Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Reprosuri pentru moderatori (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612)

Pitbull 31 Dec 2009 15:09

Nu, Australia este în Cernavodä!

Dragomara 31 Dec 2009 15:16

Originally Posted by keepwalking:

Originally Posted by Dragomara:

îţi spune cineva care munceşte 8 ore din 8 pentru banii ei, şi lângă mine sunt încă 2000 care muncesc la fel. etc. etc.

dar sunt fabrici si uzine in cernavoda cu 2000 de angajati? :)

să înţeleg că stai prost şi la economie nu numai la literatură, nu?! :( :(
nu-ţi fă griji, nu eşti singurul, vezi cele 2 postări de mai sus. :">

Judex 31 Dec 2009 18:32

Aoleu, Drago, doar 8 ore muncesti intr-o zi? Si te mai miri ca nu castigi destul... :D
Hai La multi ani! :-*

manwithamoviecamera 31 Dec 2009 18:33

lasatzi fata in pace. suntetzi barbatzi sau nu.:|

tero 03 Jan 2010 17:17

salut nustiu ce sa intamplat dar concursul cu cei care fac comenturi bune si sunt premiati , deci regulamentu spune ca se da un premiu pe un coment din ziua de azi si castigatoru din 3.1.2010 a postat pe 2.1.2010 si in plus in regulament zice ca castigatoru se anunta la 12 noaptea acesta a fost anuntat ca a castigat pe la ora 1 dece?

Gloria 08 Jan 2010 10:00

Originally Posted by tero:

salut nustiu ce sa intamplat dar concursul cu cei care fac comenturi bune si sunt premiati , deci regulamentu spune ca se da un premiu pe un coment din ziua de azi si castigatoru din 3.1.2010 a postat pe 2.1.2010 si in plus in regulament zice ca castigatoru se anunta la 12 noaptea acesta a fost anuntat ca a castigat pe la ora 1 dece?

REGULAMENTUL spune asa (dau copy-paste):
# Zilnic cel mai isteţ comentariu făcut la un articol* publicat în acea zi va fi premiat cu un cadou constând în obiecte branduite cu numele filmelor lansate la noi în 2009, DVD-uri şi cărţi.
# Căştigătorul va fi anunţat la ora 12 a următoarei zile.

Prin urmare, cel care a postat pe 2.1.2010 cel mai bun comentariu va fi anuntat pe 3.1.2010.

ricutza 17 Jan 2010 12:47

sunt si eu curioasa. De ce primesc un astfel de mesaj privat?

"Daca deveniti membru in comunitatea eXPRIM aveti posibilitatea sa va spuneti parerea atunci cand producatorii sunt pregatiti sa asculte.

Mai mult, pentru a recunoaste importanta participarii dvs la fiecare sondaj, veti castiga puncte pe care le puteti apoi converti in diferite forme recompensatorii. Aceste cadouri nu sunt o forma de plata pentru timpul pe care ni-l acordati, ci un gest de recunostinta si multumire pentru implicarea dvs.

Daca cele de mai sus v-au trezit interesul, va invitam sa deveniti membru aici : http://www.cint.com/registration/Tem...c-0a01d4c40f6e

Mercury Research va asigura ca toate datele dvs personale pe care ni le furnizati sunt strict confidentiale si ca nu vor ajunge la terte parti. De asemenea, datele dvs personale nu vor fi asociate cu raspunsurile la sondajele la care veti participa. Va garantam ca Mercury Research nu trimite materiale publicitare.

Echipa Mercury Research"

cremaxx 17 Jan 2010 13:01

[quote=ricutza]sunt si eu curioasa. De ce primesc un astfel de mesaj privat?

/QUOTE]

Ar trebui sa stergi mesajul si sa dai un pm unui moderator.Eu asa am facut,nu am promovat mesajul si link-ul in continuare.

paul_aramis 17 Jan 2010 13:13

Originally Posted by ricutza:

sunt si eu curioasa. De ce primesc un astfel de mesaj privat?
...

pentru că după ce au încercat să îşi promoveze site-ul pe forum şi nu le-a mers, acum încearcă să o facă în privat, apelând la spamm de masă. asta până când le taie cineva legătura.

StefanDo 17 Jan 2010 17:59

i-am bannat la începutul săptămânii trecute

Pitbull 17 Jan 2010 21:26

Din câte am înteles, separarea dintre site, club si forum are efect si asupra bannärilor: forumistii bannati au în continuare acces la site/club - de care tin, acum, mesajele private (retineti cä si alti bannati puteau comunica pe privat).

