![]() |
Normal cä-ti place, cä doar e creatia mea. :sleep:
|
mai irene marlyne monroe ;)) trebuia sa te prefaci ca sunt banii tai :)) faceai o scena acolo k doar vrei actritza :D
|
irene, ai facut foarte bine, bag pariu ca faza era regizata de baiatu' lu' prigoana, te-a pus la incercare sa vada cat de corecta esti. Daca-i luai, ramaneai cu ei, da' altii nu mai pupai ;) Tine-o tot asa, fericiti cei... drepti, ca a lor e imparatia cerurilor ;)
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Pai trebuia sa-i ridici si sa intrebi in stanga si dreapta al cui e teancu`. Eu asa as fi facut. Imperios necesar ar fi fost sa se iveasca urmatoarea problema: sa zica mai multi ca lor le-a cazut; in acest caz, adevarul nu s-ar fi putut stabili si, in consecinta, conform legii nescrise: "ce se gaseste e al gasitorului", as fi ramas cu banii. :sleep: |
Deci, regulä:
NICIODATA NU MERGETI PE STRADA NEINSOTITI! Sä aveti mereu cu voi un însotitor, si sä vä uitati atenti dupä trecätori cäscati care scapä teancuri de euros. In clipa când vedeti un trecätor cäscat care scapä un teanc de euros, vä repeziti, îl luati, si strigati cât vä tine gura: "Care-ai scäpat teancu' de euros, dom'le?" Pânä sä e dezmeticeascä trecätorul cäscat care-a scäpat teancul de euros si sä zicä "eu!", însotitorul dvs. va zice primul: "Ba eu!" Deci, nu se va putea stabili poseorul. Deci, ce-ati gäsit si n-ati furat, numai Dumnezeu v-a dat. (S-ar putea ca si alti trecätorii sä zicä: "Ala io, äla io" (vezi mai sus), si atunci e si mai bine. Prezenta obligatorie a însotitorului va fi necesarä doar pentru orice eventualitate. Si nu fiti mârle, din teancul de euros, îi dati si lui de-un suc.) L.E. - Si uite-asa, am deschis pagina 62 (SASEZECISIDOI) a celebrului V.S.F.A. imemagic! Stati... :w00t: :shock: :o :happy: :) :D :lol: Tocmai am fost genial! :happy: Hai schimbäm numele revistei si siteului, în loc de "Cinemagia", (*)(*)(*)(*)(*) îi zicem "Imemagia"! :love::love::love::love::love: Vreti? :) |
ANUNT OFICIAL:
Incepand cu urmatorul urmator (apare pe 20), revista Cinemagia se va numi IMeMagia. In ea nu vor mai aparea Angelina Jolie, Nicole Kidman sau, Doamne fereste, Scarlett Johansson, ci Marlyne intrupata a doua oara, adicatelea IMM (fata, scoate si tu pozele alea cu tzatzele si posteriorul, ca noi deja am inceput sa paginam, si gaseste una bucata poza mare pentru coperta ;) ). In loc de cronici vom avea variante de scenarii in care sa apara actrita noastra fetis (IMM, ca sa fie clar) si vom introduce o rubrica de anunturi, "Se cauta regizor". Domeniul imemagia.ro deja a fost achizitionat. Noul site va avea un design revolutionar format din mii de fotografii ale lui IMM, reduse la dimensiunea de un pixel si colate inteligent. impresii la dacaaibanisivreisamafacifericitaokme...@imem agia.ro |
Yay!! :w00t:
Originally Posted by StefanDo:
Mantra se ortografiazä "okmerCipupici", nu "mersi", cä nu suntem la piatä. Corecteazä repede, cât mai e timp, pânä nu-ncepe sä ploaie cu e-mail-uri. |
draga, eu scriu mersi si zombie, sa fie clar!
