Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   The hottest women in the coldest month... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83512)

Ilila 15 Jan 2004 10:52

Cel mai corect ar fi ca in urmatoarele 16 meciuri sa fie inscrise 1 cu 32, 2 cu 31, 3 cu 30 etc... exemplu Demi cu Rosario

Dan Gerose 15 Jan 2004 10:57

La sorti

Mai bine trage la sorti, ca sa nu se supere fetele :lol:

TLD 15 Jan 2004 10:59

Originally Posted by Ilila:

Cel mai corect ar fi ca in urmatoarele 16 meciuri sa fie inscrise 1 cu 32, 2 cu 31, 3 cu 30 etc... exemplu Demi cu Rosario

Pai nu stiu cat de echilibrate ar fi meciurile... totusi 1 vs 32 mi se pare putin cam drastic... Totusi demi a zdrobit-o pe adversara ei... :roll: :lol:

crydead 15 Jan 2004 11:04

Merge 1 cu 17, 2 cu 18, 3 cu 19...etc
Vreau meciuri curate, fara lovituri sub centura si , cum am mai spus, cea mai buna sa invinga! :P

------------------------
Viitorul suna ocupat.

TLD 15 Jan 2004 11:11

Originally Posted by crydead:

Merge 1 cu 17, 2 cu 18, 3 cu 19...etc
Vreau meciuri curate, fara lovituri sub centura si , cum am mai spus, cea mai buna sa invinga! :P

Probabil o sa incep diseara sau dak nu maine... Mai astept sa-si mai exprime lumea parerea... Si apropo ce ziceti de demi pe nr. 1? :lol:

Ilila 15 Jan 2004 11:12

Originally Posted by TLD:

Pai nu stiu cat de echilibrate ar fi meciurile... totusi 1 vs 32 mi se pare putin cam drastic... Totusi demi a zdrobit-o pe adversara ei... :roll: :lol:

Ok atunci Demi cu Uma... dar ar trebui sa apara din nou poze, cel putin sunt citeva din "invingatoare" care nu le-am retinut sub nici o forma :P

TLD 15 Jan 2004 11:16

Originally Posted by Ilila:

Originally Posted by TLD:

Ok atunci Demi cu Uma... dar ar trebui sa apara din nou poze, cel putin sunt citeva din "invingatoare" care nu le-am retinut sub nici o forma :P

LA FIECARE MECI VA REAPAREA CEL PUTIN O POZA... MA MAI GANDESC DAK MARESC NUMARUL DE POZE... :roll:

regedit 15 Jan 2004 11:21

4 grupe de cate 4 .... si apoi 4 finaliste ....

parerea mea .

raptor 15 Jan 2004 15:23

Eu zic asa:32 de meciuri adica se divide cu....patru.Mda.baga meciuri de'kte patru-un fel de octosferturi sau Dumnezeu mai stie ce?

raptor 15 Jan 2004 15:24

Scuze,reg,nu ti-am vazut mesajul.Cum zice el.

Leonard 15 Jan 2004 15:32

votez pt propunerea cu trasul la sorti

THE VOID 15 Jan 2004 15:43

Da,raptor,trebe' sa fi fost taaaare greu sa-ti misti ochii peste ecran. :D
Cum sa se traga la sorti?Dintr-un cauciuc,poate?Si daca e spart?Pierdem vreo fetita pe drum si apoi ce?

Leonard 15 Jan 2004 16:01

alte propuneri:
a) sa se pastreze ordinea initiala a meciurilor afisate la pagina 1, iar meciurile sa fie 2 cate 2 (1-2, 3-4...31-32), deci fara sa se tina cont de clasamentul rezultatului primului tur (nr de ore in care s-a castigat un meci mi se pare nerelevant - au fost weekenduri, sarbatori in care lumea nu a mai intrat pe forum sa voteze), contand doar invingatoarea nu si scorul.
b) daca vreti sa se tina cont de clasamentul primului tur, sa se imparta in 8 grupe a cate 2 meciuri (deci 4 femei in fiecare grupa), in fiecare grupa sa fie cap de serie cate una din primele 8 (demi, naomi.... garner), celelalte 3 din grupa nu conteaza care sunt.

Gaandalf 15 Jan 2004 16:34

TLD fa tu cum crezi k e mai bine ... da' da-i drumul odata k vreau sa ajunga fete frumoase in final ... shi vreau sa votez ...

Edgar 15 Jan 2004 16:52

Da, baga puternic... deja m-am enervat ca au disparut 2 din favoritele mele. Da-i drumu' oricum ar fi! :evil: :lol:

TLD 15 Jan 2004 18:12

Ok! Nu pot sa bag doua tipe care au castigat cu 9-0 in primele 32 asa ca voi face tot dupa cum ma duce capul :lol:

1. Demi Moore vs Uma Thurman
2. Naomi Watts vs Lucy Liu
3. Laetitia Casta vs Elizabeth Hurley
4. Monica vs Natalie Portman
5. Thora Birch vs Rachel Weisz
6. Alicia Witt vs Kelly Hu
7. Claire Danes vs Rachael Leigh-Cook
8. Jennifer Garner vs Anna Paquin
9. Catherine Zeta-Jones vs Kirsten Dunst
10. Franka Potente vs Mila
11. Charlize Theron vs Salma Hayek
12. Angelina Jolie vs Denise Richards
13. Sophie Marceau vs Amanda Peet
14. Katie Holmes vs Dominique Swain
15. Keira Knightly vs Christina Ricci
16. Liv Tyler vs Rosario Dawson

Astea-s meciurile! Sistemul de vot s-a schimbat acum este cea mai buna din 21 (prima al 11 castiga ;)) Meciurile vor incepe in sens invers... Adik de la nr 16 spre nr 1... Cu alte cuvinte vom avea in prim plan de maine Liv Tyler vs Rosario Dawson ;) Obiectii pe forum la topic... Si despre poze... Hmmm.... Depinde cate poze bune gasim al fiecare... Dar va asigur ca una va fi sigur! ;)

Dan Gerose 15 Jan 2004 18:40

Hai odata !

Cand incepem, TLD ?

TLD 15 Jan 2004 18:42

Re: Hai odata !

Originally Posted by Dan Gerose:

Cand incepem, TLD ?

Incepem de maine dimineatza... Oricum acum o sa aiba mai multi timp sa voteze :lol: S-a marit limita!

Alex Leo Serban 16 Jan 2004 06:02

ok tld, e miine dimineata :) si eu incep - singur probabil :cry: :wink:
deci: with all due respect to her age, looks & demi-contribution to the art of the motion picture... my vote goes to...UMA!

TLD 16 Jan 2004 07:32

Ok! Sa purcedem! Meciu unu... Incepem normal adik cu nr 1. :lol:

Demi Moore vs Uma Thurman

Sper ca le stiti 'activitatea' filmografica! ;)

All times are GMT +2. The time now is 22:16.