StefanDo 17 Jan 2010 22:38

bannat si colo si colo

Pitbull 17 Jan 2010 22:44

Abia acum, sau fusese dinainte (ceea ce ar însemna cä, totusi, poate trimite m.p.-uri)?

buticut 18 Jan 2010 05:43

Pe al meu l-am primit pe 13 ian.

redmen 18 Jan 2010 09:50

Primit si eu spamu` dar i`am dat delete direct.

StefanDo 18 Jan 2010 10:09

bine, dacă mai primiţi să ziceţi, înseamnă că şi-a făcut alt cont

Cinemania 20 Jan 2010 20:36

cine e ducu?

Pitbull 20 Jan 2010 20:37

Un user.

redmen 23 Jan 2010 11:05

Cand aveti de gand sa avertizati/banati anumiti useri care toata ziua nu fac altceva decat sa jigneasca lumea?!

Liviu- 23 Jan 2010 11:10

Originally Posted by redmen:

Cand aveti de gand sa avertizati/banati anumiti useri care toata ziua nu fac altceva decat sa jigneasca lumea?!

Subscriu.

Judex 23 Jan 2010 11:29

Originally Posted by Liviu-:

Originally Posted by redmen:

Subscriu.

:-O
Ce s-a mai intamplat?

Pitbull 23 Jan 2010 19:57

Cred cä ooo333 s-a întâmplat.

redmen 23 Jan 2010 21:15

Guess again.

paul_aramis 23 Jan 2010 21:58

cre.........maxx
...... tinel

cremaxx 23 Jan 2010 23:18

Originally Posted by paul_aramis:

cre.........maxx
...... tinel

Gra-di-ni-ta.Ham-ham.:))

Paule acum sincer,incep sa cred ca tu esti pe acest forum doar pt. a te pune contra celorlalti care nu-i aproba toata lume.Daca avem majoritate,hop si tu!Daca toata lumea e de acord,hop si tu! Deci nu mai fi catel in cel mai bun sens al cuvantului si lasa-i pe altii sa creada cu desavarsire in ceea ce spun.Nu esti de acord? Atunci ce vrei?Sa demonstrezi ca .....?
Spune punctul tau de vedere,si dupa ce l-ai spus,incearca sa nu mai dai si din coada...:))

paul_aramis 24 Jan 2010 00:46

Originally Posted by cremaxx:

Originally Posted by paul_aramis:

cre.........maxx
...... tinel

Gra-di-ni-ta.Ham-ham.:))

Paule acum sincer,incep sa cred ca tu esti pe acest forum doar pt. a te pune contra celorlalti care nu-i aproba toata lume.Daca avem majoritate,hop si tu!Daca toata lumea e de acord,hop si tu! Deci nu mai fi catel in cel mai bun sens al cuvantului si lasa-i pe altii sa creada cu desavarsire in ceea ce spun.Nu esti de acord? Atunci ce vrei?Sa demonstrezi ca .....?
Spune punctul tau de vedere,si dupa ce l-ai spus,incearca sa nu mai dai si din coada...:))

după cum zice o vorbă veche regăţeană: hai sictir!;)

catalin_duta 24 Jan 2010 01:34

Nu stiu unde sa postez, asa ca...

Imi spun aici pasul. Nu ca ar fi foarte important, dar totusi conteaza corectitudinea informatiei. In acest week-end apar 5 filme marcate ca premiere. Si sunt de fapt doar 3. Am impresia ca s-a mai intamplat chestia asta.

cremaxx 24 Jan 2010 04:51

Sincer,si e valabil si pt.DO-re mi.Incepeti sa pareti ca aveti un tic nervos cu iconita asta....;) ;) ;) ;) ;) ;)

nu v-i se pare?Special tu ar trebui sa-ti dai seama de la coada din care misti intruna si nu observi,,,la fel ca osul...Acum sincer..a fost sau nu a fost? :)) =))

StefanDo 24 Jan 2010 13:58

cremaxx, banat o săptămână pentru comportament recalcitrant şi habarnism feroce

sunt toate şansele ca banul să devină permanent

@catalin
problema se va rezolva maine dimineata

Gospin 24 Jan 2010 21:50

Originally Posted by StefanDo:

cremaxx, banat o săptămână pentru comportament recalcitrant şi habarnism feroce

finally #:-S

corinka 24 Jan 2010 21:54

Originally Posted by StefanDo:

habarnism feroce

Adica?:-/

Gospin 24 Jan 2010 21:58

Pai la omu' ala tot ce spuneai el nu stia decat: ham ham, dai din coada, 'esti catelus', aberatii, si mai si jignea..

paul_aramis 24 Jan 2010 22:27

pen'că era cu bătaie directă la avatarul meu ...:D
atâta a învăţat la şcoală, atâta făcea ...

