![]() |
Săracu Alonso era cât pe ce să bată recordul de curse terminate în puncte că Grosjean și Hamilton, probabil geloși pe el, l-au făcut sandvici.
|
Cred că dacă eram în locul lui Hamilton îl luam la pumni pe Grosjean, nu doar îi arătam că e cu capul. Cât despre Alonso, a avut zile că au trecut chestii periculoase fix pe lângă capul său. Deci las' că e bine. :P
|
Trebuie sa recunoastem ca inceputul cursei ar merita repetat si in alte curse >:) Fara victime daca se poate .
|
Să nu exagerăm. Eu cred că Grosjean s-a crezut la bowling.
|
Nu-mi place Vettel dar trebuie sa-i recunosc valoarea . Dupa cum merg lucrurile , si anul asta tot el o sa fie campion . Sorry Hamilton :(
|
Daca mai erau vreo 2 tururi, finalul poate era altul. Hamilton a fost dezamagitor, Grosjean mi'a placut. Si Webber a facut o cursa buna, tinand cont de ce i s'a intamplat pe linia boxelor.
|
Schumacher a iesit din coma. Acum ramane de vazut cat de repede se recupereaza!!!
|
Originally Posted by iiii:
Da , in sfarsit stirea e adevarata . Ma saturasem de toate stirile alea mincinoase : MIRACOL , SCHUMACHER A IESIT DIN COMA '' .Dadeai click si vedeai ca ''e posibil ca S. sa iasa din coma in urmatoarele luni '' .Jurnalism de doi lei care s-a discreditat singur. :-& Cand am citit azi pe Prosport .ro ca Schumacher s-a trezit din coma , nici nu m-am mai deranjat sa dau click . Am facut-o mai tarziu, dar pe eurosport.yahoo.com . |
sincer sa fiu si eu eram mega sictirit de dezinformarea facuta de majoritatea siteurilor de stiri referitor la cazul lui schumi, daca mai are sanse , daca o sa mai fie om normal, speculatii
|
All times are GMT +2. The time now is 18:46. |