Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Vreau sa fiu actrita (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85519)

irene marlyne monroe 25 Mar 2006 22:47

Originally Posted by Pitbull:

A participat la film în locotenent-colonel: asistent de regie, staturä medie, brunet, pär scurt, glumet. La filmäri a venit doar în ultima zi, si-l ajuta pe Leonard sä tinä lumina.
pupici.merci

ADICA SA TINA LAMPA DE LUMINAR :D ,DAR A FACUT UN REFLECTOR BUN A FACUT.DAR NU IL RETIN PRIN NIMIC DEOSEBIT,NU IMI DAU SEAMA CINE-I. ARE PARUL CRET?

Pitbull 25 Mar 2006 22:49

NU, DAR FURA RATA DIN COTET.
pupici.merci

Da, LAMPA DE LUMINAR o tinea. Ce m-as face eu dacä nu m-ai corecta tu pe mine, Irene...? Of-of-offf...
merci.pupici

irene marlyne monroe 25 Mar 2006 22:53

Originally Posted by GhitzaCartitza:

Sunt fata :D :D :D
E aproapa la fel de tare ca faza cu Pitburg :lol: :lol:
Te duceam acasa cu troleul mai draga. M-ai uitat :shock: ?

SI ESTI MIC SI GRASUT UN PIC?SI AI O ALUNITA PE FATA?LUCREZI CU PLIANTE?AI VENIT SI LA REPETITI?MI-AI LASAT UN NR.PT INTERNET-CABLU?NU PREA AI FIREA SA TE REMARCI PRIN CEVA,EH NU AI STOFA DE ACTOR ,SAU DE FAPT VROIAI SA FI PRODUCATOR?

GhitzaCartitza 25 Mar 2006 22:54

YO YO YO YO YO YO SUNT! Am fost desconspirat :shock:

irene marlyne monroe 25 Mar 2006 23:10

Originally Posted by GhitzaCartitza:

YO YO YO YO YO YO SUNT! Am fost desconspirat :shock:

CE MAI FACI SCUMPETE?ASA TE LUAI DE COLEGUTA?VEZI CA NU MAI AM NUMARUL ACELA CU CABLU POTI SA MI-L TRIMITI,.
PAI TU NU MA-I RECUNOSCUT?
TU AI TINUT LAMPA DE DE LUMINAT,HMM,LA FILMUL NOSTRU,PACAT CA CA A RAMAS CAM MORT FILMUSORUL NOSTRU ,SE MAI POATE FACE CEVA?DE CE NU IL TRIMITETI PE UNDEVA SAU SA IL ARATATI?MAI FACEM VRE-UNUL?MAI INCERCAM SA FACEM VRE-UN FILM?HAIDETI MAI IL POSTAM SI NOI PE CINEMAGIA?MACAR SA IL VEDEM NOI CEI DEW PE AICI,DACA NU A MERS NIMIC?ORICUM EU SUNT CONVINSA CA ESTE REUSIT ,ZINAND CONT NUMAI MODUL ,CONDITIILE SI MUNCA DEPUA,ENERGIILEACUMULATE.

NU-I CORECT CA DUPA TOATE ASTEA SA IL LASAM PER UNDEVA INTR-UN COLTISOR ARUNCAT.MACAR SA NE UITAM NOI.E PACAT E MUNCA NOASTRA,.TOATA SEVA NOASTRA,SI SA IL AVEM SI NOI UNDEVA POSTAT,ASA MACAR SA NU FIE UITAT.DACA TOT NU AVEM NIMIC DE CASTIGAT MACAR SA IL AVEM UNDEVA POSTAT AICI PE CINEMAGIA.

BeNnY 26 Mar 2006 11:41

Originally Posted by irene marlyne monroe:

adica am studiat la fac.de sociologie si asistenta sociala.

Hahahahahahahahahahahahahahahahaha

scuze.

Originally Posted by imm:

5.sunt cat de cat normala ca si ceilalti.

O, nu, you're oh so special.

In alta ordine de idei, pt ca chiar nu-mi amintesc, cine mai era acolo la intalnirea cinemagica cand a adus catalogu cu poze cu ea in (de)plina-i nuditate?

Bulumulu 26 Mar 2006 14:19

Originally Posted by BeNnY:

scuze.

so whats so wrooong with that? eh? :shock:

irene marlyne monroe 26 Mar 2006 16:02

scuze.

Originally Posted by imm:

5.sunt cat de cat normala ca si ceilalti.

O, nu, you're oh so special.

In alta ordine de idei, pt ca chiar nu-mi amintesc, cine mai era acolo la intalnirea cinemagica cand a adus catalogu cu poze cu ea in (de)plina-i nuditate?

A,AI DREPTATE SUNT FOARTE SPECIALA,DAR NORMALA CA TOTI PRIVIN FAPTUL DE A MERGE LA SCOALA,.TU CINE ESTI?POTI SA IMI DAI CATEVA INDICI SA IMI REAMINTESC?PUPICI!

BeNnY 26 Mar 2006 19:43

Originally Posted by Bulumulu:

so whats so wrooong with that? eh? :shock:

Absolut nimic. E o ironie fina si frumoasa, o avem pe our very own special olympics girl care se pare ca e socioloaga. Can't you see?

