![]() |
gândacii ăştia care tot apar ! sau ce-or fi ei..
|
fluturasul de salariu: azi am luat 539 de lei, primul salariu de dupa taierea cu 25%.
de fapt, nici nu ma enerveaza. e mai mult umilire. |
Originally Posted by keepwalking:
Dumnezeule ! |
Originally Posted by hellsteed:
haha, iti dai seama...in(jur) de 120 de euro:) |
God, să'ţi rupi spatele o lună întreagă pentru 500 ron ...Unde am ajuns...:O
Şi la mama la servici au luat din salarii, dar faza cea mai tare ever e că le'a dat în schimb posibilitatea să facă un bonus lunar dacă ating un target . Iar target'ul e 8 miliarde pe fiecare raion :))) O să ajungem rău de tot :| |
cat de nasol...
gandeste-te ca peste 1an, 2, 3 o sa fie si mai rau. |
Originally Posted by danonino:
prea pesimist... pfff... peste un an, doi vine sfarsitul lumii asa ca nu te mai stresa... :( o sa imi fie dor de tine... :(( :(( :(( =)) acum am haz?... ;)) |
Nu mai suport căldura asta .Se anunţă 38 de grade în zilele următoare .Nu poate fi adevărat !!! :((
|
diferenta enervant de mare dintre cluj si iasi, sub toate aspectele:
la cluj sunt ursus, napolact, nokia, tiff, doua echipe in liga 1, din care una de liga campionilor, iar la iasi, nimic!X( ah, si clujul mai are si aeroport international, cu curse in austria, germania, anglia, italia, grecia, pe cand de la iasi pleaca o singura cursa externa, spre viena! |
Viena rullz, stai tranquillo. ;)
|
Originally Posted by Judex:
cam aseptic, dar merge:) |
In momentul asta, noul val de useri si cele 3 jocuri din cafenea.:-& X(
II rog pe cei care le-au deschis sa binevoiasca sa le inchida ori macar sa fie mutate intr-o sectiune speciala, Kindergarten. Slabe sanse, nu? Vorba ceea, prosti, dar multi..:( |
Originally Posted by omudindulap:
daca intru si eu in noul val de useri am o veste buna pentru tine... de sambata pana miercuri nu o sa fiu pe aici... zbor in Oradea... roaga-te sa nu am net acolo... =)) |
Gizase, de parca Oardea ar fi grota in care s-a nascut.... X(
|
Captain CaaaaaveeeeMAAAAAAAAAAAAAAN !
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
Pai tu esti veteranca.. |
Originally Posted by omudindulap:
pot sa fiu ca tot noua sunt... oricum ms... :"> |
Bai, papagalii astia gen Iaurt si Libelula nu-si dau seama ca sunt penibili? Macar Libelula poate sa 'si-o' ia - oribila expresie, vave!!!!, invata sa gatesti- dar imbecilul ala este absolut insuportabil. Cred ca e genul de cretin pe care l-as bate zdravan, dar daca m-ar prinde singur ar sari cu gasca ca cacatii cocalari. De fapt, poti sa vezi la orice topic comportamentul sau de cocalar.
|
Originally Posted by Judex:
|
Originally Posted by keepwalking:
stai relax... mai bine iasi decat cluj... sunt multe motive pt care cluju nu se merita... ;) |
All times are GMT +2. The time now is 17:26. |