega-meu de banca a zis ca redactorii mai degraba incearca sa para interesanti decat sa scrie un articol ca lumea. |
colegu tau d bank e-un idiot
|
Numar curent:
Best in show - articolul cu 24 de ore de Reykjavik Ambiguu - Beth Ditto la superlativ . Tocmai am dat de ea pe NME - ain't funny :x Salut atitudinea in insertul cu " mistourile crude la adresa starurilor " . Pe aceeasi linie , un articol de ieri din The Guardian |
a vazut cineva p undeva numarul cu dvd-ul cu dancer in the dark?
|
|
pai da - pt k publicu cu gusturi proaste e majoritar, nu stiai? :lol:
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
e asta e lipsit de eleganta de la un colaborator :)) k veni vorba, am si eu un detaliu de mentionat: filmele de pe dvd-uri au o calitate f buna ca si imagine, dar I have to say, subtitrarile fac curcile sa ranjeasca daca aveti nevoie de ajutor la subtitrari ma ofer, am unele inestimabile ale veveritei... :lol: |
pai sint convins k subtitrarile nu l face re: vista, ci sint preluate la paket d la distribuitori, so...
ps u r missing the point cu interventia mea anterioara; my point was, precisely, k dk re: vista nu s vinde prea bine (gen la metrou), e pt k targetu ei e mai sofisticat. that was my point - si nu cre k e lipsit d eleganta... decit in c priveste 'publicu majoritar' (kre oricum n-ar recunoaste eleganta nici dk ii dai cu ea in cap :lol: ) |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
ºtie cineva ce dvd are numãrul din iulie? |
All times are GMT +2. The time now is 07:58. |