![]() |
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) politruc!!!!!! doamneeeee mor de ras aici.... de cand nu am mai auzit termenul acesta =)) =)) =)) =)) 10 puncte paul
|
Originally Posted by paul_aramis:
Nici nu am sugerat ca-mi tii deci nu, nu e logic. Dar o punem si pe asta in categoria afirmatiilor specifice tie.
Am tratat deja subiectul pragului. Ai niste restante in materie de argumentatie. Ce-ar fi sa le atingi pe alea inainte ? Hai ca nu-i greu. Daca le-ai uitat pot sa te citezi ca sa iti aduci aminte. Inca o chestie, iti aduc aminte ca nu ai trecut inca clasa a 8-a deci invectivele tale ironice oricat de destepte crezi tu ca sunt, nu depasesc nici ele clasa respectiva. |
Originally Posted by Redy:
cu ce l-ai tratat? |
Pai vezi prietene ca nu ai nimic in spate ? Aroganta ta se rezuma la trollism, atat.
Deci nu ai gasit citate d-ale mele "anti liberale" ? Eh, mai cauta. ;) |
ete fix pix, că n-oi avea altceva mai bun de făcut decât să stau să-ţi scrum ţie mizeriile. mai bine stau pe canapea.
şi cu ce ai tratat pragu' ăla? |
In timpul in care ai scris postul de mai sus puteai sa rezumi ce am zis eu. Nu poti si nu ai cu ce, nu ca nu vrei.
Ultimele tale posturi sunt trollisme pure. Ai ajuns sa scoti cuvantul "tratat" din fraza si apoi sa ii asociezi alt sens si sa ma intrebi o aberatie si acum imi ceri sa te iau in serios. :)) Jet troll-ule. |
Fa gura mare si o sa-ti aratam. Tine-te bine, suntem 8 milioane si ceva de oameni. |
a nu, nu cer nimănui să mă ia în serios. nu am asemenea pretenţii poate alţii, pe la alte mese...
na, dacă nu îţi place ce, atunci întreb altcumva: cum ai tratat pragu' ăla? da' ai habar cum arăta el înainte să fie infestat de bacilu' pesede? |
Poti sa stai linistit, nu te ia nimeni in serios. Esti un troll si atat. Ai fost amuzant pe alocuri si mai ales cand incercai sa faci o matematica gimnaziala. Funny shit right there. :))
Nu ai mai adresat nimic ce are legatura cu subiectul de ceva timp, intrebarile mele fiind punctuale si in legatura cu subiectul in cauza. Nu, tu ai tras-o pe margine spre trollisme. Ai intrat in rosu acum ca Base al tau mai sta pe bara un pic ? Iti aduc aminte ca esti offtopic pe threadul asta de ceva timp si ca ar cam trebui sa te intorci in a modera ce stii tu mai bine, adica: http://www.cinemagia.ro/forum/showth...light=dadaisme Daca nu esti interesat in a da rapunsuri atunci abereaza pe alte meleaguri unde nu este nevoie de asa ceva. Ti-am dat link. Du-te si nu te mai uita inapoi. |
Originally Posted by danonino:
Originally Posted by Redy:
băsescu poate să stea pe bară liniştit, oricum mai trece ceva timp până se liniştesc toţi papagalii ăştia cu creastă roşie. |
Ce coincidenta, o dai cu pesedeul in sus si in jos. Erai si tu un pedelist inflitrat aici ca troll si acum ai iesit la suprafata. Te faci ca nu intelegi ca 7.5 milioane i-au dat cu jet, oricat de mult l-ai iubi tu si ai vrea sa fie invalidat referendumul pe o minciuna si numere false. Asta e, cauta-ti un alt idol, de preferat uns de Basescu.
Vorbeste cel cu creasta portocalie pe fund. PS: Unde sunt lucrurile alea anti-liberale pe care le-am spus eu mincinosule ? |
No , paul / a eu chiar credeam ca tu nu esti batut in cap cu batu` da m-am inselat. Spiritul meu de ferentexas-rahova ar vrea sa te injur , spiritul meu de om civilizat ma face sa-ti arat ca esti baut in cap cu batu. Eu militez p-aci ca suntem 20 de milioane peste tot in lume , peeeeeeste tot si in Guatemala , Sierra Leone si Timbuctu , din aia 20 de milioane , 16 au drept de vot. Understand? dreaqu`? W__t F ....No , twinsen a mestecat p-aici cand a scris un spaniol care a facut scoala in Romania de rau de guvern & parlament de parca nu ar fi scris 1-2-3 ziare ci toate. Acum cand pana si germanii spun ca Basescu trebuie sa-si dea demisia e asa linistee.. Du-te amic /. prietena in tara laptelui si suge de la caini , chiar n`ai treaba.
