![]() |
Chiar usor, si roman :) Edward G. Robinson
![]() |
Meneer Verhoeven si ramanem la capitolul "domni", chit ca e ceva mai simplu...
![]() |
Dr. Geiger?
|
Pentru mine e Inigo Montoya, dar fie :)
|
1 Attachment(s)
|
nu pot sa vad fotografia.
|
am reusit s-o copiez. louise brooks, cred ca multzi au ghicit.
|
![]() |
Seamana cu Marlene Jobert, dar nu-s deloc convinsa.
|
anouk aimee ?
|
dupa nasete, pare a fi barbra streissand.
|
Clar nu Barbra, si nici Anouk nu prea cred. Marlene suna tot mai realist, dar sa vedem ce zice (the) man...
|
and the winner it is im.kino. imi pare rau ca n-am postat o imagine mai dificila:D next time.
|
Next time it is...
Pana atunci, ![]() |
Parca seamana cu Leslie Caron la gura, la zimbet, dar nu poate fi ea, e prea batrina :)
|
Originally Posted by Im.Kino:
Nu l-as fi recunoscut in veci, deh nu l-am vazut de pe vremea Princess-ei Bride, dar ce personaj :)) Im.Kino, zi-mi si mie de ce i-ai spus Meneer lui Paul? |
Meneer = Domn in olandeza :)
Nu e Leslie Caron, dar doamna din imagine nu mai traieste (a murit cu putin timp inainte de a implini 100 de ani). |
Straight from The Birth of a Nation, Miss Lillian, I reckon...
|
si mie mi-a amintit la inceput de movie maidens, de mary pickford, dar n-am stat sa caut , m-am luat cu ale mele. nice job.:-bd
* dragutza lillian gish, chiar si la varsta senectutzii:"> :P |
1 Attachment(s)
|
E un regizor de origine egipteana ce are la activ citeva filme deosebite, unice in felul lor, in primul rind, ca atmosfera...
|
Cred ca Atom Egoyan! :-?:D
|
Cred ca ai dreptate.:D By the way, welcome to the game, Buster.:)
|
Sarut mana! Let new game begins! :P
|
buster, postezi imaginea aia sau nu?:D
|
![]() Si daca tot eram la capitolul regizori, sa continuam cu inca unul! Nu va dau prea multe detalii pentru ca e unul destul de cunoscut!:D :D :D :-/ |
michelangelo antonioni
doi dintre preferatzii mei ![]() |
Felicitari! Se pare ca a fost destul de simplu pentru tine! ^:)^
|
Danny Kaye si...?
|
Me thinks... Laurence Olivier
|
Acum doi din favoritii mei
![]() |
Powell and Pressburger of course...
|
1 Attachment(s)
Scot si eu unul din tolba cu favoriti
Attachment 258 |
Este unul dintre cei mai importanti compozitori de muzica de film in viata. A aparut, de asemenea, in citeva filme ale unui anumit regizor...
|
Pai spune asa! Badalamenti!
|
![]() |
tanti hoashca e tare urata si sunt aproape sigur ca fost si ea o actrita care arata onorabil in tinerete cu par negru ca abanosul:P sau e o regizoare pe care ar trebui s-o stiu.
|
Asa procedeaza de obicei Im.Kino, se bazeaza pe ravagiile Mamei Naturi de-a lungul anilor pentru a ne baga in bezna...:D
|
Originally Posted by Windom:
Tu esti tot timpul in bezna (vezi semnatura) asa ca ar trebui sa fie simplu pentru tine. :) |
Dragilor, mi se spune ca a aratat foarte bine. Parerea mea e ca nu prea conteaza. Ce-a facut ea cu manutele ei e mai important de orice 90-60-90.
|
|
Aduce un pic cu Ida Lupino...
|
@Windom: "manute" nu inseamna musai regie... e mai aplicat de atat.
|
In acting nu prea isi folosesc femeile mînutele (decît în cazul unui anumit gen de filme:"> >:) :"> ) Desigur, mai e scenaristica, dar nu cred ca-i indicat sa ne aventuram si în zona aceea, multi se plîng ca e greu şi numai cu actori...
|
Tocmai am urmarit The Match Factory Girl de Aki Kaurismaki si am remarcat figura unui actor a carui fotografie a aparut in acest topic.
Originally Posted by keepwalking:
Din postarile de mai sus reiese ca domnul din imagine ar fi Mika Kaurismaki, Im.Kino nu a negat, desi raspunsul era gresit. De fapt, este un actor care a colaborat si cu Mika Kaurismaki: SILU SEPPÄLÄ. http://images.google.com/images?q=si...la&hl=ro&gl=ro |
George Clooney, Joe Pesci, Will Smith.
|
Ce-i cu ei?
|
@corinka - ai dreptate, nestiindu-l pe Mika decat in varsta, nevazand Zombie si stiind c-a fost punkist, am presupus ca... you know the rest (am si dat indicii in directia Mika, which was worse!).
@Windom - am zis ca dupa composer poate merge si altceva, mai ales ca doamna e famous; dar ca sa trecem peste, iata indiciu - e monteur, lucreaza constant cu unul dintre cei mai mari regizori in viata si-a fost maritata cu un mare regizor. |
Scorsese's wonder woman, Thelma Schoonmaker.
|
Originally Posted by redmen:
Sa fie Joe Pesci cel din mijloc?! |
All times are GMT +2. The time now is 04:09. |