![]() |
eheee... e greu, e greu... :(
|
O informatie de ultima ora, preluata din 3 surse, mi'a parvenit in urma cu 10 minute.Danone si chuckyson au fost vazuti impreuna si filmati.Nu.Nu erau la vanatoare de caini.Erau la vanatoare de femei.
Pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur neintamplatoare. |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Nu esti chiar cum ma gandeam eu................... eu mi te imaginam cu o fata mai matura cu parul lung si lins si slaba. Dar eram pe aproape nu? |
Originally Posted by FreakDoll:
Pufulet, gluma ta vine si cu un scenariu? |
You've been punk'd!
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
Originally Posted by matmircea:
Si eu vreau, inainte jucam cu unchiul meu, acum e plecat in strainnatate si nu mai am cu cine:( O punem de un amical?;;) |
ok putin mai tarziu :)
|
Originally Posted by FreakDoll:
e clasica |
Originally Posted by chuckyfan:
parul meu e drept tot timpul... acum am apelat la ondulator... si da-mi voie sa ghicesc... zici ca mi te imaginai cu fata lunga si slaba pentru ca sunt... >:) ? mda, poza e facuta acum doi ani... pe cand eram mai rotofee... acum sunt exact asa cum iti imaginezi tu ca sunt... adica... >:) |
am eu o idee in legatura cu sahul... ia bagati voi o partida, si castigatorul ma ia e mine... >:)
(nu va ganditi la prostii... ziceam sa ma invite la o partida de sah... ;) ) |
Da, o sa jucam astazi - you're next>:)
Sper |
Here is me
![]() Asta sunt eu plin de defecte si nici o calitate ... sau cine (ma) stie ... |
Daca te vad pe strada, te trag de maneca.:D
|
|
|
|
sunt perfecti pt. vremea de afara B-) :))
|
the last picture is the most bautiful...
dar si echipa de soc e bestiala... aaa... iar la prima, Edi ziceai ca il cheama? he's so cute... :"> |
bine zis...
hi, hi... ma tot mananca sa te intreb ceva... da nu, nu te intreb... ba te intreb: is Edi single? >:) |
All times are GMT +2. The time now is 06:32. |