Dar fie! :P |
Si EU scriu "mersi", dar aici e vorba de cum scrie comoara noasträ de IMeMeauä scumpä si dragä, nu zombiiiiile de noi!
|
Trebuie sa va reamintesc ca prima tentativa de acest fel a avut-o chiar protagonista noastra IMM care, la intalnirea cu forumistii din pub-ul 80`s, dupa ce si-a facut intrarea triumfala si s-a nimerit sa stea langa mine (eu n-o cunosteam pana la acea data), mi-a sugerat sa apara pe coperta Cinemagia; eu impresionata de la bun inceput - chiar de la aparitia artistei noastre, am ramas fara cuvinte la aceasta propunere, masca, bouche bee, interzisa etc etc - astfel incat nu am fost in stare sa-i dau vreun raspuns. Dar iata ca timpul indreapta lucrurile si ca nimic din ce a ramas nerezolvat nu se perpetua astfel... |
Originally Posted by Pitbull:
CAH !!! :sleep: |
Asta ce hidrocarburä, sau carbohidrat, în mä-sa, e? :? Cä eu eram bioxid de clei la chimie. :((
|
Originally Posted by Gloria:
|
Originally Posted by IMM:
As they say, "La barza chioara...". |
salutare,chiar e pe bune toate astea?adica vorbiti serios?
ar fi super si atunci mai vin cu o idee,o propunere daca merge treaba si e pe bune atunci imi oferiti si bani pt prestatia imagini mele?adica facem totul si oficial in acte etc si asa va fi o forma de venit pt mine mai usor fara a ma obosi prea tare si deci sa imi fie bine sa merg mai departe sa imi termin si studiile si sa numai fie dificultati in nimic etc. inca ceva intrebare se va folosi numai imaginea,poze,sau si continutul de pe forum?adica se poate sa fie intr-un mod atunci anonim,adica sa nu se stie ca eu cea din imagine vb toate cele care imi trece prin cap,gasiti voi o legatura ,o modalitate eficienta, apoi eu propun asa in legatura cu continutul,sa postam enunturi optimiste ,solutii ideale de solutionare,si lucruri cum ne-am dori sa fie,sa ne ocupam si de persoane vulnerabile(cu probleme de orice natura,economice,sociale,umane,de sanatate,spirituale..s.m.d)si modalitati de solutionare,echilibrarea lor ceea ce denota o societate echilibrata fara probleme,civilizata,evolutie=oameni fara probleme. caci societatea influenteaza omul si omul prin actiunile sale influenteaza societatea.asa ca o baza solida ,sustinere a persoanelor cu probleme vine in insasi ajutorul societatii,omenirii.aici as propune sistemul,statul bunastarii sociale ridicata asisgura satisfacerea tuturor nevoilor omenesti,dorinte,etc,prin o serie de modalitati,bani pt toata lumea care sa permita o bunastare economica onorabila ,asigurari medicale pt toata lumea,tratamente gartuite analize gratuite pt toat lumea,si tot ce este necesar pt a trai normal,fara a avea grija zilei de maine sau sa luptam pt existenta,caci asa ne epuizam valorile,si insasi importanta noastra pe acest pamant ceea ca suntem fiinte umane,unice irepetabile si deci d-zeu nea creat pt a evoluaa.altfel crea roboti si gata,dar nu aveau trairile noastre si putinta de a evolua etc. si deci noi nu ne epuizam pt niste nevoi elementare/primare ci ne focalizam energia spre cele superioare de realizare,creatie,evolutie etc,ceea ce vine tot in folosul umanitatii. bine se poate zice,pai daca vom avea totul asigurat,banii etc si tot ,oamenii nu vor mai muncii,dar este gresit insasi prin natura noastra suntem intr-o continua miscare,inovatie,progres,transformare etc.si deci ar vrea ceva mai mult,acel ceva mai mult insemnand evolutie,nou asta e parerea mea,iar cei care intr-adevar au nevoie de sustinere,este foarte bine venita aceasta modalitate,pt ca ei nu vor fi nevoiti sa se chinuiasca sa traiasca,ci efectiv sa traiasca normal,ceea ce echilibreaza societatea,.este inadmisibil,ca o persoana de ex.bolnaviaora care nu are normalitatea de stare,energie ca a unui om normal sa se chinuiasca si sa munceasca pt a supravietuii,adica in loc sa se amenajeze,ingrijeasca ,sa munceasca pana se epuizeaza si moare?atunci la ce bun,doar ca te mai chinuiesti ceva timp,o perioada?NOP NUnu este posibil asa ceva trebuie sa fie modalitati de sustinere pt toate formele de afectiuni fie ele tratabile sua nu,dintre cele mai periculoase sau mai putin. deci sustinundu-le este posibil chiar sa se refaca persoanele si sa isi continue viata etc.dar sa vina solutiile salvatoare,eficiente. asta era parerea mea,viziunea mea,puteti sa veniti cu alte idei pro sau contra,sau altele mai bune ,iar cheia este cooperarea i in bine intre noi .comuniunea,solidaritatea,egalitatea,libertatea,fr aternitate-DRAGOSTEAetc. asa ma mai si descarc si imipun in aplicare si masterul de management strategic si dezvoltare sociala.etc. multumesc pt cuvintele si ideile voastre frumoase. |
Oameni ne-am fäcut! :happy: :happy: :happy:
Bun, hai cä pânä-n 2009 mai e timp. Dupä ce reformäm Cinemagia, transformând-o în Imemagia, pasul urmätor: vizäm presedintia. Ne înscriem ca partid politic si o sustinem pe Imeme la prezidentiale. Cä tot e trendy: Segolène, Cristina, Hillary - la noi, Imeme. Mergem la sigur. I-Me-Me! Presedinta noasträ e! I-Me-Me! Presedinta noasträ e! Hai, everybadea! |
:D sa fie toate bune si sa avem sanatate si vom mai vedea ceea ce se va mai intampla.oricum voi ati fost alaturi de mine si sunteti in toate momentele,m-am descarcat,nu stiu efectiv pt mine a contat si conteaza
|
|
La loc comanda.
