![]() |
Mai am doua examene dupa o doua saptamani de sesiune si inca doua de presesiune destul de intense. I need a fresh start, de abia astept urmatorul semestru. Pe langa asta ma uit compulsiv la Sex and the City si am ajuns la sezonul trei in care Carrie e odioasa si nesimtita. Ma deprima ingrozitor. :( Nu-mi vine sa cred cum poate un serial sa-mi cauzeze fluxul asta emotional.
|
a mea e la sezonul 2, episodul 22 si inca nu se comporta ciudat... :) dar timpul nu e pierdut.
fara motive de nefericire. bafta la examene! |
i can't sleep, e ceva vreme de cand nu mi s-a mai intamplat asta...
|
Originally Posted by pipes:
|
Originally Posted by miercuri:
Ce studiezi miercuri ? |
Mai, nu mai fiti nefericiti.
|
cine si de ce e nesuferit?
|
Nici io nu mi-s nefericita azi. Am ras toata dimineata cu mama (si inca rad) . I feel so high!
|
Atunci, oameni buni, mutati-va la sunt fericit/a
@Dragomara, oricum ai da-o, daca vrei, tot gasesti motive de nefericire. Nu tu, ci omul in general.E chestie de predispozitie. unii sunt predispusi la fericire altii la nefericire. |
Io mi-s usor nefericit ca toti pantofii mei de friptura au talpa alunecoasa.
|
Azi mai toată ziua m-a durut capul [factori externi], iar de mai bine de două ore încerc să îi dau de capăt unui domeniu. Cu cât durează mai mult cu atât mă doare capul mai tare şi mă simt tot mai proastă. Şi nici nu vreau să las pe când m-oi trezi, deşi atunci aş fi mai calmă.
Deci... sunt necăjită că sunt nervoasă că nu mai termin!!! X( |
De mai bine de o saptamana am dat comanda si nici acu' nu mi-a ajuns coletu'.
|
Originally Posted by Rapture:
Tot ce trece prin mana Postei Romane atinge viteza melcului turbat :) |
Comandati si voi din UK ceea ce va trebuie, ca ajunge in 3 zile...:D
|
Azi la 4 dimineata m-am trezit sunata la interfon de cineva. Cand ma dau jos din pat, imi scufund talpile goale, pana la glezne, intr-un strat de apa rece ca gheata. Ma suna vecina de dedesubt sa-mi zica ca am inundat-o :(
Mi s-a topit zapada pe terasa si s-a infiltrar prin crapaturile din ciment si mi-a intrat in casa. :(( |
Originally Posted by illotempore2002:
|
=))
On: sunt nefericit ca sunt inca in sesiune. |
S-a dus în mä-sa feeria hibernalä de asearä... =((
|
Sunt nefericit ca la Pitbull ninge si la mine ploua...
|
Pt. ca incepe sa se duca dracu' toata zapada!
Ieri seara, ningea puternic + viscol, ca astazi sa ploua... ce vreme! Detest mocirla care se face pe jos :(! |
All times are GMT +2. The time now is 21:45. |