![]() |
Originally Posted by anaemona:
![]() ![]() si eu stiu sa fac sarmale |
am gatit impreuna!
|
mmm..ardei si prajitura monei=P~
|
Arata super rvn.
|
ce pofta mie de niste ardei umpluti:D
|
Sorin am eu.... acum cateva ore iam luat de pe foc:D
|
Originally Posted by kakapiciu:
|
Originally Posted by kakapiciu:
|
Originally Posted by andreiu7z:
pe caldura asta nu merge vitelul la protap, toata lumea prefera freshurile.... |
Originally Posted by rvn:
|
Ingredientele PorrorMagia:
Se ia un troll bolnav/retard cu multiple conturi(aka Judex) si se presara cu cativa "limitati/limitate" in ale gandirii. Apoi se amesteca bine aluatul si se lasa la coacere sub supravegherea "atenta" a unor moderatori adormiti si incapabili. Ca mod de servire, cu 3-4 kg de lamai sau dupa preferinte, cu 2 degete pe gat. Pofta buna! |
Supa mexicana
cam fierbinte pt sezonul asta, dar e atat de buuunaaa:) ![]() |
arata foarte bine si banuiesc ca si miroase la FEL DE BINE
|
klau,
vezi ca s-ar putea sa arunce cinemagistii peste tine cu inele de logodna,daca mai pui multe poze de-astea! arata excelent golgoazele alea in farfurie! |
Deci Klaudya it's a must reteta!!! Saaaaaaaaalivez grav!! =P~ Am facut si eu ieri ciorba de burta pt prima data, dar am uitat sa fac poze. Ideea e ca a iesit chiar ok, nu ma asteptam sa si fie comestibila :))
|
ajustati reteta dupa preferinta;)
http://imageshack.us/f/96/dsc00707dc.jpg/ http://imageshack.us/f/19/dsc00710mm.jpg/ asa arata poza finala din cartea de bucate ![]() daca vreti va dau si reteta de tortilla. eu cand am facut prima data am distrus o tigaie fiindca am facut coca prea moale si s-au lipit:D. a doua oara au iesit bine si sunt delicioase |
Un pic din meniul de ziua mea:
Smörgåstårta (tort de sandvisuri - specialitate scandinava) ![]() ![]() ... si mini pizza ![]() |
Aia sunt soricei, nu?? Ahaha!! Cat de tare!! Yummy!!
|
klaudya, arata f. bine ciorba si pare usor de facut, doar ca-i chin mare sa citesti reteta aia.
Tot din capitolul "keep it simple" ultima mea reteta :)) bruschetta si sa n-aud comentarii cum ca n-ar fi mincare, pentru ca, sincer, de mult n-am mai mincat ceva care sa-mi placa atit de mult si jamais la restaurant. Mai intii se taie piinea felitue subtiri, dar nu transparente, cam 1 cm grosime. Se face un sos de ulei de masline cu usturoi pisat (dupa ochi), cu cit e mai mult e mai buna reteta, cred ca o capatina de usturoi la o tava de piinici subtirele, sare, piper, dupa gust, eventual alte spice-uri. Se unge cu o pensula compozitia pe fiecare felie de piine, sa se acopere toata suprafata. Se pune tava in cuptor 10-15 minute, mirosul o sa va doboare. Intre timp se iau 2 rosii mari sau 3-4 mai micute, secretul e sa fie coapte, sa aiba si zeama si aroma si se taie cubulete cit mai mici. Se taie pe o farfurie sa se poata recupera zeama. Rosiile se amesteca cu putin ulei de masline si cu mai mult usturoi :)) sare, piper, ginger... and the best is yet to come: ultimul ingredient este busuioc proaspat taiat marunt, 5-6-7 frunzulite. Intre timp s-au ars aproape piinicile asa ca se scot repejor din cuptor si se pune cite o lingurita sau cit e cazul din amestec pe fiecare feliuta de piine, dupa care se orneaza cu putina brinza sfarimata. Rezultatul e asta. ![]() De invatat din greselile altora: triunghiurile/patratele de piine sa fie putin mai mari, ca sa fie loc sa se puna amestecul de rosii. |
@ana,
mmm..super bune bruschettele.imi plac si mie.si eu fac uneori,dar finalul e putin diferit de al tau(ma refer la aspect).in rest,da.reteta este cam aceeasi,cu mici variatiuni.... e ingenios ca idee si tortul Monei,mai ales pentru ocazii festive.am insa o mica nelamurire:chestia alba de deasupra e smantana sau branza cu smantana?sau crema Mascarpone?cred ca este foarte bun la gust.... |
All times are GMT +2. The time now is 05:42. |