![]() |
nick cave - opium tea. bag si versurile acusi...
|
--- a random selection of Aerosmith and Bernard Hermann;
--- "The Sting" OST. |
eu m-am intors la Jethro Tull, si i-am asculat din nou, plin de dragoste, si de caldura...
|
Tricky - hell's around the corner
jimi hendrix - voodoo chile blur - music is my radar the zombies - time of the season (still toping the chart) dusty springfield - spooky (ditto) oasis - fucking in the bushes (o melodie geniala dintr-o perioada confuza a unei trupe celebre care nu are legatura cu ce-au mai cantat ei) Monty Python - Always look on the birght side of life beck - devil's haircut |
isms and schisms...
mistooo. brusc reluat soundtrackul (sau macar fragmente) triplettes. bach a la jazz attila(...) si pe urma radiohead. mult. punch up at a wedding. myxomatosys. |
Radiohead
(this is sexy) |
:hmm:
|
Just a coincidence...
|
:lol:
azi... Bach Concerto 1, a minor, BWV 1041 Concerto 2, E Major, BWV 1042 Double Concerto for Two Violins, d Minor, BWV 1043 Beethoven Sonata No.1 D Major Sonata No.2 A Major Sonata No.3 E-flat Major Sonata No.4 a Minor Sonata No.5 F Major, ("Spring") Sonata No.6 A Major) Sonata No.7 c Minor Sonata No.8 G Major Sonata No.9 a Minor, ("Kreutzer") Sonata No.10 G Major Mozart Violin Concerto No.1 KV 207 Violin Concerto No.2 KV 211 Violin Concerto No.3 KV 216 Violin Concerto No.4 KV 218 Violin Concerto No.5 KV 219 Rondo in C Major KV 373 Sinfonia Concertante for Violin and Viola KV 364 Smetana The Bartered Bride (orchestral excerpts) Má Vlast (Complete) String Quartets Nos. 1 and 2 / From the Homeland Vivaldi Concerti grossi Op. 8. Die Jahreszeiten. si Gershwin Rhapsody in Blue & 3 Preludes for Piano/CBS MK39699 Michael Tilson Thomas (piano), Michael Tilson Thomas/Los Angeles Philharmonic Orchestra Rhapsody in Blue/Philips 411123-2 Misha Dichter (piano), Neville Marriner/Philharmonia Orchestra Rhapsody in Blue (Solo Piano Version)/Special Music SCD-8000 Norman Krieger (piano) Rhapsody in Blue (Two-Piano Version)/Pro Arte CDD367 James Anagnoson & Leslie Kinton (pianos) this is great for insomnia... just chillin'. |
WALTZ!!!!!!!
dandy warhols - bohemian like you blur - on your own BLUR - OUT OF TIME beck - deadweight million dollars OST - satellite of love |
Arch Enemy
Taking Back My Soul Skeleton Dance Mechanic God Creation Machtkampf ...de pe ultimul, Doomsday Machine (2005)...mai "moale", melodic decat anteriorul, mi-a sunat a experiment, a In Flames, dar vocalista tot are coaie tari |
Usor off-topic: fiindca n-am mai fost la un concert (simfonic) de vreo trei luni, m-am gandit sa ma prezint la deschiderea festivalului "Toamna Muzicala Clujeana" (adica un fel de mormoloc pe langa celalalt festival :sleep:), desi nu aveam chef de nimic mai complicat decat statul in fund in fata teveului, cu labele (:?) atarnand pe podea... Anyway, playlist-ul este:
Beethoven - Concertul de vioara: nu eram in dispozitia necesara sa ma bucur de el, dar mi s-a parut ca a iesit destul de bine... cu rezervele de rigoare... Enescu - Suita a III-a (Sateasca): executie foarte reusita, dar ce ma calca pe cojones este faptul ca lucrarea in cauza sugereaza inceputul primaverii... perfect timing!!! Bartok - (suita) Mandarinul miraculos: nu sunt familiarizat cu aceasta, dar mi s-a parut cel mai reusit moment al serii. Iar acum: Led Zeppelin II (hopefully, pana la capat) |
iarasi cea mai mare formatie din lume : Rolling Stones cu A Bigger Bang.
|
Fräulein Dietrich
|
Tindersticks
|
Dead Can Dance - Gloridean
The Herbalizer - Good Girl Gone Bad Dub Pistols |
Nick Cave & The Bad Seeds - "Nocturama" -> Delirant
Midnight Oil - "Diesel and Dust" -> Revigorant Pothead - "Pot of Gold" -> Funky |
honda!
|
Gang of four - Damanged Goods (and other)
Adam and the ants - stand and deliver Oasis - the imporatance of being idle Shivaree - I close my eyes the White stripes - my doorbell Rolling stones - Love is strong tot OST-ul de la Sin City. Senzational. |
Originally Posted by ogto:
oare cat de buna poate fi ziua in care playlistul meu repeta love is strong dupa fiecare doua melodii si atunci cand intru in masina cu bateriile moarte la player aud la radio... love is strong?!!? ah, sweet little obsessions. |
All times are GMT +2. The time now is 01:49. |