![]() |
Originally Posted by indiferrent:
esti cumva inghetata? |
Originally Posted by klaudya_e:
|
Originally Posted by rvn:
|
chiar ai dotare? la partea din fata..ma refer... |
eu? vaiii, sa-ti fie rusine ca intrebi. eu credeam ca se observa ca am. daca nu era evident, o spun acum, sunt cel mai mare:))) scuze, cel mai tare.
|
din parcare? ma gandeam eu...parcarea aia de lux de care tot incercai sa ma convingi ca se gaseste in Cluj si este ieftina ca braga. |
iar confunzi parcarile de ocazie din austria cu parcarile cu abonament din romania. o parcare e ieftina, indiferent cat de sarac sunt eu. daca vrei sa te contrazici cu mine mai bine zi ca nu exista, nu ca e scumpa.
|
Originally Posted by klaudya_e:
habar n-am... nu eu i-am facut. i-a facut viitorul sot, dupa cum spuneam. si uite, a iesit in oras iar eu am uitat sa il intreb. of, of:)) |
si mare si tare? oh, visul...8-> |
Libe, pentru sanatatea ta, sper ca ai mincat mai intii ciresele. :)
|
ah, ciresele... ce gustoase au fost... pai, eu oricum ma hranesc numai cu "frunze"... ciresele au fost desertul:))
|
Hai sa va mai omor si eu cu niste poze :))
Tinind cont ca eu gatesc in citeva saptamini cit gateste rvn intr-o zi, nu pot pune poze prea des, dar mai si gatesc ;) Acum citeva saptamini am facut o crema de zahar ars cu mere caramelizate si cu whisky, a iesit o nebunie. Am uitat sa pun alcoolul in compozitie, cind ar fi trebuit, asa ca l-am turnat la sfirsit, peste tot ce era in tava :)) ![]() ![]() Apoi, acum citeva zile am facut un fel de ghiveci cu shrimpi, dar nu cu sos, ii zic eu ghiveci, dar totul este calit f. putin si am pus niste sos de soia cu ginger la sfirsit si alte condimente de la inceput, adica the usual: coriandru, putin turmeric, mai mult ginger, usturoi o multime, ceapa verde. Se face super simplu cu orice ramasite de legume ai in casa. ![]() |
deci, m-ai omorat!
arata super,super,super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! miam miam miammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm p.s.eu am gatit ardei umplut astazi |
ti-a mai ramas wisky? asa, macar pe fundul tavii...B-) =P~
|
|
rvn, numai tu sa faci victime? :))
Libe, iti dai seama ca n-a mai ramas. ;) |
uh, pacat.:( acum sunt trista...:( :( :(
|
Originally Posted by anaemona:
dar nu stiu..trebuie sa caut in magazinele de mirodenii sa vad daca le gasesc. |
rvn, pune pozele cu ardeii :) de cind ai facut sarmalele alea numai la ele ma gindesc, "one of this days, one of this days, right in the kisser" asa-i citatul, eu vreau sa zic ca intr-o buna zi o sa fac si eu sarmale sau cine stie poate si altceva mai complicat ;)
Libe, nu fi trista, n-a fost chiar asa mult, doar un paharel :( se termina oricum repede. |
Am impresia ca exista o firma care-ti trimite prin posta, in Romania, cauta dupa numele condimentelor: coriandru, turmeric, cardamon. |
All times are GMT +2. The time now is 02:46. |