StefanDo 25 Jan 2010 10:39

uite-mi place sa fac exceptii
mirodoni nu mai are avatar animat de cateva zile (o sa se actualizeze si la tine curand), iar pe ducu mi-a fost lene sa-l caut

pipes 25 Jan 2010 18:26

ce rost mai are rubrica asta? :) jungla sa fie!

p.s. stefane, tu erai ieri (adica domenica - 24.01 anul de gratie 2010) in drepata mea in metrou (persoana respectiva cred ca a coborat la Unirii) sau te confund? oricum era un "user" cinemagia cu iphone cu tot. am vazut fara sa vreau header-ul cu "cinemagia". oricine ai fi, imi pare bine! :)

StefanDo 25 Jan 2010 18:37

nu am iphone ;)
şi am coborât la eroilor :)

pipes 25 Jan 2010 18:44

era vreo 11,30.
si eu am coborat tot la Eroilor. inseamna ca era alt personaj de pe cinemagia. sa stii ca iti semana de minune! :) deci si tu ai clone! :)

djinjis 27 Jan 2010 09:31

mos prastie sau alta prastie care nu e mos mi-a sters complet vol 2 din kill bulla. din aceasta cauza s-ar putea sa devin foarte activ pe forum exact la orele la care voi sunteti inactivi.

StefanDo 27 Jan 2010 12:06

pitbull a considerat că postul tau este jignitor (şi, deşi f. amuzant, este!) şi l-a şters, după ce pe primul a preferat să-l surghiunească la off-topic asylum, probabil apreciindu-i inventivitatea.

dacă vrei să începem un război gen "care pe care", n-ai decât, dar trebuie să precizez că nimic din ce-o să faci tu noaptea (sau când suntem noi inactivi) n-o să reziste primelor noastre minute de activitate, deci ar fi pierdere de vreme pentru toată lumea.

cred că putem comunica şi altfel

djinjis 28 Jan 2010 07:01

as putea sa-l spamez si ar ajuge lejer sa aiba mai multe viewuri decat lasat in pace intr-un thread oarecare, cu tot cu stersul vostru&banari. nu mi-ar lua mai mult de 10 min sa fac 50 de copy/paste-uri/zi. daca mi-ar pasa cat de cat.

Gloria 28 Jan 2010 11:22

Cum spuneam si mai sus, 10 minute din viata ta le vei acorda unei cauze atat de nobile...

djinjis 28 Jan 2010 15:20

liebchen, data viitoare roaga-l pe nenea sa te incadreze calumea. la poza ma refer.

Gloria 28 Jan 2010 16:01

"nenea" m-a incadrat foarte bine; ca nu-i dupa criteriile tale de corectitudine, moralitate sau frumusete, nu pot decat sa ma simt flatata.;)

Pitbull 28 Jan 2010 16:03

Glo, eu când o plimb pe Hera si se cacä, scot pungile, împachetez si pun la cos - nu discut cu produsul.

StefanDo 28 Jan 2010 16:38

haideti sa nu ne lansam in atacuri inutile si puerile, mai bine-o lasam asa

Dragomara 28 Jan 2010 23:23

puţină atenţie la ceea ce citim, toleranţă şi respect pentru celălalt cred că n-ar strica nimănui. ;) :P

http://desprefotografie.blogspot.com...ncadrarea.html

Judex 29 Jan 2010 01:02

Senzational!!!!
=))

djinjis 29 Jan 2010 06:06

Exista un motiv pentru care femeile nu au reusit sa dea nici macar un pictor decent.

Faptul ca tu razuiesti rahat de caine de pe asfalt ar trebui sa ma afecteze pe mine??? (mai precis, cu TREI semne de-ntrebare) As merge putin mai departe. Ai un avatar si un nick de inspiratie canina pentru ca invidiezi pozitia lor in microlumea ta si nu esti satisfacut de faptul ca tu trebuie sa slugaresti dupa curul lor. Lucru pe care insa, il faci. Zilnic.

StefanDo 29 Jan 2010 07:35

rezolvati-va problema in privat sau incep avertismentele si banarile

Judex 29 Jan 2010 10:20

Originally Posted by djinjis:

Exista un motiv pentru care femeile nu au reusit sa dea nici macar un pictor decent.

Faptul ca tu razuiesti rahat de caine de pe asfalt ar trebui sa ma afecteze pe mine??? (mai precis, cu TREI semne de-ntrebare) As merge putin mai departe. Ai un avatar si un nick de inspiratie canina pentru ca invidiezi pozitia lor in microlumea ta si nu esti satisfacut de faptul ca tu trebuie sa slugaresti dupa curul lor. Lucru pe care insa, il faci. Zilnic.

gingii, esti slabut. Ai avatar un negru. =))
Astept Sorana Williams sa te prind sa-ti dau la bot.

All times are GMT +2. The time now is 15:12.