![]() |
Birdy 9/10
|
Ne le dis �* personne (2006)
Un film care reuseste sa te tina in suspans pe toata durata lui.Castigator a catorva premii Cesar,facut dupa o nuvela,cu François Cluzet in rolul principal.De urmarit! |
... & scris/regizat d un tinar actor f bun - guillaume canet 8)
|
Right :P
|
Blade Runner(1982) 9,5/10
Foarte fain, mi-a placut jocul de lumini si atmosfera creata prin aceasta. |
Fight Club...un film pentru care nu merita sa fac comentarii
Cleaner Samuel L Jackson Jumper - o idee interesanta. |
The Eye (2008)
Mi-au placut ideea si efectele iar daca se lucra un pic cu lumina in casa la "vrajitoarea" aia de la sfarsit, i-as fi dat zece. Adevarat, nu a fost horror, dar poate ca daca era horror nu ma mai uitam la el. In schimb a fost un thriller reusit cu un scenariu bun. Am inteles ca este un remake dupa un film mai vechi si sunt curios sa le compar pe amandoua. Jessica Alba, in schimb, mi-a placut modul in care a jucat :love: |
Hana and Alice - Probabil ca a crea filme excelente si foarte diferite intre ele e unul din semnele unui mare talent. Dupa o drama oarecum autista (All About Lily Chou-Chou) Iwai a facut de data asta o comedie romantica cu adolescenti, care nu are nimic in comun cu reprezentantele americane ale genului. L-am revazut aseara a doua oara si cu siguranta nu si ultima. :love:
|
Sweeny Todd The Demon Barber Of Fleet Street
mi sa parut un film excelent un scenariu demential, costumatia tot asa, a fost cel mai bun film muzical pe care l'am vazut eu |
Azi am vazut Cry wolf.Finalul m-a lasat masca :D
|
Star Dust - mi-a placut mult de tot ;)
|
Sin City 10/10
L-am vazut cam tarziu dar nu-mi pare rau ca abia acuma s-a intamplat. Poate ca la 15 ani jumate nu as fi inteles mare lucru din film, asa ca mai bine mai tarziu decat mai ... devreme :lol: Cred ca o sa il revad de cel putin 5 ori pana la sfarsitul anului, atat de mult mi-a placut :oops: |
Originally Posted by wihay:
nu subestima pustii:)) nu am trecut de mult timp de 15 ani si credema ca am inteles 99% din filmele la care m'am uitat. Si nu m'am uitat doar la desene:) si mie mi'a placut sin city |
Hitman
Un film dragutel, atat :) |
sydney white - merge
it's a boy girl thing - simpatic :) |
Originally Posted by XamWaZ:
M-am referit la mine si la faptul ca la varsta aia nu eram asa de ... elevat si nu as fi inteles mare lucru daca m-as fi uitat acum 3 ani la film. p.s.: stiu ca pustii nu sunt de subestimat :D |
shadowboxer cuba jr. super film chiar misto!!! :D :)
|
Originally Posted by wihay:
ok:)..credeam ca te referi ca nu poate fi inteles de pustii de 15 ani ieri am vazut filmu The Bucket List e foarte bun filmul il recomand tuturor si tot ieri am avzut filmul "Bring it on" mie mi s'a parut o prostie. actori tineri, fara experienta, nu stiu interpreta rolul k lumea. mi s'a parut o pierdere de timp "Bring it on: all or nothing" mi se pare mult mai bun... si are aceasi poveste... |
De curiozitate, voi ce final ati vazut la sfarsitul filmului Sin City?
O varianta se termina cu Hartigan (Bruce Willis) in care el se impusca iar apoi o mai vedem pe mica prostituata (actrita din Fetele Gilmore - Alexis Bledel) cum intra intr-un lift la spital si se intalneste cu tipul tanar din incipitul filmului (secventa pe balcon). Am vazut pe dvd-ul cuiva o varianta fara secventa cu liftul. Pana la urma mai sunt si alte finaluri? (p.s.: mai sunt secvente din interiorul filmului schimbate sau adaugate). |
http://imdb.com/title/tt0787485/
Killer Pad (2008) 2/10 Mi-a placut filmul pentru gagicile alea trei, pentru bass-ul misto, pentru femeia grasa cu c@**t pe fata, pentru o mare discontinuitate in montarea cadrelor, pentru lumina de zi noaptea si pentru faptul ca a fost mai bun decat Moving McAllister. Ca sa va faceti o idee despre film, pe imdb, cu tot cu nota mea de 2(doi) nici macar nu a strans CINCI voturi yuck! p.s.: Nu stiu de ce dar tot ce mi-a placut mai sus in acest film, il face sa para un film idiot... N-am dreptate? |
All times are GMT +2. The time now is 01:40. |