Chestia cu jos basescu...bai tu preiei modelul lui Zeus , te sucesti din zi in zi. |
Originally Posted by reivan:
militezi un rahat. rezultatele provizorii ale recensământului din 2011 zic că în ţară sunt 19 milioane (19.042.936 mai exact) iar afară încă cel puţin 0.9 milioane (910.264 conform datelor). deja suma totală e de aproape 20 de milioane, la care se adaugă un estimat de cca. alte 2 milioane, respectiv cei care au plecat cu căţel cu purcel şi nu a mai avut cine să îi declare. ţi-a intrat la dovleac? face vreo 22 de milioane de cetăţeni români au ba? iar ca răspuns pulifriciului gata oricând să sară la gâtu' oricui nu e de aceeaşi părere ca el, bă sugaci pesedeu', înainte de a avea nesimţirea de a cere cuiva să vină cu dovezi, ar trebui să-ţi argumentezi inepţiile pe care le postezi. o tot tragi în sus şi-n jos cu pragu' da' eşti complet pe dinafară, dai din cioc repetând aberaţiile auzite de la alţii: inteligentule, pragul pentru validarea referendumului nu a fost modificat niciodată, de când a fost adoptată legea, adică de 12 ani. articolul în cauză a fost modificat o singură dată în ceea ce priveşte baza de aplicare, de către PDL, dar fără a aduce modificări de natură a avantaja PDL. înainte de mă trimite pe mine să citesc, pune dracului mâna şi te documentează, să nu fi prins cu izmenele-n vine. |
Calm amigo. Rezultatele partiale la recensamant sunt un fel de labe. Stai calm ca s-au numarat si o parte din cei ce-s plecati in strainatate dar eu case in Romania , prin intermediul rudelor , eu am facut asta. Si inca o data , daca tu crezi ca inca suntem 22 de milioane prin toata lumea...8-} |
ai nevoie de ochelari sau vrei să scriu mai mare? uite să te ajut: ăia 900 de mii declaraţi de rude ca fiind plecaţi în străinătate nu sunt incluşi în cele 19 milioane. deci deja sunt 20 de milioane, plus ăia pe care nu a avut cine să îi declare (ca în cazul meu: doi incluşi în referendum şi 13 nu). iar rezultatele sunt provizorii pentru că încă nu s-au finalizat toate filtrele ce se folosesc la raportare. dacă or să fie diferenţe, or să fie de câteva sute de mii (una sau două, în minus sau în plus) |
Esti prost. Am deja sentimentul unui deja-vu, imi place, sa-l mai am inca o data. Esti prost. 7.4+0.9=8.3 milioane de oameni care au votat, care s-au prezentat pentru a lua o decizie, iar ei sunt ignorati. In legatura cu inmultirea, stai linistit, ne-am invatat lectia, tocmai d-aia ti-am si spus sa deschizi gura. |
No ma paul; eu nu inteleg cum mai poti da tu lectii dupa ce arati ca esti forta-n matematica. Du-te la universitate ca te vor profesor toti rectorii din capitala +Oxford.
Dar , nu uita , suntem 22 de milioane si la vot au fost doar 5 , nu 7,5 doar 5. |
Originally Posted by danonino:
am recunoscut deja că sunt prost, găseşte alt apelativ. însă bă trici-flici, doar 7.5, că restul v-au dat eject. ce căcat poţi să înghiţi, să-ţi insuşeşti şi voturile alora de au votat împotriva ta. băi ameţeală, pune şi tu mâna pe Constituţie şi mai citeşte şi după aia vino şi dă-mi lecţii de democraţie
şi să plec de pe canapea? nu face. în afară de asta, ai vreun argument care să susţină în vreun fel că suntem mai puţini de 20 de milioane de cetăţeni români? de abia aştept să-l văd. başca că acuma, după ce diverse instituţii ale statului, aflate într-un fel sau altul în subordinea guvernului, au început să-şi dea cu listele în cap, numărul cetăţenilor români pare să crească de la o zi la alta: CNAS zice 20.5 milioane. plus ăia de afară, batem 23 de milioane ca popa. ceauşescu ar fi mândru! da' să ştii că m-ai făcut curios cu presa aia germană. să fie vorba de DW oare? ei sunt ăia care îi spun lui băsel să plece? |
Ma eu am un argument , chiar mai multe. 1. Avortul e legal , multa lume face avort prea putini copii. 2. in fiecare an din 2000 incoa` populatia tarii scade cu 200 de mii. 3. CNAS a facut cate o fisa pentru fiecare roman inscris la un medic de familia , asta incluzandu-i si pe cei de afara . Au psus deasemenea ca-s 16,5 milioane oameni cu drept de vot in toata lumea , ca altfel nu ma mai certam cu tine daca ziceau ca-s doar in Romania 16,5. 4. Mad bro ?:| Cat despre cauza cu oamenii care au dat jet..Cred ca 50 % dintre ei nu au stiut intrebarea si au pus nu crezand ca voteaza da , si nimeni nu da jet nimanui exercitandu-si un simplu drept constitutional. |
Esti prost, mult prea prost. Referendumul, cu toti participantii lui (8.3milioane de oameni) si rezultatul lui este ignorat. |
All times are GMT +2. The time now is 04:00. |