Päi m-am TAMPIT! (Acu' sä vezi jubilatii dincolo, pe mocofan... Lasä, nu-i nimic, ce nu face omu' pentru patrie?) Päi eu sunt MONARHIST! Cum am putut s-o propun pe Imeme presedintä - mm?! :x Bun, facem altfel. Acus tre' sä vinä Collins acasä si-i e foame. Deci, dupä ce-a postat ineptia prezidentialä de mai sus, m-am dus sä curät cartofii. Si cum curätam eu cartofii, am cugetat si am pus tara la cale (la propriu!). Deci, vine asa: Eu am fost coleg de facultate cu Printul Radu, pe vremea când nu era print, ci student la actorie, si nu-l chema Hohenzollern-Veringen, ci Duda (da' nu era o dudä, era chiar un tip foarte OK, si am rämas amici). Vorbesc cu el, sä vorbeascä el cu celälalt print, Printul Nicolae, care cât are acuma, vreo douästrei de ani, nu? Cam asa ceva. Tocmai bun de însurätoare. Unchi-su, Printul Radu, o sä-i spunä: "Bäi Nicusor, fii atent, a zis Pitbull sä te însori cu Imeme!" Asa cä Printul Nicolae o sä se însoare cu Imeme, si Imeme ajunge Regina României! Gata. Vedeti ce simplu a fost? Imeme, pentru cä te-am aranjat asa de bine, mie-mi dai Pelesu', OK? OK, pupici, merci. :sleep: :happy: |
(bineinteles, IMM mama vitrega si hot, Collins-scenaristul de Cannes sau Oscar iar Pitbull e Pitbull, ce-s mai? Un fel de lup singuratic, un fel de El Chivo din Amores Perros :D ) |
Bäi, tu n-ai înteles nimic! :shock:
Ce pana mea sä caute Imeme la noi în familie, când ea va intra în FAMILIA REGALA? Va fi sotia Printului Nicolae, viitorul Rege, si Regina României! Avem asa: Regina Elisabeta (Carmen Sylva) Regina Maria Regina Elena Regina Ana de Bourbon-Parma Regina Imeme de Cinemagia-Forum Plus, evident, Zizi Lambrino, Zizi Bostan, Lupeasca si Ursuleasca. Deci, e clar, da? Sä nu mai avem discutii. :hmm: |
|
Casä de piaträ!
Imeme, dupä ce-ajungi reginä, voi îi cununati - tu si Nicu. |
mai chiar ca ma zapaciti de tot asa ca faceti-ma sa inteleg si eu cum stau lucrurile
adica cam ce e in capul vostru adica sa inteleg ca m-am nascut cu calitati deosebite pt a fi deosebita sau pur si simplu se poate face sa fiu deosebita,adica daca ma face cineva anume? si care e faza cu printul sigur vom fi impreuna sau numai conteaza cu cine voi face pasul cel mare? cat sa il mai astept pe printisor ? sigur va veni sau caut eu pe cineva?ca eu deja am nevoie de afectiune si de un suport in tot si de cineva alaturi etc.dar ramane de vazut,sa fie jumatatea mea sti pib ca nu gandesti deloc rau? |
|
:D mmm eu oricum ma cnsideram tot timpul speciala,dar poate nu exageram
eh poate si la nasterea mea a stralucit o stea,care va fi calauza mea,oare ce destin voi avea? hai ca o dam in basme!macar sa imi fie bine si sa fiu fericita si voi la fel |
Brätianu l-a adus pe tron pe Carol I.
