![]() |
Va astept cu drag.:)
|
Sunt fericita pentru ca am revenit acasa,litoralul mi-a ajuns pana peste cap si in plus o sa vina Kusturica si Kevin Costner in Arad yeah!!! :D:D:D
http://www.gandul.info/media-adverti...ro-iff-4807115 |
Sunt fericit cä mi-au intrat:
- o elevä la actorie (Hyperion) - doi elevi la regie (U.N.A.T.C.) (Si mai sunt si nefericit pentru eleva care mi-a picat la regie, DAR TOTUSI FERICIT cä s-a prezentat chiar mai bine decât cei doi colegi care au intrat! Da' ce sä-i faci, asta-i viata...) Acum, sä le cântäm: Welcome to the U.N.A.T.C.uuu... What a lovely place, What a lovely place, E ca un sicriu...! Sä te fut în U.N.A.T.C... Cä mi-e foarte fricä, Cä mi-e foarte fricä, S-ajung ca Soptericä...! :-S |
Pai, ce mai stai? Ia-tri elevii - pardon, studentii :P - si hai la bere cu ei!
|
Originally Posted by Pitbull:
Felicitări! Ţi-am [le-am, v-am?] ţinut pumnii. :P |
...ca vremea e frumoasa...nori gri, putin frig... :D
Judex & Halebardul v-am mutat mesajele la "in suturi" |
Sunt fericit ca m-am luat bicicleta. Semicursiera mountain, multe viteze, yummy! :)
|
Am parcul 23 aproape de casa si o alta casa la munte.
|
Am fost la editura care-mi datora de-o lunä încoace 1.500 RON - mi i-am luat, si de azi NU VOI MAI AVEA NICI O DATORIE!!! :D
|
De ani de zile tot achit la ele, asta era ultima transä! (Cu "sh".)
Acum sunt fericit si cä Drago o sä-si ia permis de port-armä, deci am de la cine s-o cer cu împrumut! (Arma, nu permisu'. De el n-am nevoie.) |
Nu pot spune că mă face fericită, dar mă amuză cât de creduli, naivi şi vulnerabili pot fi unii oameni. :D :))
|
pentru ca am reusit intr-un final glorios sa imi scot calul noutz pe doua roti de 1125cc la o plimbare mai lunguta to blow off some steam. i feel better than i did in days :)
|
Linistitule, you're my hero! That's my next step on two wheels. ;)
|
Originally Posted by silent_one:
Sa nu uiti de echipamentul de protectie. |
Originally Posted by redmen:
Nu uitam....imi e draga propria-mi persoana :)
Originally Posted by Dragomara:
Bag cand voi avea. |
Pentru ca plec in sfarsit la Paris!!!!!!!!!!!!!!!
|
Sunt fericit că mi-am regăsit motivul pentru care să merg, de plăcere, la şcoală.
|
Pt ca traiesc :p
|
Sunt fericita ca vine scoala :) [ nu de alta dar ma plictiseam ]
Sunt fericita ca o sa iau note mari la exmene , stiu de pe acum :)) [ nu ca as da bani ] dar invat Sunt fericita ca .. o sa ies din casa in curand . Avand in vedere ca eu nu pot sa stau o zi in casa , rar asta.. |
Sunt fericita ca maine mananc dovleac copt :))
|
All times are GMT +2. The time now is 09:58. |