![]() |
Pe net indiciile că e Ulzana's Raid sunt covârșitoare
Pun eu acuma alta: ![]() |
Si de cind e Cinemagia un etalon in ceea ce priveste celebritatea unui film? :-/ Mai ales cind notele-s date de toti trolli care vor sa se burduseasca cu puncte?
|
Sergiuuu?
|
Ok ceva mai multe informații...
![]() |
adica sa cautam pe net dupa replica?:) eu am gasit. sa pun raspunsul?:-?
|
Dacă tot cauți pe net căută direct imaginea, ce te mai complici cu replica?
Dar, da pune răspunsul și imaginea următoare de asemenea... |
ideea era ca: nu o sa ne ajute replica daca nu o recunoastem pe doamna din imagine. eu nu caut de obicei daca nu recunosc, dar acum eram curioasa daca se gaseste pe net replica
|
klaudya, daca nu ti-e cu suparare, am eu ceva:
![]() ps. filmul era Mean Girls (nu, nu l-am recunoscut :D) |
oricum nu puneam. imaginea e dintr-un film f. cunoscut?
|
ultra-mega-giga cunoscut! sau altfel spus, malombra nu s-ar uita la el nici daca ar avea un ak47 la tamplă! (just kidding, sper sa nu se supere malo)
|
doar nu e black swan
|
haha, charles, dacă şi în privinţa obiceiurilor nasoale aş fi aşa de ţîfnoasă ca şi cu fimele, probabil părerea mea despre mine ar fi aşa de bună, că m-aş supăra. da aşa, că sunt la ani-lumină de exigenţele pe care mi le recit zilnic fără nici un rost, i think i can take that without holding any grudge. :))
|
no, ala-i parfum!
![]() |
nu este B(T)S? nu să poaaaa. mie google îmi dă nu ştiu de ce fata cu balaurul tatuat, dar la cît s-a scris despre filmul ăsta, cred că şi dacă aş da search la coropişniţa din vale reads newspaper sub balcon, tot girl with the dragon tattoo mi-ar da. funcţie invariabilă.
|
BS? Before sunset/sunrise? :D
ultimul screen, ca nu prea mai am ce stoarce din filmul asta: ![]() de curiozitate, ce ai dat search pe google? |
ceva prea naiv ca să fie expus public. probabil de asta nici nu mi-a ieşit nimic :">
pentru un film aşa de cunoscut, stillurile alea arată cam prea abstract. |
charles eu nu recunosc nicio imagine. da-ne perioada, gen, ceva! daca l-am vazut iar ma oftic
@ Malombra: cum ai inceput sa vezi filme? suntem aici ca la asociatia alcoolicilor anonimi: ma numesc x si sunt dependent:)) |
The Rite?
|
Originally Posted by klaudya_e:
Probabil cauta filme pe imdb cu maxim 500 de voturi :P |
Originally Posted by Liviu-:
Ouch!That's kind of harsh but still funny!=)) |
All times are GMT +2. The time now is 14:22. |