Eu o voi aduce pe tron pe Imeme I. Gata. Simplu, nu? |
Imemé I. Apoi romanizam numele ca "Irina de Romania". Si poate sa publice poezii/extrase de pe forum/poze cu ea insasi topless sub pseudonimul "Marlyne".
Ma tem insa ca implicarea in idila dintre Neuptolem si Yags sa nu dauneze imaginii casei regale, ca dup-aia trebuie exilata la Neuwied, sau cine-stie-unde. |
:)
imeme ma duce cu gandul la intreprinderi mici si mijlocii... dar si la meme stoica... |
Originally Posted by Proletar:
Pe toti ne-a dus... Pe toti... L.E. Oh... Ancor ün paj... ün nuvel paj... la soasantroaziem... |
Voteazä P.D. pentru P.E.!
Voteazä DA la uninominal!! Voteaza I.M.M. - Irina Marilyn!!! http://www.vdttinar.ro/index/browse/first/42 |
Hopa! :w00t: |
A inceput campania hormonala!
|
Chiar asa pe fata domnu' Pitbull ?
Ma astept sa sara peneleii si pesedeii imediat la gatu' matale... Dar totusi pozele care apar pe linku' ala o infatiseaza oare pe adevarata IMM sau este doar o diversiune? Sau .... |
O, domnu' Cornel, dar încä nu erai matale cinemagician, az-primävar' când suptsemnatul, împreunä cu Bagheera, Airlight si alti confrati, cumbäteam p-aciia pentru referendumul din 19 mai (topicul mai e si-acum, la Cafenea, pe-o paginä mai încolo). Deci, nu-i nici un secret - domnu' Pitbull merge-ntotdeauna pe fatä, nu cu sosele, cu momele.
Cât despre pozele Imemegistice, EA este, si nu alta - cäci nici Imemeul nostru nu umblä cu diversiuni. Votati cu încredere! |
what's so special about them? te rog, spune-mi si mie 5 persoane din partea superioara a listei lor pe care le recomanda CV-ul sa ia decizii la nivel european! cu tot cu scurte explicatii. |
salutare,deci sa nu ma confundati cu nimeni sunteti inteligenti si votati la irina marilyn http://www.vdttinar.ro/index/userdetail/iduser/1423 mai cautati prin paginile celelalte
as vrea sa depasesc 2000 de voturi caci avea deja una 1666 si mai sunt vreo doua zile asa ca spor la treaba .pt a avea eu sansa sa castig.. |
votati-ma de mai multe ori ca se poate daca iesiti din pagina si reintrati deci cat mai multe voturi inseamna sanse pt mine
|
Respect alegerea dvs. stimate domn Pitbull in ceea ce priveste pasiunea pentru diriginte si clasa lui portocalie, dar eu unul (nu stiu altii cum sunt) nu vad rostul unor dezbateri politice pe un forum de cinematografie.
Desigur ca niste incurajari pentru a merge la vot nu ar strica, tinand cont ca se estimeaza un absenteism periculos. Dar sa nu ne speriem prea tare, ca nici fratii nostri (din UE) polonezi si unguri nu s-au ingramadit la urne cand au ales parlamentarii care sa-i reprezinte in Parlamentul European. |
dar tu ai doar 256 voturi si un rating de 1,9 ... asa ca sper sa gasesti (undeva) macar o urma de realism |
mai exista o solutie!
am observat ca daca se intra se voteaza se iese din acea pagina apoi din nou se intra si se poate vota,deci puteti vota de mai multe ori. |
adica ne instigi la frauda electorala. :x iaca pe cine sustine musiu Pitbull! 8) |
pai, atunci de ce nu stai tu toata ziua la computer si te votezi singura? |
Si-atunci, aici în topic cine ne-ar mai scrie nouä?
Nu, nu - e foarte cu cap gânditä treaba! Noi votäm, ea ne scrie, si toatä lumea câstigä. (Deci, nu e fraudä - cä la fraudä, cineva musai pierde.) |
hai, herr pitbull, nu te fa ca ploua: raspunde-mi si mie:
Originally Posted by Supastar:
|
Nu mä fac, bre, cä plouä, mi-au luat ochii mesajele on-topic.
