![]() |
Visatorii, Gilbert Adair
mi-a placut mai mult filmul. |
Am terminat duminica dimineata la 3 seria Millennium de Stieg Larsson - mi s-a parut o carte stralucita - un thriller politist care te tine cu sufletul la gura si o eroina/anti-eroina ciudata, dar cu care nu poti sa nu simpatizezi. I feel sad...:( Tot timpul ma simt asa cand termin o carte buna, mai ales cand citesc la ea o saptamana (4 volume).
|
Umiliti si Obiditi - F.M. Dostoievski
|
Sven Hassel - Legiunea blestematilor
|
Razboi si pace de Lev Tolstoi - o carte foarte frumoasa si interesanta! Nu am apucat sa vad decat o ecranizare moderna (pare-mi-se din 2007), dar o astept si pe cea mai veche! Va recomand cu caldura acest minunat roman!
|
Bram Stoker - Dracula (foarte buna cartea, o recomand cu caldura)
|
Citind Prinţesa gheţurilor, scrisă de scriitoarea suedeză Camilla Lackberg, am avut parte de un puzzle poliţist imprevizibil şi bine închegat. Firul narativ, solid contruit, te ţine cu sufletul la gură până la ultima pagină a cărţii.
|
Traficantul de arme - Dr. House :)
|
Originally Posted by Paraiah:
e buna? |
Don DeLillo - Mao II ... eh, meh... concept interesant, lectura cam slabuta.
|
Originally Posted by klaudya_e:
dap mi-a placut ...acum depinde mama a zis ca descrie prea mult starea personajelor si ce gândesc in momentul respectiv. Acum citesc: The Art of Happiness Dalai Lama |
Tinereţe fără tinereţe - Mircea Eliade
Domnişoara Christina - Mircea Eliade Le recomand celor care prefera fantasticul lui Eliade si nu numai. |
Iar eu iti recomand Sarpele si/sau Lumina ce se stinge, in caz ca...
|
Am terminat Magicianul de John Fowles, dar am citit-o vreo luna si ceva cu pauze foarte dese. Nu m-a atras neaparat, era s-o abandonez de doua ori din cauza plictiselii.
|
Timothy Ryback - Biblioteca lui Hitler.
|
Solaris - Stanislaw Lem
Mi-ar fi placut sa nu stiu subiectul, dar am vazut anul trecut filmul lui Soderberg. O recomand tuturor |
Portocala mecanica - Anthony Burgess, acum de abia astept sa vad filmul :D am preferat sa citesc intai cartea, care mi-a si placut mult.
|
Originally Posted by the_fairy:
|
Tocmai am terminat de citit Traficantul de arme o carte placuta :D
Recomandari careva ;) :) ? |
Muntele vrajit, Thomas Mann.
Sa se mai plictiseasca si altii. :)) |
All times are GMT +2. The time now is 10:37. |