Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

danutsa04 01 Aug 2010 15:36

gândacii ăştia care tot apar ! sau ce-or fi ei..

keepwalking 09 Aug 2010 13:52

fluturasul de salariu: azi am luat 539 de lei, primul salariu de dupa taierea cu 25%.
de fapt, nici nu ma enerveaza.
e mai mult umilire.

hellsteed 09 Aug 2010 14:06

Originally Posted by keepwalking:

fluturasul de salariu: azi am luat 539 de lei, primul salariu de dupa taierea cu 25%.
e mai mult umilire.

Dumnezeule !

keepwalking 09 Aug 2010 15:15

Originally Posted by hellsteed:

e mai mult umilire.

Dumnezeule !

haha, iti dai seama...in(jur) de 120 de euro:)

FreakDoll 09 Aug 2010 16:28

God, să'ţi rupi spatele o lună întreagă pentru 500 ron ...Unde am ajuns...:O
Şi la mama la servici au luat din salarii, dar faza cea mai tare ever e că le'a dat în schimb posibilitatea să facă un bonus lunar dacă ating un target . Iar target'ul e 8 miliarde pe fiecare raion :))) O să ajungem rău de tot :|

danonino 09 Aug 2010 16:40

cat de nasol...

gandeste-te ca peste 1an, 2, 3 o sa fie si mai rau.

dragonfly_drk 09 Aug 2010 16:58

Originally Posted by danonino:

cat de nasol...

gandeste-te ca peste 1an, 2, 3 o sa fie si mai rau.

prea pesimist... pfff... peste un an, doi vine sfarsitul lumii asa ca nu te mai stresa... :( o sa imi fie dor de tine... :(( :(( :((

=)) acum am haz?... ;))

FreakDoll 11 Aug 2010 16:37

Nu mai suport căldura asta .Se anunţă 38 de grade în zilele următoare .Nu poate fi adevărat !!! :((

keepwalking 13 Aug 2010 08:40

diferenta enervant de mare dintre cluj si iasi, sub toate aspectele:

la cluj sunt ursus, napolact, nokia, tiff, doua echipe in liga 1, din care una de liga campionilor, iar la iasi, nimic!X(

ah, si clujul mai are si aeroport international, cu curse in austria, germania, anglia, italia, grecia, pe cand de la iasi pleaca o singura cursa externa, spre viena!

Judex 13 Aug 2010 08:57

Viena rullz, stai tranquillo. ;)

keepwalking 13 Aug 2010 09:01

Originally Posted by Judex:

Viena rullz, stai tranquillo. ;)

am fost in viena anul asta, vreo 4 zile...intr-adevar, un oras pe gustul meu.
cam aseptic, dar merge:)

omudindulap 13 Aug 2010 10:46

In momentul asta, noul val de useri si cele 3 jocuri din cafenea.:-& X(
II rog pe cei care le-au deschis sa binevoiasca sa le inchida ori macar sa fie mutate intr-o sectiune speciala, Kindergarten. Slabe sanse, nu? Vorba ceea, prosti, dar multi..:(

dragonfly_drk 13 Aug 2010 11:23

Originally Posted by omudindulap:

In momentul asta, noul val de useri si cele doua jocuri din cafenea.:-& X(
II rog pe cei care le-au deschis sa binevoiasca sa le inchida, banuiesc ca pot face asta, nu?

daca intru si eu in noul val de useri am o veste buna pentru tine... de sambata pana miercuri nu o sa fiu pe aici... zbor in Oradea... roaga-te sa nu am net acolo... =))

Judex 13 Aug 2010 11:34

Gizase, de parca Oardea ar fi grota in care s-a nascut.... X(

Medicate 13 Aug 2010 12:23

Captain CaaaaaveeeeMAAAAAAAAAAAAAAN !

omudindulap 13 Aug 2010 12:30

Originally Posted by dragonfly_drk:

daca intru si eu in noul val de useri..

Pai tu esti veteranca..

dragonfly_drk 13 Aug 2010 12:47

Originally Posted by omudindulap:

Originally Posted by dragonfly_drk:

daca intru si eu in noul val de useri..

Pai tu esti veteranca..

pot sa fiu ca tot noua sunt... oricum ms... :">

Judex 13 Aug 2010 13:06

Bai, papagalii astia gen Iaurt si Libelula nu-si dau seama ca sunt penibili? Macar Libelula poate sa 'si-o' ia - oribila expresie, vave!!!!, invata sa gatesti- dar imbecilul ala este absolut insuportabil. Cred ca e genul de cretin pe care l-as bate zdravan, dar daca m-ar prinde singur ar sari cu gasca ca cacatii cocalari. De fapt, poti sa vezi la orice topic comportamentul sau de cocalar.

dragonfly_drk 13 Aug 2010 15:30

Originally Posted by Judex:

Bai, papagalii astia gen Iaurt si Libelula nu-si dau seama ca sunt penibili? Macar Libelula poate sa 'si-o' ia - oribila expresie, vave!!!!, invata sa gatesti- dar imbecilul ala este absolut insuportabil. Cred ca e genul de cretin pe care l-as bate zdravan, dar daca m-ar prinde singur ar sari cu gasca ca cacatii cocalari. De fapt, poti sa vezi la orice topic comportamentul sau de cocalar.

judex, ce ai cu mine?

dragonfly_drk 13 Aug 2010 15:31

diferenta enervant de mare dintre cluj si iasi, sub toate aspectele:

la cluj sunt ursus, napolact, nokia, tiff, doua echipe in liga 1, din care una de liga campionilor, iar la iasi, nimic!X(

ah, si clujul mai are si aeroport international, cu curse in austria, germania, anglia, italia, grecia, pe cand de la iasi pleaca o singura cursa externa, spre viena!

stai relax... mai bine iasi decat cluj... sunt multe motive pt care cluju nu se merita... ;)

All times are GMT +2. The time now is 17:26.