Bulumulu 26 Mar 2006 20:32

stii, IMM e un caz aparte (ca sa nu zic special) si dificil de clasificat ;) poate ne ajuta dansa? :happy:

irene marlyne monroe 26 Mar 2006 21:57

stii, IMM e un caz aparte (ca sa nu zic special) si dificil de clasificat ;) poate ne ajuta dansa? :happy:

dar toti suntem unici.si diferiti si valorosi pt acest lucru.
stiti facultatea se numeste de sociologie si asistenta dar are mai multe moduri de invatamant si specialitati.sociologie,asistenta sociala(pedagogie ,asistenta comunitara,penitenciara),iar licenta o poti termina pe psihologie sociala.eu am facut si sociologie si psihologie da sunt specialitatea asistenta sociala,ramane de vazut daca voi mai face continuare de studi sociologie sau raman asistenta soc.dar nu are imp.

RinTinTin 27 Mar 2006 15:52

Ce caterinca:)

irene, te phutzi? vreau sa te fac sa umbli cu salteaua-n spate dupa mine:)

GhitzaCartitza 27 Mar 2006 19:02

Maaaaaaaaaaaaaaaaama ce i-a ziiiiiiiiiiiiis-oooooooooooo :o !!!!!!!!!!!!!! Uaaaaaaaaaaaa!!!!! Magarule! O sa te traga de urechi :P sau de altceva :lol: ... Roaga-te sa fie de urechi ;) .

Nightwane 27 Mar 2006 19:05

te trage cu busele de toate cele...

irene marlyne monroe 27 Mar 2006 20:46

Originally Posted by Nightwane:

mai ce nesimtiti v-ati facut,oare cine persoana acea care crede ca ma poate face sa alerg dupa el cu salteaua in spate? :shock: :D o ai din aur??cu diamante pe ea si scrie pe ea mii si mii de orgasme?ma indoiesc!deci nu ai norocul asta!dar de ce?nu punem de o incercare?
mai bine ai dansa pt.implinire visului meu la emis.acea de care v-am vorbit

bai toate ca toate eu tot sunt ingrijorata de substanta acea,poate exagerez.,cineva mi-a zis ca mai demult se folosea arxenic.medicul mi-a zis ca nu trebuie sa imi fac probleme sunstanta se numeste FORSENAL.
am o rugaminte cautati voi pe internet si spunetim ce presupune,daca pot fi probleme.etcdaca e O CAUZA PT ALERGI ,intoxicatii.

irene marlyne monroe 27 Mar 2006 22:54

Originally Posted by Nightwane:

mai ce nesimtiti v-ati facut,oare cine persoana acea care crede ca ma poate face sa alerg dupa el cu salteaua in spate? :shock: :D o ai din aur??cu diamante pe ea si scrie pe ea mii si mii de orgasme?ma indoiesc!deci nu ai norocul asta!dar de ce?nu punem de o incercare?
mai bine ai dansa pt.implinire visului meu la emis.acea de care v-am vorbit

bai toate ca toate eu tot sunt ingrijorata de substanta acea,poate exagerez.,cineva mi-a zis ca mai demult se folosea arxenic.medicul mi-a zis ca nu trebuie sa imi fac probleme sunstanta se numeste FORSENAL.
am o rugaminte cautati voi pe internet si spunetim ce presupune,daca pot fi probleme.etcdaca e O CAUZA PT ALERGI ,intoxicatii.

ai mai m-ati uitat cand am nevoie de voi?cautati ce este forsenal ca cred ca am o alergie

BeNnY 28 Mar 2006 02:17

It's for the starving children.

irene marlyne monroe 28 Mar 2006 02:59

It's for the starving children.

eu nu ma simt bine.imi arde tot corpul si imi apar besicute si mi s-a inrosit putin pe unele parti ca si cum sunt intoxicata.eu am mancat si carne de pui darnu cred ca asta-i cauza.mi
s-a umflat si putin frumntea doar ca un cucui.uf .bacami-as picioare ce imi face o maseluta.oare ce as putea face?EI AM SIMTIT EU CA CEVA NU VA FI IN REGULA DE AM FOST SUSPICIOASA,sau sa fie doar psihicul meu de vina ca am gandit negativ?ARD TOATA,CORPUL MEU E CALD.

Bulumulu 28 Mar 2006 02:59

nu man, e un fel de otrava folosita pt eutanasie

irene marlyne monroe 28 Mar 2006 03:26

nu man, e un fel de otrava folosita pt eutanasie

MAI AUZIT CA LATRU,NU SUNT CATEA,SA FIU EUTANASIATA.NICI NU STIU CE AS PUTEA FACE,MA SIMT AIUREA,SI NICI NU VREAU SA VORBESC NIMIC CU AI MEI INCA NU VREAU SA SE SPERIE,SI APOI SPER SA IMI TREACA.
ATI CAUTAT SA VEDETI CE ESTE ACEA SUBSTANTA?DACA EA E DE VINA POATE A FOST CEVA INVOLUNTAR ADICA SA SE INTAMPLE CEVA POATE FARA SA FI VRUT,RISCURILE MESERIE ,SAU ..CE AS PUTEA GFACE SA MA DUC LA UN DERMATOLOG??SAU UNDE?

All times are GMT +2. The time now is 05:38.