Räspunsul: pe moment, n-am timp sä-i iau la puricat, si nici nu mi-e strict necesar. In faza asta, ai nostri nu vor aduce nici un big change acolo - e de-abia începutul, acomodarea, etc. In schimb, rämâne acut imperativul intern: europenele astea vor stabiliza trendul pentru legislativele noastre din 2008; iar acolo, orice observator lucid vede cä P.D.-ul si P.L.D.-ul sunt cele mai mici dintre rele. Evident, de alde P.S.D., P.R.M., P.C. si P.N.G. n-avem ce vorbi. Singurul discutabil ar fi P.N.L.-ul - dar dupä ce-a fäcut în legislatura asta, e clar c-are nevoie de o vacantä binemeritatä, sä-si mazileascä Cälinii, Crinii, Oltenii, etc., sä-si asume pulpa, sä, sä, sä... Pentru o analizä mai en detail a conjuncturii politice, vezi topicul "I'll be back", de la Cafenea (fondul problemei a rämas întru totul actual; îl gäsesti pe paginile mai de din colo). DAR, în principiu, ai dreptate: e cu atât mai bine, mai onest si mai responsabil, ca oricine încä nu e pe deplin lämurit, sau extrem de scrupulos, si are si timp cu carul, sä le pritoceascä C.V.-urile. Asa fäceam si eu, prin 1990-92, când majoritatea (atât oameni politici, cât si partide) erau niste ilustri necunoscuti, sau în orice caz foarte controversati, si cu toti de-abia învätam sä ne orientäm. |
Originally Posted by Proletar:
mai salut pai uite cum sta treaba nu cred ca conteaza cum ai voturile ci sa le ai,adica cine e cel mai buna adica are cele mai multe voturi inseamna ca este si inteligent ,asa ca eu o trec la modalitate inteligenta de a vota,daca eu mi-am dat seama si nu si altcineva ce mai conteaza? apoi eu m-as vota si singura dar cam toata ziua am avut de umblat si acum sunt la master la cursuri asa ca pana diseara la ora 21 nu pot vota decat acum pana intru la curs. iar apoi tot stati pe net si daca nu aveti ceva mai imp de facut contemplati pozelel cu mine si ma votati. eu va scriu iar voi votati amuzant nu? ok ramane de vazut cu voturile vreau sa fiu eu cea selactata,ca decizia o ia ei tinand cont si bineinteles si de voturi dar si mai ales parerea lor persoanale.ok hai ca mai bag cateva voturi pupici merci. |
Imeme, n-ai bägat destule - mai bagä! Ce putin juma' de kil.
Hai, cä disearä poate vin si eu cu-o pungä de-aia de 50 de bani, de la tarabä - plinä. OK pupici merci. |
off
Din pacate argumentele lui Pitbull in favoarea PD-ului suna asa: "ai mei sunt mai destepti, cinstiti si frumosi decat ai tai" Atunci cand nu esti suficient de documentat si nu ai toate argumentele la tine, efectul de a sustine pe cineva sau ceva (aici PD pt PE) se transforma intr-un balon de sapun si chiar devine un demers negativ. on Eu in locul lui IMM m-as ocupa mai mult de master decat de prostelile astea adolescentine. |
off
Nope. "Ai mei sunt cei mai prosti - si morti, pe deasupra." (P.N.T.C.D.; ce sä fac, ästa-i adevärul). Pe vremea când exista Alianta D.A., eram (evident!), mai apropiat de P.N.L. (chiar mi-era ciudä cä fuseserä nevoiti sä se alieze cu P.D. - mläditä desprinsä din vechiul F.S.N.). Deci n-am rämas cu "ai mei", ci cu cei care (spre surprinderea si dezamägirea mea) au rämas mai apropiati de programul pentru care votasem în 2004. "Ai mei" s-au dat cu P.S.D.-ul si legalizeazä coruptia si hotia. Pe scurt: "Ai mei sunt cei mai räi - si hoti, pe deasupra." (Cum spuneam: argumentele sunt expuse pe larg în topicul "I'll be back" din Cafenea. Doar n-o sä le repet si aici.) on Las-cä se descurcä ea. ;) |
All times are GMT +2. The time now is 15:05. |